o pas mus pamokėlių nebus...
Vaikiui mokytoja patiko(o kaip ir Živiliukas rašo-man irgi,nes pas tą ir norėjom)ir geriausias draugas kartu,tik tikriausiai bus išskirti į atskirus suolus,nes maniškis didelis,o tas jam iki pažasties ...
Sėkmės visiems,kad būtų taip kaip norisi...
Ramios,saugios vasaros...
QUOTE(DaRiJuSa @ 2012 06 04, 20:03)
o pas mus pamokėlių nebus...
Vaikiui mokytoja patiko(o kaip ir Živiliukas rašo-man irgi,nes pas tą ir norėjom)ir geriausias draugas kartu,tik tikriausiai bus išskirti į atskirus suolus,nes maniškis didelis,o tas jam iki pažasties ...
Sveikos
Grįžo įspūdžių pilna sako piešėm, rašėm, gavau saldainį ir lipduką, buvau muzikos klasėj grojau būgnu, žodžiu viskas liuks
rytoj nešis mylimiausią žaislą ir spalvotus pieštukus, namų darbų gavo nupiešti mylimus žmonės
O su drauge irgi nekartu pasodino, ne draugė taip pat labai mažutė, nors Luknė sakė sėdėjau pirmam suole, manau rugsėjį susodins taip kaip reikės pagal ūgį
maniškio irgi jau buvo mokyklėlė, pas mokytoją kurią norėjom nepapuolėm, bet labai faina ir ta, pas kurią esam, kol kas neturiu nė menkiausios dvejonės, kad bus gera mokytoja. aišku, rezultatai pasimatys eigoje. nusipirkom unioformą dėvėtų mugėje, bus atsarginė. dar aišku ir naują pasisiūsim. šiaip viskas smagu, tik pažįstamų vaikų nėra, geriausia draugė į kitą klasę papuolė... na, bet maniškis šūstrų morkų prišveitęs, netruks susidraugauti. sėdi su berniuku, su kuriuo pasirodo kartu lopšiuką lankė, nelabai aišku jį prisimena, na bet vis tiek, kažkaip netyčia taip vaikai susėdo - du vieninteliai klasėje iš to paties darželio, ir netyčia susėdo kartu...
pas mažutę jau buvo klasės susirinkimas, mokytoja man irgi patinka, atrodo kad bus gan reikli, bet švelni, turinti daug patirties ir tikrai norinti vaikus paruošti mokyklai. tai tiek pirmųjų įspūdžių o mane užpuolė kažkas klaikaus, depresija turbūt, darbe visiškai nebeįmanoma gyventi, namams manęs nebelieka visiškai nebežinau, kaip iš to liūno išlipti mb stipriai serga, žodžiu, kartais noriu užmigt ir nebeatsikelt kažkokiu priverstiniu autopilotu dar pirmyn iriuosi...
jei kas žinot gerą vaistą nuo savęs gailėjimosi ir žiūrėjimo į pasaulį per rudai drumzlinus akinius, prašom šen, viešinti
pas mažutę jau buvo klasės susirinkimas, mokytoja man irgi patinka, atrodo kad bus gan reikli, bet švelni, turinti daug patirties ir tikrai norinti vaikus paruošti mokyklai. tai tiek pirmųjų įspūdžių o mane užpuolė kažkas klaikaus, depresija turbūt, darbe visiškai nebeįmanoma gyventi, namams manęs nebelieka visiškai nebežinau, kaip iš to liūno išlipti mb stipriai serga, žodžiu, kartais noriu užmigt ir nebeatsikelt kažkokiu priverstiniu autopilotu dar pirmyn iriuosi...
jei kas žinot gerą vaistą nuo savęs gailėjimosi ir žiūrėjimo į pasaulį per rudai drumzlinus akinius, prašom šen, viešinti
QUOTE(SSDD @ 2012 06 05, 19:58)
maniškio irgi jau buvo mokyklėlė, pas mokytoją kurią norėjom nepapuolėm, bet labai faina ir ta, pas kurią esam, kol kas neturiu nė menkiausios dvejonės, kad bus gera mokytoja. aišku, rezultatai pasimatys eigoje. nusipirkom unioformą dėvėtų mugėje, bus atsarginė. dar aišku ir naują pasisiūsim. šiaip viskas smagu, tik pažįstamų vaikų nėra, geriausia draugė į kitą klasę papuolė... na, bet maniškis šūstrų morkų prišveitęs, netruks susidraugauti. sėdi su berniuku, su kuriuo pasirodo kartu lopšiuką lankė, nelabai aišku jį prisimena, na bet vis tiek, kažkaip netyčia taip vaikai susėdo - du vieninteliai klasėje iš to paties darželio, ir netyčia susėdo kartu...
SSDD, manau cia tau viskas nuo klaikaus visur lekimo ir noro visur suspeti. Tau tikrai reikia geru atostogu! O jei darbas toks sunkus, ar jis tikrai vertas tu pinigu ir tavo depresijos? gal kazka reikia keisti (galbut darba), kol visiskai nesusirgai.... mes ne robotai ir nuo nuolatinio streso galim nepagydomai susirgti Aisku cia tik mano nuomone
QUOTE(drugutis @ 2012 06 06, 16:15)
SSDD, manau cia tau viskas nuo klaikaus visur lekimo ir noro visur suspeti. Tau tikrai reikia geru atostogu! O jei darbas toks sunkus, ar jis tikrai vertas tu pinigu ir tavo depresijos? gal kazka reikia keisti (galbut darba), kol visiskai nesusirgai.... mes ne robotai ir nuo nuolatinio streso galim nepagydomai susirgti Aisku cia tik mano nuomone
ar galėtum dėl to paraudoninto gerai išspardyti man šikinę? aš jau tam žingsniui bręstu bele kiek laiko... ir niekas gerai neįspiria šiknon, kad apsispręsčiau galutinai...
na, pavaryk iš visų jėgų
SSDD, as ne kokia mushtuke Tiesiog sudeliok visus pliusus ir minusus ir pati priimk tvirta sprendima. Manau esi tikrai stipri ir pasirysi sitam zingsniui. Gyvenimas vienas.... As daznai pagalvoju - reikia butinai dirbti, bent jau del to,kad pencija uzsidirbti..... o poto pagalvoji, o kur garantijos,kad man jos prireiks? Aisku noreciau ilgai gyventi
Papildyta:
Nors bendrai pagalvojus se TAU!...
labai tikiuosi,kad pades Nors jei rimtai, tai greiciau priimk sprendima, kuris manau tikrai bus naudingas tiek tau, tiek vaikams ir bendrai seimai bei sveikatai!!!!
Papildyta:
Nors bendrai pagalvojus se TAU!...
labai tikiuosi,kad pades Nors jei rimtai, tai greiciau priimk sprendima, kuris manau tikrai bus naudingas tiek tau, tiek vaikams ir bendrai seimai bei sveikatai!!!!
Sveikos visos,
linkėjimai iš Slovakijos (esam pakeliui į Kroatiją su šeima), po langu taip burkuoja balandžiai, kad atsibudau ankstybėse, o kai SM nebuvau jau amžinybę (mano mąstais- gal 10d iš tikrųjų ), tai priguliau su kompu pasantykiaut.
Šiandien manęs laukia kava Vienoj........
QUOTE(SSDD @ 2012 06 05, 20:58)
Brangioji, matyt laikas mąstyt apie kitą darbą.
Labai moku praplaut smegenis darboholikams, jei norėsi, galėsiu padėt ir tau
Gailėtis savęs neverta, keikt kitų tuo labiau- pyktis labai sekina, o va užsimerkt ir pasvajot......
tai ką-SM marinam
QUOTE(DaRiJuSa @ 2012 07 08, 18:22)
tai ką-SM marinam
Gal ne
Tik turbut del geru oru maziau su kompiuteriais draugaujam
Nikut su tavo diena visko, visko tau...visko... kas geriausia
Aciu,aciu,aciu