Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

Geriau ir as Agnus Castus... Bet man nieko nesuriaguliavo sad.gif Tik tiek kad mmm nebe tokios skausmingos buvo 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal galit įmest nuotrauką ar nuorodą, kokius agnuscastus perkat iš iherb?
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 01 28, 14:20)
merginos, gal galit įmest nuotrauką ar nuorodą, kokius agnuscastus perkat iš iherb?

cia gera firma www.iherb.com/Nature-s-Way-Vitex-Fruit
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 28, 14:38)

ačiū
Atsakyti
merginos, ar galima vartoti agnucastona, kai yra cista? kolkas parsisiuntus nesu, tai vartociau pirktus is cia is LT, kur tas miligramu kiekis nedidelis 2-4 mg? ir jei praet ji vartot, ar svarbu nuo kurios ciklo dienos?
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 01 29, 23:15)
merginos, ar galima vartoti agnucastona, kai yra cista? kolkas parsisiuntus nesu, tai vartociau pirktus is cia is LT, kur tas miligramu kiekis nedidelis 2-4 mg? ir jei praet ji vartot, ar svarbu nuo kurios ciklo dienos?

Dėl cistos nežinau ar galima. Aš pradėjau vartoti bet kurią ciklo dieną, kažkur į pabigą. O tu nori tu silpnesnių specilaiai? Nes LT galima nuspirkti 1000 mg iš nokis.lt Aš šitas dabar geriu
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 01 30, 13:47)
Dėl cistos nežinau ar galima. Aš pradėjau vartoti bet kurią ciklo dieną, kažkur į pabigą. O tu nori tu silpnesnių specilaiai? Nes LT galima nuspirkti 1000 mg iš nokis.lt Aš šitas dabar geriu

ne ne specialiai, galvojau kad tokio kiekio cia LT nera pirkt smile.gif ačiū, pasižiūrėsiu, tik vat ta cista, dar reik išsiaiškinti dėl jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 01 30, 17:18)
ne ne specialiai, galvojau kad tokio kiekio cia LT nera pirkt smile.gif ačiū, pasižiūrėsiu, tik vat ta cista, dar reik išsiaiškinti dėl jos g.gif

Del cistos mano nuomone nera gerai vartoti agnus, nes su sia zolyte gi tokia mini stimuliacija gaunasi, o kai yra cista, stimuliuoti negalima. Bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
Barbarise, tai vadinas turėčiau dabar nevartoti ir po šio ciklo eiti pasitikrint iš naujo, ar nėra cistos doh.gif nesamonė, nenoriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eibarte: 31 sausio 2013 - 08:34
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 01 21, 12:41)
Geriau ir as Agnus Castus... Bet man nieko nesuriaguliavo sad.gif Tik tiek kad mmm nebe tokios skausmingos buvo  4u.gif

o po kiek gerei ir kiek laiko?

QUOTE(eibarte @ 2013 01 29, 23:15)

negalima.
mg kiekis cia pas tave ne "nedidelis', o galima sakyti jo nera.. as stimuliacijos tikslais gerdavau ir po 2000 mg.
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 01 31, 09:34)
Barbarise, tai vadinas turėčiau dabar nevartoti ir po šio ciklo eiti pasitikrint iš naujo, ar nėra cistos doh.gif nesamonė, nenoriu

As palaukciau, nevartociau. Kai yra cista, kaip suprantu reik slopint ov, o cia butu atvirkscia, augintum folius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 31, 15:49)
o po kiek gerei ir kiek laiko?

Geriau po 2000 mg 4 menesius smile.gif
Atsakyti