Geriau ir as Agnus Castus... Bet man nieko nesuriaguliavo Tik tiek kad mmm nebe tokios skausmingos buvo
merginos, gal galit įmest nuotrauką ar nuorodą, kokius agnuscastus perkat iš iherb?
QUOTE(eibarte @ 2013 01 28, 14:20)
merginos, gal galit įmest nuotrauką ar nuorodą, kokius agnuscastus perkat iš iherb?
cia gera firma www.iherb.com/Nature-s-Way-Vitex-Fruit
QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 28, 14:38)
ačiū
merginos, ar galima vartoti agnucastona, kai yra cista? kolkas parsisiuntus nesu, tai vartociau pirktus is cia is LT, kur tas miligramu kiekis nedidelis 2-4 mg? ir jei praet ji vartot, ar svarbu nuo kurios ciklo dienos?
QUOTE(eibarte @ 2013 01 29, 23:15)
merginos, ar galima vartoti agnucastona, kai yra cista? kolkas parsisiuntus nesu, tai vartociau pirktus is cia is LT, kur tas miligramu kiekis nedidelis 2-4 mg? ir jei praet ji vartot, ar svarbu nuo kurios ciklo dienos?
Dėl cistos nežinau ar galima. Aš pradėjau vartoti bet kurią ciklo dieną, kažkur į pabigą. O tu nori tu silpnesnių specilaiai? Nes LT galima nuspirkti 1000 mg iš nokis.lt Aš šitas dabar geriu
QUOTE(*Strazdane* @ 2013 01 30, 13:47)
Dėl cistos nežinau ar galima. Aš pradėjau vartoti bet kurią ciklo dieną, kažkur į pabigą. O tu nori tu silpnesnių specilaiai? Nes LT galima nuspirkti 1000 mg iš nokis.lt Aš šitas dabar geriu
ne ne specialiai, galvojau kad tokio kiekio cia LT nera pirkt ačiū, pasižiūrėsiu, tik vat ta cista, dar reik išsiaiškinti dėl jos
QUOTE(eibarte @ 2013 01 30, 17:18)
ne ne specialiai, galvojau kad tokio kiekio cia LT nera pirkt ačiū, pasižiūrėsiu, tik vat ta cista, dar reik išsiaiškinti dėl jos
Del cistos mano nuomone nera gerai vartoti agnus, nes su sia zolyte gi tokia mini stimuliacija gaunasi, o kai yra cista, stimuliuoti negalima. Bet cia tik mano nuomone
Barbarise, tai vadinas turėčiau dabar nevartoti ir po šio ciklo eiti pasitikrint iš naujo, ar nėra cistos nesamonė, nenoriu
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 01 21, 12:41)
Geriau ir as Agnus Castus... Bet man nieko nesuriaguliavo Tik tiek kad mmm nebe tokios skausmingos buvo
o po kiek gerei ir kiek laiko?
QUOTE(eibarte @ 2013 01 29, 23:15)
negalima.
mg kiekis cia pas tave ne "nedidelis', o galima sakyti jo nera.. as stimuliacijos tikslais gerdavau ir po 2000 mg.
QUOTE(eibarte @ 2013 01 31, 09:34)
Barbarise, tai vadinas turėčiau dabar nevartoti ir po šio ciklo eiti pasitikrint iš naujo, ar nėra cistos nesamonė, nenoriu
As palaukciau, nevartociau. Kai yra cista, kaip suprantu reik slopint ov, o cia butu atvirkscia, augintum folius...
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 31, 15:49)
o po kiek gerei ir kiek laiko?
Geriau po 2000 mg 4 menesius