Įkraunama...
Įkraunama...

2005 m. vasario mėn. gimę nuostabūs vaikiukai

man ta kuprinė sumum sumarum 297 lt gavosi, su penalu (užpildytu), krepšeliu sportinei, gertuve (nafik jos reik...bet sanatorijoje sueis) ir maišiuku saldainių nuo tarpininkės biggrin.gif pradžioje suma šokiravo, bet kai ėmėm dairytis aplink į kainas - numojom ranka. primetu, kad kasdien vaikiui kokius 300-400g mažiau reiks tampyt, nei kad su kita kuprine būt buvę, ir tai tokiam žmogui jau svoris...
penalą jau dabar maniškis turi tą a le maišelį. naudojam namie, bet jame dar biskį pasimeta.
Atsakyti
Sveikos, šiandien gavau spyrį didelį nuo SSDD biggrin.gif tad grįžtu 4u.gif Pas mus naujienų gal per daug ir nėra, tik kad turiu antrąją pusę, ir pratinamės prie kitokio gyvenimo, prie naujo tėčio smile.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
tai va kokios čia gyvenimo naujienos bigsmile.gif o man Jemeliai nedašilo... va kaip faina wub.gif sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2012 04 20, 18:26)
Sveikos, šiandien gavau spyrį didelį nuo SSDD biggrin.gif  tad grįžtu  4u.gif  Pas mus naujienų gal per daug ir nėra, tik kad turiu antrąją pusę, ir pratinamės prie kitokio gyvenimo, prie naujo tėčio smile.gif  ax.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Smagaus pratinimosi wink.gif

SSDD, kuprines kaina tikrai superine gavosi (nors ir nemaza)
Atsakyti
labas visoms smile.gif
Žiū tema vėl apmirusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretabr: 07 gegužės 2012 - 21:17
Visos ilenda paskaito, tik tingi parasyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
matyt visos kas sau, kažkuo užsiėmę...aš irgi neišbrendu iš darbų, nėra kada galvą pakelti aplink apsidairyti... ruošiamės išleistuvėms, laukiam vasaros... su mb planuojam nedideles atostogas, paskui - vaikai į sanatoriją, po to visa šeima dar mėginsim kažkiek pailsėti kartu... norisi vasarą išnaudoti ax.gif aišku, čia tik planai, bijau kad darbinė situacija viską savaip pakoreguos doh.gif
Atsakyti
Man ne darbinė situacija,ale kokiam mėnesiukui pakoregavo-atsibundu-gipsas laugh.gif ...nepastebėjau laiptelio...kryptelėjau-įskilęs kulkšniukas,pažeisti raiščiai....
Priverstinės,neplanuotos atostogos....irgi ruošiamės išleistuvėms,bet vaikščiojant su ramentais nelengvai tai einasi.... rolleyes.gif
pavasaris....gražu....pievos geltonos... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaRiJuSa: 15 gegužės 2012 - 19:46
Darijusa, greito tau sveikimo 4u.gif bjauru ant vasaros verysad.gif bet dar ne karščiai, ne taip baisu turbūt, kurkas blogiau kokią liepą-rugpjūtį būtų...
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 05 16, 08:09)
Darijusa, greito tau sveikimo  4u.gif bjauru ant vasaros  verysad.gif bet dar ne karščiai, ne taip baisu turbūt, kurkas blogiau kokią liepą-rugpjūtį būtų...

4u.gif dėkui,tai jau tikrai,kad geriau dabar....bet geriau niekada... bigsmile.gif nu nieko,užtad dvejas atostogas turėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaRiJuSa @ 2012 05 16, 10:19)
4u.gif dėkui,tai jau tikrai,kad geriau dabar....bet geriau niekada...  bigsmile.gif nu nieko,užtad dvejas atostogas turėsiu  thumbup.gif

thumbup.gif
Svarbiausia nenusiminti smile.gif Greiciau sveik!

SSDD, uzjauciu del darbu uzgulties, bet turbut geriau taip, nei be darbo ir be finansu.
Mes irgi isleistuvem ruosiames, mokomes eilerascius tiek darzelyje, tiek ir mokykleleje. Nieko ypatingo darzelio isleistuvems neorganizuojam, nusprendem,kad uzteks isleistuviu sventes ir vaisiu darzelyje. Man kazkaip net liudna,kad tie musu maziukai darzelinukai jau iseis is paprasto ir nerupestingo gyvenimo etapo i sudetingesni ir atsakingesni.... man net nesinori, o norisi,kad laikas sustotu ax.gif
Atsakyti
mes išleistuvinsimės Vilkijos etnografijos muziejuje (ar kažkoks ten yra), darželis tam skiria autobusą, dar šį tą finansuoja. be to, vaikai (be tik jie) gauna iš darželio dovanų ekskursiją į Rumšiškes, visai dienai autobusu, supakuos darželis jiems maisto, žodžiu važiuoja piknikauti. na čia skirtingomis dienomis viskas. o pačiam daržely "išleistuvės" bus birželio 1, per vaikų gynimo dieną, visas darželis su "abiturientais" atsisveikins.
čia viską mūsų auklėtojos suorganizavo, tėveliai tik maisto įsidės kai Vilkijon važiuosim ax.gif tikiuosi, orai visko nesugadins...
Atsakyti