sveikos merginos
kaip gerai,kad radau sia tema ir pati esu nusipirkus AGNUS CASTUS 1000mg papilda ziuesim ar pades ar ne,nes mano mmm yra nereguliarios nuo 45 iki 65 dienu.gal delto ir nepavyksta pastoti .gal siek tiek susitvarkys viskas ir turesiu pagaliau normalu cikla 28d. .tikiuosi geriausio .skaiciau angliskuose forumuose kad moterys turincios nereguliariu cikla ir geriancios si papilda po menesio pastoja .o as geriu toki ir uzsisakiau is sio puslapio,tik nzn ar siuncia i LT,nes pati gyvenu UK.
http://www.amazon.co...g/dp/B000GY76FC
sekmes visoms bandancioms pastoti .
P.S.gal kuri geret si papilda del nereguliariu mmm ?
Dziaugiaus dziaugiaus del sutrumpejusiu ir negausiu mmm si cikla, bandziau nuopelnus agnus zolytei priskirti, bet O kaip tycia si menesi suvelavo... visada budavo 15-18 cd, dabar 23 cd ir dar O nebuvo. Anovuliacinis ciklas turbut. Agnus vartoju trecia cikla...
QUOTE(ramiii25 @ 2012 08 27, 17:26)
sveikos merginos
kaip gerai,kad radau sia tema ir pati esu nusipirkus AGNUS CASTUS 1000mg papilda ziuesim ar pades ar ne,nes mano mmm yra nereguliarios nuo 45 iki 65 dienu.gal delto ir nepavyksta pastoti .gal siek tiek susitvarkys viskas ir turesiu pagaliau normalu cikla 28d. .tikiuosi geriausio .skaiciau angliskuose forumuose kad moterys turincios nereguliariu cikla ir geriancios si papilda po menesio pastoja .o as geriu toki ir uzsisakiau is sio puslapio,tik nzn ar siuncia i LT,nes pati gyvenu UK.
Na sis papildas cia pigiau Vitex (agnus-castus), skaistminas tikrasis
QUOTE(Jurgitakar @ 2012 08 27, 18:06)
na matai as gyvenu UK ir man is cia gaunas pigiau atsisiusti negu is JAV .
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2012 08 27, 17:53)
Dziaugiaus dziaugiaus del sutrumpejusiu ir negausiu mmm si cikla, bandziau nuopelnus agnus zolytei priskirti, bet O kaip tycia si menesi suvelavo... visada budavo 15-18 cd, dabar 23 cd ir dar O nebuvo. Anovuliacinis ciklas turbut. Agnus vartoju trecia cikla...
O is kur zinai,kad sis ciklas tau buvo anovuliacinis ?darai OT ?
Sveikos,
Kazkada geriau agnucaston nuo krutu mastopatijos.labai padejo. Per nestuma viskas susitvarke.Turiu uzsipirkus, gal kam reikia, galeciau parduoti pigiau. siulykit kaina (i az) 90tbl. galioja iki siu metu lapkricio.
Kazkada geriau agnucaston nuo krutu mastopatijos.labai padejo. Per nestuma viskas susitvarke.Turiu uzsipirkus, gal kam reikia, galeciau parduoti pigiau. siulykit kaina (i az) 90tbl. galioja iki siu metu lapkricio.
QUOTE(ramiii25 @ 2012 08 27, 18:17)
na matai as gyvenu UK ir man is cia gaunas pigiau atsisiusti negu is JAV .
Papildyta:
Papildyta:
Speliojau tada, ar nebus anovuliacinis, bet jau turiu ir O data pagal temperaturos matavima - 23 cd
uzsivelino mano O labai...paskutinius du menesius buvo 15 cd, anksciau 18 cd, o cia va kaip suvelavo Bet liuteininej fazej temp.mazoka si menesi laikos, auksciau 36.7 C nekyla, o budavo mazdaug apie 36.9 C
QUOTE(barbarise @ 2012 09 04, 18:37)
Speliojau tada, ar nebus anovuliacinis, bet jau turiu ir O data pagal temperaturos matavima - 23 cd
uzsivelino mano O labai...paskutinius du menesius buvo 15 cd, anksciau 18 cd, o cia va kaip suvelavo Bet liuteininej fazej temp.mazoka si menesi laikos, auksciau 36.7 C nekyla, o budavo mazdaug apie 36.9 C
o pas mane snd 16cd ir ot darau ir BT matuoju,tai dar rezultatu kazkokiu ir nera.OT testai tik vaiduoklius rodo ir viskas .tiek prisiskaiciau geru atsiliepimu apie agnus castus,tai tikiuos nusivilti neteks .o pas tave ciklai reguliarus budavo pries pradedant vartot agnus castus ar ne:hm ?
sveikos, gal galite papasakoti kas 2ia per papildas tas Anucastonas,,no padidėjusio prolaktino padeda, ar aš ne taip supratau?ar galima jį be gydytojo leidimo gerti?
QUOTE(ramiii25 @ 2012 09 04, 19:58)
o pas mane snd 16cd ir ot darau ir BT matuoju,tai dar rezultatu kazkokiu ir nera.OT testai tik vaiduoklius rodo ir viskas .tiek prisiskaiciau geru atsiliepimu apie agnus castus,tai tikiuos nusivilti neteks .o pas tave ciklai reguliarus budavo pries pradedant vartot agnus castus ar ne:hm ?
Taip, gana reguliarus visada budavo, su 2-3 dienu paklaida.
As kakzaip labai labai dziaugiausi tuo agnus castus, ypac kai LH ir FSH hormonu kiekis apsitvarke (tik nezinau, ar nuo agnus castus, ar cia sutapimas), bet dabar jau nebezinau ka besakyti, nes pastot vis tiek nepastoju
QUOTE(Elafonisse @ 2012 09 06, 14:14)
sveikos, gal galite papasakoti kas 2ia per papildas tas Anucastonas,,no padidėjusio prolaktino padeda, ar aš ne taip supratau?ar galima jį be gydytojo leidimo gerti?
Agnus Castus Vitex (Agnucastono sudedamoji dalis) - augalas, ir kurio gaminami preparatai padeda sureguliuoti hormonus ir padidina pastojimo tikimybe...cia taip rasoma internete ir skelbiama reklamose
Daugiau info cia:
agnus castus
agnus castus EN
ir t.t., galima pagooglint, yra daug informacijos ir forumu, ypac uzsienio atsiliepimai daugumos geri!
As pati juo susizavejau, bet trecia cikla vartojant kazko tas ciklas uzsioziavo, taigi dabar susilaikysiu nuo komentaru, padeda ar ne tas augalelis visko gali buti kad siaip kazko ciklas sustreikavo, agnus castus visai ne prie ko...Siaip dar turiu likusiu tabletyciu, todel suvartosiu, ziuresim kas toliau bus
Kiek info beziurinejau, svarbu tai, kad sia zolele galima vartoti tik iki O, nes jei netycia pastotum, negalima jos vartoti!
QUOTE(renata.o @ 2012 10 15, 15:53)
Kartais gali atsirasti niežtintis išbėrimas (egzantema) su pūslelėmis.
Labai retais atvejais gali pasireikšti trumpalaikis psichomotorinis sujaudinimas, sumišimas ir haliucinacijos.
Labai retais atvejais gali pasireikšti trumpalaikis psichomotorinis sujaudinimas, sumišimas ir haliucinacijos.
Tavo minėti man nepasireiškė. Negaliu teigti, kad man būtent nuo Agnus (nes vartoju nemažai kitokių dar), bet toks sutapimas, kad juos geriant man:
1. savaitę iki mmm padidėja krūtys. Didelės, pritvinkusios, skausmingos. Speneliai per visą krūtį išdidėja... Ir tokie paburkę ;
2. Ne taip skausmingai bet ir ne taip konkrečiai jaučiu O;
3. Ciklas sutrumpėjo;
4. mmm gal kiek trumpesnės ir mažiau gausios ir ne tokios skausmingos.
Sekantį ciklą negersiu Agnus, pažiūrėsiu kas pasikeis
sveikos, barbarise, o tai gal kad tokia didelę dozę vartojot, tai ir buvo tokie baisus salutiniai poveikiai? Aš pati esu gerus anksčiau agnucaston bet 4 mg., tai aš nesupratau kokia nesamone kur buvau pasigavus, o pasirodo čia buvo agnucaston šalutinis poveikis man pasreiškęs buvo tas niežėjimas su pulinukais ir baisiai niežtėjo. Šiaip šiek tiek man padėjo, bet to rezuoltato kurio reikėjo, dėl hormonų nepasiekė. Ir dabar vėl reiktų gert, bet jei nuo 4 mg man niežtėjo, tai kaip niežtėtų nuo 1000 mg . Ten temoje apie hormonus buvau ten klausus jūsų apie agnucaston, bet kadangi ten ne į temą, tai galvoju reiktų čia persikraustyt.