Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

QUOTE(barbarise @ 2013 01 30, 22:09)
Del cistos mano nuomone nera gerai vartoti agnus, nes su sia zolyte gi tokia mini stimuliacija gaunasi, o kai yra cista, stimuliuoti negalima. Bet cia tik mano nuomone

Sveikos, ir as geriu Agnus, nors tik antra cikla bet OV natur cikle budavo jau tik 17cd ir gaudavos nepakankama geltonkunio faze, o daba jau 12cd vyksta OV tikrinaus su testukais, o ir skausmas toks kaip po ovitrelio. Na idomu kokie pokyciai bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2013 02 19, 22:59)
Sveikos, ir as geriu Agnus, nors tik antra cikla bet OV natur cikle budavo jau tik 17cd ir gaudavos nepakankama geltonkunio faze, o daba jau 12cd vyksta OV tikrinaus su testukais, o ir skausmas toks kaip po ovitrelio. Na idomu kokie pokyciai bus toliau  smile.gif

Amela, po kiek naujame cikle geri?
Man prasidėjao naujas ciklas, taigi nieko nesigavo verysad.gif Bet užtat ciklas sutrumpėjo nuo 34 - 36 iki 28 dienų thumbup.gif Ir O labai gerai jaučiau ir gleivės vaisingos buvo, o ir skausmas, kaip tu sakai, kaip po ovitrellio. O ir pati O įvyko apie 14 - 15 cd, kai anksčiau būdavo apie 18 - 22, o kartais visai nebūdavo. Taigi geriu toliau ir laukiu šįkart velykinio stebuklo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 20 vasario 2013 - 13:27
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 02 20, 14:23)
Man prasidėjao naujas ciklas, taigi nieko nesigavo  verysad.gif Bet užtat ciklas sutrumpėjo nuo 34 - 36 iki 28 dienų  thumbup.gif Ir O labai gerai jaučiau ir gleivės vaisingos buvo, o ir skausmas, kaip tu sakai, kaip po ovitrellio. O ir pati O įvyko apie 14 - 15 cd, kai anksčiau būdavo apie 18 - 22, o kartais visai nebūdavo. Taigi geriu toliau ir laukiu šįkart velykinio stebuklo  ax.gif

Strazdane,jau planuoji antra vaikeli? wub.gif Saunuole!Prisimenu tave,panasiu laiku pas Klima vaiksciojom,tu man daug info suteikei 4u.gif ..bet mane gandrai vis dar neaplanko..gal ir man pagert to agnucaston? g.gif Bet pas mane ciklas reguliarus,kazin sis preparatas nesipjaus su tiroksinu ir bromkriptinu,kuriuos geriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 02 20, 14:47)
Strazdane,jau planuoji antra vaikeli? wub.gif Saunuole!Prisimenu tave,panasiu laiku pas Klima vaiksciojom,tu man daug info suteikei 4u.gif ..bet mane gandrai vis dar neaplanko..gal ir man pagert to agnucaston? g.gif Bet pas mane ciklas reguliarus,kazin sis preparatas nesipjaus su tiroksinu ir bromkriptinu,kuriuos geriu? g.gif

Sveika, gaudyk balionėlį 4u.gif Labai linkiu kuo greičiau tapti nestuke.gif
Taip, jau antrą planuoju blush2.gif Kažkaip labai baisu kai pagalvoju, kad vėl galiu užtrukti kokiu 5 metus, tai nesinori sėdėti rankų sudėjus. O ar galima gerti AC su vaistais tai negaliu pasakyti. Manau, kad reikia tartis su gyd. Gal su kažkuriais vaistais ir galima derinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 02 20, 14:23)
Man prasidėjao naujas ciklas, taigi nieko nesigavo  verysad.gif Bet užtat ciklas sutrumpėjo nuo 34 - 36 iki 28 dienų  thumbup.gif Ir O labai gerai jaučiau ir gleivės vaisingos buvo, o ir skausmas, kaip tu sakai, kaip po ovitrellio. O ir pati O įvyko apie 14 - 15 cd, kai anksčiau būdavo apie 18 - 22, o kartais visai nebūdavo. Taigi geriu toliau ir laukiu šįkart velykinio stebuklo  ax.gif

As po dvi geriu, bet si cikla ziauriai galva skaudejo ir ne viena diena..ar sutapimas ar kazkas kito nzn... bet ov tai buvo ojoj...kaip nzn kiek ten foliu butu buve smile.gif Kad ov apie 12cd as dziaugiuos, bet kad ciklas sutrumpejo tai nelabai nes buvo 28cd lygiai o db jau 24-26 doh.gif na gal pasivelins dar. laukiu ir as velykinio stebuklo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2013 02 20, 16:43)
As po dvi geriu, bet si cikla ziauriai galva skaudejo ir ne viena diena..ar sutapimas ar kazkas kito nzn... bet ov tai buvo ojoj...kaip nzn kiek ten foliu butu buve smile.gif Kad ov apie 12cd as dziaugiuos, bet kad ciklas sutrumpejo tai nelabai nes buvo 28cd lygiai o db jau 24-26 doh.gif  na gal pasivelins dar. laukiu ir as velykinio stebuklo  bigsmile.gif

Na kad mano ciklas sutrumpėjo, tai aš džiaugiuosi smile.gif O gavą tai žinok gali ir nuo AC skaudėt. Visvien paveikia hormonų veiklą. Ir man praeitą ciklą skaudėjo, bet tik vieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2013 02 20, 14:43)
As po dvi geriu, bet si cikla ziauriai galva skaudejo ir ne viena diena..ar sutapimas ar kazkas kito nzn... bet ov tai buvo ojoj...kaip nzn kiek ten foliu butu buve smile.gif Kad ov apie 12cd as dziaugiuos, bet kad ciklas sutrumpejo tai nelabai nes buvo 28cd lygiai o db jau 24-26 doh.gif  na gal pasivelins dar. laukiu ir as velykinio stebuklo  bigsmile.gif

Mane tas ir labai gasdina, kad ciklas nuo 28d va si menesi sutrumpejo iki 24d unsure.gif O vaisingos gleives pasirode tik 15 ciklo diena, bet ju buvo daug, kaip niekad, bet ciklas tai jau per trumpas verysad.gif
Atsakyti
merginos, gal žinot tarpininkę iš pajūrio, kas galėtų užsakyt agnucastoną iš užsienio parduotuvių, tokių kaip vitacost, ar i-herb?
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 02 21, 18:30)
merginos, gal žinot tarpininkę iš pajūrio, kas galėtų užsakyt agnucastoną iš užsienio parduotuvių, tokių kaip vitacost, ar i-herb?

Aš, deja, nežinau. O iš čia netinka? Aš šitą dabar geriu, pagal pojūčius tai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 02 21, 18:46)
Aš, deja, nežinau. O iš čia netinka? Aš šitą dabar geriu, pagal pojūčius tai veikia smile.gif

Gal ir iš čia visai neblogai, tik paskaičiau aprašyma ir nustebau:
Kiekvienoje tabletėje yra 600mcg veikliosios medžiagos aukubino.
Kas tas aukubinas?
O kaip tas merginos atrodo?http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2OiJKA_Njo0J:www.lifeart.lt/lt/agnus-castus-1000-mg-n90.html+&cd=1&hl=lt&ct=clnk&gl=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eibarte: 21 vasario 2013 - 22:15
QUOTE(eibarte @ 2013 02 21, 23:04)
Gal ir iš čia visai neblogai, tik paskaičiau aprašyma ir nustebau:
Kiekvienoje tabletėje yra 600mcg veikliosios medžiagos aukubino.
Kas tas aukubinas?
O kaip tas merginos atrodo?http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2OiJKA_Njo0J:www.lifeart.lt/lt/agnus-castus-1000-mg-n90.html+&cd=1&hl=lt&ct=clnk&gl=lt

labux,
as va ka radau aukubinas yra ypač veiksmingai uždegimus slopinanti gysločių veiklioji medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2013 02 22, 23:16)
labux,
as va ka radau  aukubinas yra ypač veiksmingai uždegimus slopinanti gysločių veiklioji medžiaga.

Ne tik gysločių. Tos medžiagos yra ir kituose augaluose, tarp jų ir agnus castus 4u.gif
Atsakyti