Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

Sveikos merginos, buvau atsisiuntusi Agnus Castus 1000mg bet man dar liko 3 nenaudoti buteliukai po 90 tabl. Gal ką domina? Galiojimas iki 2015 02. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milmukė @ 2014 07 14, 00:15)
Sveikos merginos, buvau atsisiuntusi Agnus Castus 1000mg bet man dar liko 3 nenaudoti buteliukai po 90 tabl. Gal ką domina? Galiojimas iki 2015 02. smile.gif

Sveka, mane domina, noreciau situ vaistuku smile.gif Jei dar galima butu. Va tik kokiomis dozemis gerti reikia? po 1 tab. per diena? Ar jums padejo sitie vaistai?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 11, 08:55)
Agnus Castus jau vartoju antra menesi, bet pas mane tabletes. Jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu, ciklas nepakites , pagal prog. tyrima O ivykusi.  g.gif

Prisiduodu, kad ir man agnus castus isreguliavo cikla si menesi , ciklas nuo 29-30 d. sutrumpejo i 25. doh.gif
Pastebejau , kad vartojant tuos papildus man daznai durdavo sirdies plota, dabar jau savaite kaip ju nenaudoju ir viskas susitvarke. g.gif Manau as prie ju nebegrisiu.
Atsakyti
merginos nuo ko jus cia geriate ta agnuscaston?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 08 03, 15:46)

Raso kad jis vartojamas kad sureguliuoti hormonus; bet jeigu jie normoj tai nepatarciau vartot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip jum bajeris? g.gif
paskutines memes buvo geguzes 8 d. pas gine buvau liepos pradzioj, israse agnucastona ir dupho pagerti kad issauktu, neissauke...vakar nuvariau pas gine, sako, kad O tuoj turetu buti...bet sakau kad memiu nebuvo...tai sako buna ir taip...
Ar kam nors taip yra buve? g.gif
Atsakyti
reiskia bus ir mmm
Atsakyti
Merginos galiu pigiau perleisti Agnus Castus 1000mg 2 nenaudoti buteliukai po 90 tabl. Gal ką domina? Galiojimas iki 2015 02. rasikyte i AZ.
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2014 08 03, 16:46)

Nusipirkau, nes kankina nezmoniski skausmai per mmm. Stebuklas, geriu puse menesio, mmm jau 3 diena - nei skausmelio... Tkiuos ir toliau taip bus, o jau ir nuskausminamieji nebelabai padedavo...Rekomenduoju thumbup.gif
Nusipirkau Norfos vaistinej sios firmos:
http://english.biono...g...stonĀ®.html
Atsakyti
Siulau naujus papildus moterims "Vitex AGNUS CASTUS" reguliuojancius moteriskus harmonus ir cikla. 100 kapsuliu. Kaina 20 lt. Galioja iki 2019 03

Atsakyti
Mergaites, bet kreipkyte demesi ir Agnus Castus DOZE vaistukuose smile.gif, as tai pirkau kad butu 1000 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 26 rugsėjo 2014 - 09:15
Sveikos.Prašau padėkit..Išrašė gydytojas man Agnucaston,nes buvo krūtinės skausmas.Pradėjus gerti po 2 dienų atsirado mmm..Skausmas toks didelis,kad vos galiu paeiti,jei išgeriu tabletę nuo skausmo,porą val.gerai ir vėl tas pats,nugarą,strėnas skauda,net baisu,iš to skausmo vidurius leidžia.. Geriu jau 6 d. Galvoju gal nutraukti?Gal man jos netinka?Kad mėnesinės reguliuotųsi,tai nepasakyčiau,pirmą kartą sergu taip gausiai..Laukiu nuomonių.. verysad.gif
Atsakyti