Tai nebijai, kad biški per didelė dozė agnus castus tau bus, jei tik profilaktikai gersi?
Sveikos, ebejui radau toki : 100 tableciu ir tik 6svarai, ka manot, ar verta ?
QUOTE(Malverne @ 2012 04 09, 17:15)
Sveikos, ebejui radau toki : 100 tableciu ir tik 6svarai, ka manot, ar verta ?
Oi, pamirsau ikelt nuoroda
http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649
Na atrodo visai nieko. Geras kiekis. Pažiūrėjau ir kitų ten papildų už padorias kainas parduoda. Dar dabar akcija 3 pakuotes perki, ketvirta nemokamai. Bet vienam =mogui kaip ir per daug jų, čia nebent kooperuotis.
QUOTE(Glamour @ 2012 04 13, 22:12)
Na atrodo visai nieko. Geras kiekis. Pažiūrėjau ir kitų ten papildų už padorias kainas parduoda. Dar dabar akcija 3 pakuotes perki, ketvirta nemokamai. Bet vienam =mogui kaip ir per daug jų, čia nebent kooperuotis.
Na, jei atsirastu trys norincios - as nupirkciau
QUOTE(Malverne @ 2012 04 14, 10:32)
As viena visai paimciau pamegint
QUOTE(Malverne @ 2012 04 14, 10:32)
As ir pabandyciau ( isigyciau)
Berods visos trys iš Pajūrio esame. Tai derinamės. Bus proga susitikt
QUOTE(Glamour @ 2012 04 15, 19:53)
Berods visos trys iš Pajūrio esame. Tai derinamės. Bus proga susitikt
Ar yra savanorė,kuri užsakytų/nupirktų ?
QUOTE(kristinuke @ 2012 03 29, 18:54)
Gėriau, kai užkilo FSH ir net mm dingo. Kartu su Tribestan poveikis tikrai buvo - mm atsirado ir FSH mažėjo. Vadinasi, veikimas tikrai yra. O pirkau vaistinėje LT.
Man labai tiks
QUOTE(Malverne @ 2012 04 09, 20:33)
Malverne,
sveikos, aš šį preparatą vis geriu,kol geriu,tai ir mm reguliariso ir PMS išnyksta,bet kažkaip pastoviai vartot nenoriu,pasiskaičiau ir vėl planuoju įsigyti tik kol kas agnucaston pastoti nepadėjo labai gera nuorodėlė,todėl aš iš ten bandysiu pirkti,jei yra norinčių koperuojamės,tik būtų gerai suvalkijoje,perdavimas būtų lengvesnis tik gal galit pasakyti,kas siuntęsi,per kiek laiko atkeliauja?