Įkraunama...
Įkraunama...

Agnucaston , atsiliepimai/ar padeda pastoti

Labas rytas merginos wink.gif

Norėjau Jūsų paklaust, ar kam nors taip yra buvę.
Gydytoja išrašė pagerti agnucaston išsireguliavusiems hormonams sutvarkyti. Geriu vaistukus daugiau nei savaitę kiekvieną dieną. Vakar netyčia pasimatavau temperatūrą (paprastą kūno temperatūrą), nes jaučiaus kažkokia karšta - 37.4, o šįryt 37.3.
Jaučiuosi gerai, nesu nei persišaldžius, nei kas skauda.

Kaip manote, ar gali pakilti temperatūra nuo agnucasono? Ar man čia ieškot kokio viruso jau..?
O gal gali būt tai nėštumo požymis? (šiandien tik 5 DPO) - aišku nenoriu to prisigalvot, nes jau per penkis mėnesius spėjau nėštumo požymių pakankamai prisieškot..
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 11 08, 08:02)

Gydytoja išrašė pagerti agnucaston išsireguliavusiems hormonams sutvarkyti. Geriu vaistukus daugiau nei savaitę kiekvieną dieną. Vakar netyčia pasimatavau temperatūrą (paprastą kūno temperatūrą), nes jaučiaus kažkokia karšta - 37.4, o šįryt 37.3.

Kaip manote, ar gali pakilti temperatūra nuo agnucasono? Ar man čia ieškot kokio viruso jau..?
O gal gali būt tai nėštumo požymis? (šiandien tik 5 DPO) - aišku nenoriu to prisigalvot, nes jau per penkis mėnesius spėjau nėštumo požymių pakankamai prisieškot..

Jei gerai jautiesi, tai negalėtų būti virusas, o aukšta BT gali būti nėštumo požymis, palauk mmm, arba daryk NT arba HCG, bet dar labai anksti, siulyčiau pakentėt
Atsakyti
Man tik pradėjus gerti agnus, tą patį ciklą visoki keistumai prasidėjo.... MM sutrumpėjo, sakyčiau ne tokios skausmingos patapo. O nebejaučiau taip tiksliai, kaip anksčiau, o jos skausmas trunka nebe 1 diena o kokias 3... (.)(.) iš karto po O taip išdidėdavo, speneliai per visą krūtį, venos iššokę. Skausmingos labai, neprisiliesti... Dar visokių keistenybių buvo, tik nebeatsimenu, - per vėlai asiliepimus nustariau dėl Agnuso rašyt... doh.gif lotuliukas.gif Tiesa, mano hormonai išsireguliavę, tad negaliu teigti kad viskas ką aprašiau - Agnuso "dėka" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 08, 08:47)
Jei gerai jautiesi, tai negalėtų būti virusas, o aukšta BT gali būti nėštumo požymis, palauk mmm, arba daryk NT arba HCG, bet dar labai anksti, siulyčiau pakentėt

QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 08, 10:37)
Man tik pradėjus gerti agnus, tą patį ciklą visoki keistumai prasidėjo.... MM sutrumpėjo, sakyčiau ne tokios skausmingos patapo. O nebejaučiau taip tiksliai, kaip anksčiau, o jos skausmas trunka nebe 1 diena o kokias 3... (.)(.) iš karto po O taip išdidėdavo, speneliai per visą krūtį, venos iššokę. Skausmingos labai, neprisiliesti... Dar visokių keistenybių buvo, tik nebeatsimenu, - per vėlai asiliepimus nustariau dėl Agnuso rašyt...  doh.gif  lotuliukas.gif Tiesa, mano hormonai išsireguliavę, tad negaliu teigti kad viskas ką aprašiau - Agnuso "dėka"  mirksiukas.gif

Ačiū mergaitės už atsakymus wink.gif lauksiu ir stebėsiu toliau kas darysis su manim .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 11 08, 09:02)

Nemanau kad nuo agnus castus temp galetu taip pakilti g.gif
Man jokiu salutiniu neigiamu pozymiu agnus nesukele, vartojau su pertauka 3 ciklus
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2012 10 15, 14:53)
Ar buvo kam pasireiske kurie nors is salutiniu poveikiu?

Kartais gali atsirasti niežtintis išbėrimas (egzantema) su pūslelėmis.
Labai retais atvejais gali pasireikšti trumpalaikis psichomotorinis sujaudinimas, sumišimas ir haliucinacijos.

As jokiu salutiniu pojuciu nejauciu smile.gif

Vartoju agnus castus 1000mg po 1 tablete i diena jau 2 men (3 ciklai). Pradejau vartot, nes manau tai vienintele mano likusi viltis bent kiek palengvint mmm skausma verysad.gif nes jau nebeimanoma, tai pat su hormonais visiskas jovalas ( padidejes PRL, TESTO, zemas PRG ir t.t). Taip pat tikiuosi, kad nors kiek prailgins cikla (vidutinis 22-24d), noreciau bent 26d. bei gal bent kiek sumazins mmm gausuma.

Taigi mano pastebejimai tokie po 2 men vartojimo:

* Visiskai nejauciu O skausmo, nors pries vartojant skausmas buvo gan stiprus g.gif
* Sumazejo krutu jautrumas po O. Anksciau taip skaudedavo, kad net vaiksciot normaliai negaledavau, bet koks menkiausias prisilietimas ar pajudinimas buvo stipriai jauciamas doh.gif Visgi manau, kad PRL sumazejo siu papildu deka, dabar krutys padideja kaip ir visad pries mmm, bet jokio diskomforto.
* Visiskai nejauciu PMS, netgi nebejauciu kada ateina mmm. Tai jauciu gerokai veliau, manau cia man jau didelis pliusas thumbup.gif
* Vis dar skausmingos mmm ir netgi labai, jokiu pasikeitimu, viliuosi, kad dar per mazai laiko praejo verysad.gif
* Ciklas vis dar trumpas, paskutiniu 3 buvo 23d, o taip noreciau bent kiek prailgint verysad.gif
* mmm vis darlabai gausios, tik keistai tas gausumas tik 1d., galima sakyt plaukiu, paskui labai lengvai (mmm trunka 5d.). Kolkas nezinau ar cia teigiamai vertint blush2.gif

Apibendrinus, siokie tokie pagerejimai yra, tik gaila ne tie, kurie labiausiai mane jaudino blush2.gif

Tikiuosi ilgiau vartojant agnus castus pasireiks daugiau pliusu thumbup.gif

PS. nusipirkau siuos:

http://i.ebayimg.com...#33;~~60_12.JPG

Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2012 11 30, 16:23)
Taigi mano pastebejimai tokie po 2 men vartojimo:

Labai aciu, kad daliniesi savo patirtimi 4u.gif

As neesu aktyvi sio skyrelio dalyve, nes jau "padejau ginklus". Taciau nusprendziau ir as pasidalinti savo patirtimi.
Agnus castus geriu 1000mg po 1 tab geriu jau beveik 3 men su tikslu palengvinti PMS ir pralginti cikla. Mano pastebejimai:
* ciklas budavo apie 26-27d, dabar paskutiniai trys lygiai 25d., kas visai nedziugina
* budavo 2 dienas stipriau ir 4 tepliojimai, o dabar jau 3d stipriau ir kokios 3-4d tepliojimai. Irgi nekas g.gif
* jokiu mmm skausmu nera, anksciau jei budavo, tai tik pirma diena ir tokie, kad vaistu neesu gerusi.
* PMS'ine nuotaika ne tokia ryski thumbup.gif budavo nuotaiku svyravimai nuo visisko liudesio, apatijos iki agresyvumo. Dabar lengviau, kokia diena kita paburbu ant MB ir tiek ax.gif
* seniau per PMS'a nuo proto nusokdavau, dabar persimeciau ant sokolado edimo...
* Paskutini cikla pastebejau, kad ciklo pabaigoje labai ispampau, tiesiog kaip balionas visa, jauciausi istinusi. Gal cia skysciai kaupesi g.gif Tik atejus mmm pasijauciau 5kg lengvesne smile.gif
* Mano PRL budavo aukstas, jokiu vaistu nebegeriu. Pries Agnus castus apie 3 men geriau mastodynon del to pacio agnus castus sudetyje, tai PRL buvo normoje per viduriuka thumbup.gif Dabar nezinau kaip, neprisiruosiu pasitikrinti.
* Taip pat tikiuosi sureguliuoti moteriskus hormonus. Kad jie nera tvarkoje sprendziu ir is to, kad man beria smakra, ypac antroje ciklo puseje, o tai rodo mot hormonu problemas. Kol kas tie baisuokliai ant snakro karts nuo karto tebeislenda...
* Kartais atsiranda odos niezejimai, perstejimai. Toks jausmas, kad kas lengvai degintu koki nors nedideli odos ploteli. Bet praeina paskui. Net nezinau, ar del to reiketu nutraukti vartojima g.gif
Tai ka, yra ir pliusu smile.gif Parsisiunciau agnus castus pusei metu, tai ir gersiu kol pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
norėjau paklausti kiek ilgai agnus castus galima vartoti? maniškis va toks: http://www.nokis.lt/...p;product_id=52
Aš jau 3 mėnesius geriu, dar šalaviją po mm. Šalaviją tai kiek suprantu ilgiau 3 mėn. negalima gerti o kaip su agnus?
Geriausias rezultatas tai, kad nėra galvos skausmo prieš pat mm, tai man čia tiesiog palengvėjimas, gal dar nuotaika ne tokia visai visai prasta.
Atsakyti
QUOTE(Pervilte @ 2012 12 04, 11:54)
Sveikutės,
norėjau paklausti kiek ilgai agnus castus galima vartoti? maniškis va toks: http://www.nokis.lt/...p;product_id=52
Aš jau 3 mėnesius geriu, dar šalaviją po mm.  Šalaviją tai kiek suprantu ilgiau 3 mėn. negalima gerti o kaip su agnus?
Geriausias rezultatas tai, kad nėra galvos skausmo prieš pat mm, tai man čia tiesiog palengvėjimas, gal dar nuotaika ne tokia visai visai prasta.

Sveika, kiek zinau, Agnus castus tinka ilgalaikiam vartojimui. Nera nustatyta jokiu terminu kiek galima ji vartoti, tik suzinojus apie nestuma reikia nedelsiant nutraukti. smile.gif
Dazniausiai patariama vartot apie 6 men, nes per tiek laiko turetu susireguliuoti hormonai.
Jei jauti, kad pasiekei to rezultato, kurio norejai, gali daryti pertrauka ir tiesiog stebeti savo organizma kaip jis jauciasi be papildu ir ar negrizta vel visi simptomai i pradine stadija.

Jeigu viskas gerai, nemanau, kad verta juos gert toliau, na o jei jauti vel sugriztancius nepageidaujamus simptomus galima drasiai juos ir toliau vartot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2012 12 04, 13:34)
Sveika, kiek zinau, Agnus castus tinka ilgalaikiam vartojimui. Nera nustatyta jokiu terminu kiek galima ji vartoti, tik suzinojus apie nestuma reikia nedelsiant nutraukti.  smile.gif
Dazniausiai patariama vartot apie 6 men, nes per tiek laiko turetu susireguliuoti hormonai.
Jei jauti, kad pasiekei to rezultato, kurio norejai, gali daryti pertrauka ir tiesiog stebeti savo organizma kaip jis jauciasi be papildu ir ar negrizta vel visi simptomai i pradine stadija.

Jeigu viskas gerai, nemanau, kad verta juos gert toliau, na o jei jauti vel sugriztancius nepageidaujamus simptomus galima drasiai juos ir toliau vartot  4u.gif

Mano tikrasis tikslas aišku pastojimas, nes bandžiau metus, po to stimuliaciją ir po jos ciklas visiškai išsiderina, kaina nereali, tai nusprendžiau,k ad reikia žolytes išbandyti...
Atsakyti
QUOTE(Pervilte @ 2012 12 04, 12:53)
Mano tikrasis tikslas aišku pastojimas, nes bandžiau metus, po to stimuliaciją ir po jos ciklas visiškai išsiderina, kaina nereali, tai nusprendžiau,k ad reikia žolytes išbandyti...

Tada patarciau gerti tik puse ciklo, iki ovuliacijos 4u.gif Kiek skaiciau atsiliepimu is uzsienio forumu, tai daugumai tikrai padejo su pastojimu. Sekmes planuojant, manau tikrai pavyks jums nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip suprantu daugelis vartojate agnus castus, o agnucastonas visiškai nevertas dėmesio?
Šiuo metu gaminam mažylį (nuo vasaros) ir nieko kol kas nesigauna. Kaltinu mėnesines, nes jos žiauriai nereguliarios (paskutinės buvo spalio 14d.).
Pradėjau gerti nakvišų aliejų, galvoju pradėti agnucastoną gerti. Kaip manot verta juos kartu vartoti, nesumažės kurio nors veikimas? ax.gif

QUOTE(stropi studente @ 2012 11 04, 00:44)
o pasirodo čia buvo agnucaston šalutinis poveikis man pasreiškęs buvo tas niežėjimas su pulinukais ir baisiai niežtėjo.

ar dar kam nors pasireiškė šis šalutinis poveikis? Nes ir taip mano oda linkusi į egzemas ir pan. dalykus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivy*: 27 gruodžio 2012 - 10:51