Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

sveikos,
geriu agnus castus jau beveik 2 sav, pastebejau tokius salcio ir karscio priepuolius, visai taip, kaip budavo kai stimuliuodavo closttibegytu, ar kam taip buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 03 02, 23:37)
sveikos,
geriu agnus castus jau beveik 2 sav, pastebejau tokius salcio ir karscio priepuolius, visai taip, kaip budavo kai stimuliuodavo closttibegytu, ar kam taip buvo ?

Man nieko tokio nebuvo
Atsakyti

Merginos, gal kuriai teko girdėti, ar vartoti Dysmenorm?
http://www.mitela.lt/dysmenorm_tab_n80
Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Mergaites, o kiek laiko be pertraukos galima gerti agnucaston? g.gif
Papildyta:
http://www.nokis.lt/...p;product_id=52

Ir šita kaip vartoti? g.gif po 2 tabletes dienoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 07 30, 17:53)
Mergaites, o kiek laiko be pertraukos galima gerti agnucaston?  g.gif
Papildyta:
http://www.nokis.lt/...p;product_id=52

Ir šita kaip vartoti?  g.gif  po 2 tabletes dienoje?  g.gif

As vartojau pgl info ant pakuotes, nes kiek vnt reikia vartoti, priklauso nuo ju stiprumo.
Vartojau iki OV (OV sekiau pagal BT).

UK forumuose prisiskaiciau, kad rezultatai dazniausiai tik po 3 men.vartojimo pradeda rodytis. Kiek ilgai galima vartoti, gal reiktu panarsyti internete.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 07 30, 19:59)
As vartojau pgl info ant pakuotes, nes kiek vnt reikia vartoti, priklauso nuo ju stiprumo.
Vartojau iki OV (OV sekiau pagal BT).

UK forumuose prisiskaiciau, kad rezultatai dazniausiai tik po 3 men.vartojimo pradeda rodytis. Kiek ilgai galima vartoti, gal reiktu panarsyti internete.

As tai ta lietuviska iki siol vartojau vis su pertraukomis tai tuo tarpu lyg kazkiek apsitvarko ciklas unsure.gif dabar planuojam antra kleckiuka tai po mmm eisiu pas giniu pasikalbesiu apie agnucastona ax.gif su pirmu pastojau 3 men gerdama nuo 18 cd duphastona... iki tol bandem be rezultatu beveik 1.5 metu...
Atsakyti
Sveikutės
Nusipirkau ir aš Agnus Castus , mėginsiu, žiūrėsim kas bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, temele apmirusi.. 4u.gif susidomejau ir as Agnucaston tipo tabletemis, kur yra skaistminių vaisių sausasis ekstraktas, bet aptikau dar vienas tabletes "AGNUFEM - augalinis vaistas, kuris skirtas mėnesinių ciklo sutrikimams ir premenstruacinio sindromo simptomų gydymui." Kaip raso Agnufem veiklioji medžiaga yra tikrųjų skaistminių (Vitex agnus-castus L.) vaisių sausasis ekstraktas. Bet taip pat pamineta kad "Tikrųjų skaistminių vaisių ekstraktas, veikdamas per dopaminerginę sistemą, mažina liuteinizuojančio hormono kiekį. Tai gali turėti neigiamos įtakos vaisingumui." Tai kaip cia yra? nebesuprantu...
Atsakyti
Aš buvau nusipirkusi. Pirmą ciklą geriau ir nesulaukiau mmm sad.gif Jos atėjo tik po 46 dienų ! Planuojant man tas labai nepatiko, nes matyt ciklas liko anavuliacinis. Likusias tabletes išmečiau.
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 03 02, 22:37)
sveikos,

Na man salcio bangu nebuna, bet karscio bangos tai labai daznai pasireiskia...labai nemalonus jausmas... gan daznai buna, ir ypac i vakara pasireiskia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(silvyte @ 2014 03 03, 21:23)
" Kaip raso Agnufem veiklioji medžiaga yra tikrųjų skaistminių (Vitex agnus-castus L.) vaisių sausasis ekstraktas. Bet taip pat pamineta kad "Tikrųjų skaistminių vaisių ekstraktas, veikdamas per dopaminerginę sistemą, mažina liuteinizuojančio hormono kiekį. Tai gali turėti neigiamos įtakos vaisingumui." Tai kaip cia yra? nebesuprantu...

QUOTE(Tokata @ 2014 03 07, 16:57)
Aš buvau nusipirkusi. Pirmą ciklą geriau ir nesulaukiau mmm sad.gif Jos atėjo tik po 46 dienų ! Planuojant man tas labai nepatiko, nes matyt ciklas liko anavuliacinis. Likusias tabletes išmečiau.

Man agnus castus lasiuku paskyre gyditojas po kiausintakiu praeinamumo proceduros. Sake "sureguliuoja" hormonus ir padeda pastoti. Na pas mane su hormonais viskas tvarkoj, ciklas reguliarus, ovuliacija vyksta, bet galvoju pagersiu jeigu jau skiria gal pades pastot. Po 2 savaiciu vartojimo pradejo skaudeti krutine, ji padidejo ( man tokia paprastai buna tik per Ovuliacija ir taip iki mmm), todel visa laika labai gerai zinau kada vyksta O, ta patvirtina ir O testai. Kaip sakiau, ciklas visada buvo reguliarus ir tvarkingas. tai va, su agnus castus prasidejo nesamones. Krutine skaudejo pastoviai visa 1.5 men kol vartojau, ciklas pailgejo, bet nedaug, tik pora dienu, ar vyko ovuliacija ar ne, nebezinau, nes testu ta menesi nedariau, ir siaip jauciausi suirzusi, galva skaudedavo, taip kad nusprendziau kad tas agnus castus ne man schmoll.gif
Galbut jeigu ciklas nereguliarus, kazkas ne taip su hormonais, gal preparatas ir padeda viska subalansuoti, bet jei viskas ok, tai gali atsitikti ir atvirksciai. Cia tokia mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
Agnus Castus jau vartoju antra menesi, bet pas mane tabletes. Jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu, ciklas nepakites , pagal prog. tyrima O ivykusi. g.gif
Atsakyti