Įkraunama...
Įkraunama...

2005 m. vasario mėn. gimę nuostabūs vaikiukai

QUOTE(SSDD @ 2012 04 15, 16:12)
kooooookios jau didelės merginos  bigsmile.gif  blink.gif kaip jie auga gretai, tie mūsų vaikai... mano irgi va, atsigulė prie manęs, tai ilgas ilgas, nors skaitosi mažiukas mano vaikas  doh.gif žiūrim su mb ir svarstom, iš kur jie taip staigiai pasidaro tokie dideli  doh.gif
smagu, kad kažką mūsų nešiojat  bigsmile.gif aš vis Nikutę apkraunu  blush2.gif patarpininkaut  blush2.gif reiktų kada gyvai susimatyt  blush2.gif
kuprinę pirkom iš čia
http://www.amazon.de..._pr_product_top
pliusų daug, minusas vienas ir riebus - kaina  doh.gif tikiuosi, kad bent atlikys kokius du-tris metus.

mergai, darom su vaikais meetą kur lauke  blush2.gif

drinks_cheers.gif mūsų mažoji kažkaip greit užaugo wub.gif Luknė ilgiau augo....

sakė Nike kad vėl turi siuntinuką thumbup.gif ačiū iš anksto, tikrai nešiojam ir dėkingi visiems kas atiduoda thumbup.gif
ačiū už info apie kuprinę 4u.gif o ji su visais priedais kaip nuotraukoje?

aš už meetą tik kaip susiderinti kas sveikos mergos būtų doh.gif tai sloga išenda, Luknei vėl lūpų kampučius pabėrė, šašiukai jau dedasi bet nervina, vasarį buvo dabar vėl doh.gif gal palaukiam truputį kol atšils ir galėsim kur ant dekių sugriūti? manau gegužę jau galėtume susibėgti rolleyes.gif
Atsakyti
aš vis kompleksuoju siūlyti, ypač iš kaimo rūbukus, kita vertus pati džiaugiuosi kai kas atiduoda blush2.gif
kuprinė su visais priedais, mergaitiškų yra ir pigiau jų. mane vežė lengvumas ir dugnas (ir gyvai dugnas superinis, nenusidrengs). ir tas sportinis krepšys labai fainai ant viršaus tvirtinasi ax.gif priedai irgi lengvi, penalas tas lengvutis. žodžiu, jei pamiršus kainą, tai džiaugiamės pirkiniu ax.gif
galim luktelt kol atšils ir rimtai, susibėgam kažkur su vaikais 4u.gif
mano mažoji irgi greičiau užaugo... gal todėl, kad mažiau turiu laiko ja gėrėtis... šiandien va grįžo iš kaimo, pati susipynusi swoon.gif jau galvojau reiks žirklių griebtis, šukavau šukavau, roviau roviau... o plaukai jau žemiau užpakalio - nesuprantu, iš kur ta tobula undinėlė mano namuose, atrodo ir tiek gerų darbų nesu pasauliui padarius, kad man tokią dovaną gyvenimas įteikė wub.gif gal sakau į skolą čia man bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 15 balandžio 2012 - 17:00
Ziviliux, kokios grazuoliukes zibuokliauja wub.gif Mes vos ne kas diena einam i miska, pasigrozeti geliu kilimu smile.gif Mano dickis tai vis nubega i miska, nuskina geliu ir atnesa man wub.gif Tikras kavalierius thumbup.gif Sake tekes uz manes kai uzaugs lotuliukas.gif Turbut ir pas jus tokiu bajeriu pasitaiko lotuliukas.gif

SSDD, kuprine superine thumbup.gif Undineles ir as labai noreciau, bet gerai taip kaip yra tongue.gif thumbup.gif

Del susitikimo, tai tikrai gal palaukim kol visai normalus orai bus ir visi isisveiks.
Atsakyti
tyliai, tyliai, tiesiog geltona spalva pasigirsiu:
mes esam preliminariuose mokyklos sąrašuose... tikiuosi, iš jų nebeišpulsim rolleyes.gif linkiu visoms tokių gerų žinių wub.gif
mergai, ar pas jus yra kokia kalba apie daržo išleistuves? kas, kur, po kiek? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 04 15, 16:44)
mano mažoji irgi greičiau užaugo... gal todėl, kad mažiau turiu laiko ja gėrėtis... šiandien va grįžo iš kaimo, pati susipynusi jau galvojau reiks žirklių griebtis, šukavau šukavau, roviau roviau... o plaukai jau žemiau užpakalio - nesuprantu, iš kur ta tobula undinėlė mano namuose, atrodo ir tiek gerų darbų nesu pasauliui padarius, kad man tokią dovaną gyvenimas įteikė  gal sakau į skolą čia man 

undinėlė wub.gif

QUOTE(drugutis @ 2012 04 16, 09:44)
Ziviliux, kokios grazuoliukes zibuokliauja  Mes vos ne kas diena einam i miska, pasigrozeti geliu kilimu Mano dickis tai vis nubega i miska, nuskina geliu ir atnesa man Tikras kavalierius Sake tekes uz manes kai uzaugs  Turbut ir pas jus tokiu bajeriu pasitaiko

ačiū wub.gif
Šaunuolis kavalierius thumbup.gif girdėjau kad berniukai ieško žmonos panašios į mamytę mirksiukas.gif biggrin.gif
Luknė sakė vaikų neturės, nes paskui neklausys tėvų kaip jos su sese doh.gif biggrin.gif

QUOTE(SSDD @ 2012 04 16, 09:48)
mes esam preliminariuose mokyklos sąrašuose... tikiuosi, iš jų nebeišpulsim  rolleyes.gif linkiu visoms tokių gerų žinių  wub.gif
mergai, ar pas jus yra kokia kalba apie daržo išleistuves? kas, kur, po kiek?  doh.gif

tyliai clap_1.gif

ketvirtadienį bus susirinkimas tai gal ką sužinosiu, kol kas tyla rolleyes.gif auklėtoja mūsų keista ir jos požiūris kitoks negu viso darželio auklėtojų į šventes išleistuves ir t.t tai manau ką mes nuspręsim taip ir bus, pernai jau kaip ir atšventėm su puse grupės kurią išlydėjo, tai šiemet aš niekur nesikišu, tegul galvoja kitos mamos rolleyes.gif o troleibusą prisimena Luknė ir manau buvo vykusios išleistuvės ax.gif
Atsakyti
Živiliuk papasakok prašau pernai metų išleistuves ax.gif pas mus spėju bus balandžio gale susirinkimas, įdomu ką nutarsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 04 16, 09:48)
mes esam preliminariuose mokyklos sąrašuose... tikiuosi, iš jų nebeišpulsim  rolleyes.gif linkiu visoms tokių gerų žinių  wub.gif

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ziviliuxas @ 2012 04 16, 18:15)
Luknė sakė vaikų neturės, nes paskui neklausys tėvų kaip jos su sese  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Ale pati supranta,kad neklauso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 04 17, 07:36)
Živiliuk papasakok prašau pernai metų išleistuves  ax.gif pas mus spėju bus balandžio gale susirinkimas, įdomu ką nutarsim  ax.gif

Pirkom puokštę gėlių direktorei, ir daug gėlių darželio personalui, vaikai dienos metu vaikščiojo po darželį ir kaip auklėtojos pasakojo graudino, buvusias auklėtojas, virėjas įteikdami gėles ir atsisveikindami, žodžiu tiems kas jais rūpinosi visus ten praleistus metus, vakare tėveliai atnešė po tris gėles iš kurių planavom kad jie padarys tris gėlių puokštes ir pasveikins auklėtojas bei šeimininkutę, bet gavosi taip kad vaikai bėgo ir sveikino patys auklėtojas doh.gif
Auklėtojoms dovanojom po albumą, kuriame vaikai nupiešė po piešinį ir užrašė auklėtojoms palinkėjimą, šalia buvo nuskanuota vaiko nuotrauka, šeimininkutė gavo prijuosę su išsiuvinėtai visų grupės vaikų vardais. Darželiui padovanojo storą enciklopediją.
Vaikai paruošė gražų atsisveikinimo koncertą, už tai gavo po vardinę maikutę ir pramogą troleibusu atsinešė kiekvienas vaikas vaišių, viena mamytė iškepė tortą. Tokia buvo šventė.
Po kiek dėjomės tiksliai nepamenu gal po 60 lt. g.gif

QUOTE(drugutis @ 2012 04 17, 10:23)
lotuliukas.gif Ale pati supranta,kad neklauso  bigsmile.gif

tikrai taip wink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vakar darzelyje buvoMamyciu svente, truputi ankstokai, bet svarbu grazu buvo biggrin.gif
Po sventes pasilikom pakalbet apie isleistuves. Aukletoja pasake, kad reiks triju puoksciu geliu (direktorei, vyr aukletojai ir muzikos vadovei) paskui pirkt reikia vaikams dovaneles, jauciu, kad pirksim po knyga, paskui reiks helio balionu, vaikai iseinant is arzelio juos su norais paleis, dar bus ju koncerciukas su vaidinimu, darzelis padovanos diploma ir nuotrauka bendra bus, paskui po visko eis i zaidimu kambary su vaisem t biggrin.gif n viskas bus, o dar aisku pirksim dovanas aukletojoms ir seimininkutei, nu jauciu, kad 100lt reikes, nes viskas kainuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

SSDD, gal gali pasakyt, ar ta Lego kuprinė priekyje kažkaip susisega abi petnešos. Nežinau , ar supratai- maniškiui mokykla bus ne taip jau ir arti, eiti nemažai, turi būt lengva ir patogi, reikia , kad petnešos nesmukčiotų nuo pečių, nesiskėstų. Mano vyrui patogiausia iš turimų ta, kuri ant pilvo susisega takia sagtimi.
Kaip šita?
Pažiūrėjau, kad Herlitz dvigubai sunkesnės. Hama be proto brangios.....
Čia tokią info radau:
PILNAI PAKRAUTA KUPRINĖ NETURI VIRŠYTI 10 PROC. VAIKO MASĖS
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2012 04 18, 22:22)
Sveikos,

SSDD, gal gali pasakyt, ar ta Lego kuprinė priekyje kažkaip susisega abi petnešos. Nežinau , ar supratai- maniškiui mokykla bus ne taip jau ir arti, eiti nemažai, turi būt lengva ir patogi, reikia , kad petnešos nesmukčiotų nuo pečių, nesiskėstų. Mano vyrui patogiausia iš turimų ta, kuri ant pilvo susisega takia sagtimi.
Kaip šita?
Pažiūrėjau, kad Herlitz dvigubai sunkesnės. Hama be proto brangios.....
Čia tokią info radau:
PILNAI PAKRAUTA KUPRINĖ NETURI VIRŠYTI 10 PROC. VAIKO MASĖS

nesusisega, bet girdėjau kad tas sąsagėles galima atskirai nupirkti. maniškiui kiek mėgino nesmukčiojo, gana fainai diržai išformuoti. brangiai ir šita išeina, bet manlyg už hama pigiau. mane dar užvežė kad tikrai lengvas ir penalas įdėtas, nes šiaip tai tokie sunkūs būna, o tie kur tik krepšelis - labai jau painu vaikui kažką rasti... o šitas lengvukas. viskas ten lengva. siuntimas iš Vokietijos man tik 15 lt gavosi šito daikto, per tarpininkę, nes tikrai svorio nedaug.
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 04 19, 08:13)
nesusisega, bet girdėjau kad tas sąsagėles galima atskirai nupirkti. maniškiui kiek mėgino nesmukčiojo, gana fainai diržai išformuoti. brangiai ir šita išeina, bet manlyg už hama pigiau. mane dar užvežė kad tikrai lengvas ir penalas įdėtas, nes šiaip tai tokie sunkūs būna, o tie kur tik krepšelis - labai jau painu vaikui kažką rasti... o šitas lengvukas. viskas ten lengva. siuntimas iš Vokietijos man tik 15 lt gavosi šito daikto, per tarpininkę, nes tikrai svorio nedaug.

Ačiū, Ruceliuk,

Jo, tos Hama , kurias žiūrėjau ir kurias rekomendavo kaina kaip sakiau be proto tikrai, dvi jau išeitų doh.gif
http://www.kuprines....503f1f1d8439262
O dėl penalo- pamatysi, po metų vaikis pereis prie to mašiuko- tingi jie ten per pamoką išsitraukti ir vėl tvarkingai susidėt- gi laikas užgaištamas, o juk lėkt reikia, kai skambutis nuskamba doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti