Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

QUOTE(Laputė26 @ 2012 11 08, 09:02)
Kaip manote, ar gali pakilti temperatūra nuo agnucasono? Ar man čia ieškot kokio viruso jau..?
O gal gali būt tai nėštumo požymis? (šiandien tik 5 DPO) - aišku nenoriu to prisigalvot, nes jau per penkis mėnesius spėjau nėštumo požymių pakankamai prisieškot..

kai geriamas agnucastonas, reikia saugotis. jis kaip stimuliacinis vaistas geriamas iki O ir antra ciklo puse nutraukiama, o jeigu geriamas hormonu sureguliavimo tikslais- jis geriamas 3 menesius be perstojo, BET butinai turi buti saugojamasi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 27, 19:15)
BET butinai turi buti saugojamasi.

O kodėl?
Dažniausiai informaciniame lapelyje būna parašyta,kad pastojus nutraukti. Aš pati pastojau vartodama homeopatės paskirtus vaistus, kuirų vieni buvo agnus castus, tik nežinau kokio stiprumo jie buvo, nes homeopatiniai vaistai "matuojami" potencijomis ar kažkaip panašiai (tiksliai tikrai nepaskysiu), man, jei gerai atsimenu, buvo paskirti 6 potencijų agnus castus. Ir pastojusi aš juos vartojau dar kurį laiką, nes nežinojau, kad esu nestuke.gif Žinoma tai truko gal tik savaitę laiko...
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 12 27, 21:53)
O kodėl?
Dažniausiai informaciniame lapelyje būna parašyta,kad pastojus nutraukti. Aš pati pastojau vartodama homeopatės paskirtus vaistus, kuirų vieni buvo agnus castus, tik nežinau kokio stiprumo jie buvo, nes homeopatiniai vaistai "matuojami" potencijomis ar kažkaip panašiai (tiksliai tikrai nepaskysiu), man, jei gerai atsimenu, buvo paskirti 6 potencijų agnus castus. Ir pastojusi aš juos vartojau dar kurį laiką, nes nežinojau, kad esu  nestuke.gif Žinoma tai truko gal tik savaitę laiko...

nezinau, nepamenu, as jo nebegeriu. matyt, slopina O arba dar kazkas tokio. As nezinau apie "potencijas", bet mano agnus yra grynas agnus castus po 1000 mg vienoje tableteje. o tas agnucastonas, tai isivaizduoju kiek jo reikia isgerti, kad nors kiek kazkas pageretu, gal jis ir nekenksmingas tokiais kiekiais pastojus.
Atsakyti
Acnus Castus neslopina ovuliacijos, tiesiog jo poveikis vaisiui yra neistirtas, butent tel to rekomeduojama nustot vartoti iskart pastojus. 4u.gif Nera nei vieno patvirtinancio fakto, kad agnus castus gali pakenkti nestumo metu. Yra nemazai atveju kai moterys dar nezinodamos, jog pastojo vartojo agnus castus (netgi 1000mg) ir nieko nenutiko. 4u.gif

Gydytojai tiesiog apsidraudimui rekomenduoja nutraukti vartojima, o ovuliacijos tai neliecia smile.gif

Tikiuosi gal kam padejau. Tiesiog labai domejausi siuo preparatu ir skaiciau nemazai atsiliepimu is uzsienio gydytoju. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 28, 21:11)
nezinau, nepamenu, as jo nebegeriu. matyt, slopina O arba dar kazkas tokio. As nezinau apie "potencijas", bet mano agnus yra grynas agnus castus po 1000 mg vienoje tableteje. o tas agnucastonas, tai isivaizduoju kiek jo reikia isgerti, kad nors kiek kazkas pageretu, gal jis ir nekenksmingas tokiais kiekiais pastojus.

Aš vartojau ne agnucastoną, o speialiai pagamintus homeopatinius vaistus, kurių pagrindinė sudedamoji dalis buvo agnus castus. Tik negaliu pasakyti kokio jie stiprumo ir kike vienos dozės metu aš mg tikrojo agnus castus kiekio gaudavau, nes suvartoti turėdavau 5 ar 6 homeopatinius žirniukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2012 12 28, 21:56)
Acnus Castus neslopina ovuliacijos, tiesiog jo poveikis vaisiui yra neistirtas, butent tel to rekomeduojama nustot vartoti iskart pastojus.  4u.gif Nera nei vieno patvirtinancio fakto, kad agnus castus gali pakenkti nestumo metu. Yra nemazai atveju kai moterys dar nezinodamos, jog pastojo vartojo agnus castus (netgi 1000mg) ir nieko nenutiko.  4u.gif

Gydytojai tiesiog apsidraudimui rekomenduoja nutraukti vartojima, o ovuliacijos tai neliecia  smile.gif

Tikiuosi gal kam padejau. Tiesiog labai domejausi siuo preparatu ir skaiciau nemazai atsiliepimu is uzsienio gydytoju.  blush2.gif

aaaa... matai, as irgi domejausi, bet kadangi esu sena klipata su isisenejusia skleroze tai ir nebepamenu. pamenu, kad PRL mazina, kazka didina..

bet gerai jeigu taip. man jis folius augino po 2-3 dar pora menesiu po vartojimo nutraukimo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na nezinau.. ar cia Agnucastonas padejo,ar mes patys labiau pasistengem.. rolleyes.gif Man buvo gine paskyrus ji gerti 3men. Ir va teko nutraukti trecios pakuotes vartojima,kaip rekomenduojama informaciniame lapelyje.. Liko 9piliules. Bus matyti kaip toliau seksis.
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2013 01 19, 13:28)
Sveikos 4u.gif

Na nezinau.. ar cia Agnucastonas padejo,ar mes patys labiau pasistengem.. rolleyes.gif  Man buvo gine paskyrus ji gerti 3men. Ir va teko nutraukti trecios pakuotes vartojima,kaip rekomenduojama informaciniame lapelyje.. Liko 9piliules. Bus matyti kaip toliau seksis.

kokius gėrėt, lietuviškus, ar iš užsienio parsiūstus?
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2013 01 19, 16:22)
kokius gėrėt, lietuviškus, ar iš užsienio parsiūstus?

Is Eurovaistines pirkau. Paskutinis ipakavimas buvo toks http://www.kmc-vaist...9_800_600_2.jpg
Atsakyti
Sveikos. blush2.gif Pradejau gerti ta isgirtaji Agnus Castus 1000mg + nakvisas. Tikiuosi man sios "gerybes" sutvarkys mano nereguliarius ciklus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2013 01 19, 12:28)
Sveikos 4u.gif

Na nezinau.. ar cia Agnucastonas padejo,ar mes patys labiau pasistengem.. rolleyes.gif  Man buvo gine paskyrus ji gerti 3men. Ir va teko nutraukti trecios pakuotes vartojima,kaip rekomenduojama informaciniame lapelyje.. Liko 9piliules. Bus matyti kaip toliau seksis.

O gėrėte visą ciklą ar tik iki O? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Holibush @ 2013 01 20, 17:14)
O gėrėte visą ciklą ar tik iki O?  4u.gif

Geriau iseiles. Vadovavausi informaciniu lapeliu,nes gine papildomai nieko neminejo,tik liepe 3men. gerti.
Atsakyti