Sveikos merginos, buvau atsisiuntusi Agnus Castus 1000mg bet man dar liko 3 nenaudoti buteliukai po 90 tabl. Gal ką domina? Galiojimas iki 2015 02.
QUOTE(milmukė @ 2014 07 14, 00:15)
Sveikos merginos, buvau atsisiuntusi Agnus Castus 1000mg bet man dar liko 3 nenaudoti buteliukai po 90 tabl. Gal ką domina? Galiojimas iki 2015 02.
Sveka, mane domina, noreciau situ vaistuku Jei dar galima butu. Va tik kokiomis dozemis gerti reikia? po 1 tab. per diena? Ar jums padejo sitie vaistai?
QUOTE(lauryna @ 2014 07 11, 08:55)
Agnus Castus jau vartoju antra menesi, bet pas mane tabletes. Jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu, ciklas nepakites , pagal prog. tyrima O ivykusi.
Prisiduodu, kad ir man agnus castus isreguliavo cikla si menesi , ciklas nuo 29-30 d. sutrumpejo i 25.
Pastebejau , kad vartojant tuos papildus man daznai durdavo sirdies plota, dabar jau savaite kaip ju nenaudoju ir viskas susitvarke. Manau as prie ju nebegrisiu.
QUOTE(renatuska23 @ 2014 08 03, 15:46)
merginos nuo ko jus cia geriate ta agnuscaston?
Raso kad jis vartojamas kad sureguliuoti hormonus; bet jeigu jie normoj tai nepatarciau vartot
Sveikos, kaip jum bajeris?
paskutines memes buvo geguzes 8 d. pas gine buvau liepos pradzioj, israse agnucastona ir dupho pagerti kad issauktu, neissauke...vakar nuvariau pas gine, sako, kad O tuoj turetu buti...bet sakau kad memiu nebuvo...tai sako buna ir taip...
Ar kam nors taip yra buve?
paskutines memes buvo geguzes 8 d. pas gine buvau liepos pradzioj, israse agnucastona ir dupho pagerti kad issauktu, neissauke...vakar nuvariau pas gine, sako, kad O tuoj turetu buti...bet sakau kad memiu nebuvo...tai sako buna ir taip...
Ar kam nors taip yra buve?
reiskia bus ir mmm
QUOTE(renatuska23 @ 2014 08 03, 16:46)
merginos nuo ko jus cia geriate ta agnuscaston?
Nusipirkau, nes kankina nezmoniski skausmai per mmm. Stebuklas, geriu puse menesio, mmm jau 3 diena - nei skausmelio... Tkiuos ir toliau taip bus, o jau ir nuskausminamieji nebelabai padedavo...Rekomenduoju
Nusipirkau Norfos vaistinej sios firmos:
http://english.biono...g...stonĀ®.html
Sveikos.Prašau padėkit..Išrašė gydytojas man Agnucaston,nes buvo krūtinės skausmas.Pradėjus gerti po 2 dienų atsirado mmm..Skausmas toks didelis,kad vos galiu paeiti,jei išgeriu tabletę nuo skausmo,porą val.gerai ir vėl tas pats,nugarą,strėnas skauda,net baisu,iš to skausmo vidurius leidžia.. Geriu jau 6 d. Galvoju gal nutraukti?Gal man jos netinka?Kad mėnesinės reguliuotųsi,tai nepasakyčiau,pirmą kartą sergu taip gausiai..Laukiu nuomonių..