QUOTE(Nike @ 2012 04 06, 10:05)
Nike, 06 Bal 2012 - 10:05, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Nike, 06 Bal 2012 - 10:05, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Man tai visai nepatinka rinkliavos
Aišku tikriausiai daug ko nežinau, bet kyla klausimas- kodėl vienos mokyklos-darželiai sugeba susiremontuoti, susitvarkyti, o kitos nea
Gal nuo vadovo priklauso, gal nuo pažinčių, bet tai jau kažkiek pasako apie vadovą, jo sugebėjimą išsikapstyti iš situacijos
Gal Snickers daugiau gali papasakoti apie šitą virtuvę 
Man tai visai nepatinka rinkliavos

Aišku tikriausiai daug ko nežinau, bet kyla klausimas- kodėl vienos mokyklos-darželiai sugeba susiremontuoti, susitvarkyti, o kitos nea

Gal nuo vadovo priklauso, gal nuo pažinčių, bet tai jau kažkiek pasako apie vadovą, jo sugebėjimą išsikapstyti iš situacijos
Gal Snickers daugiau gali papasakoti apie šitą virtuvę
aS LABAI pries rinkliavas ir ju nesuprantu ir nenoriu suprast, nes ti tikrai priklauso nuo vadovavo nahaliskumo ir pan.,
pvz mano anyta buvusi darzelio aukletoja, rajone darzas ne mieste, zodziu nera nieko rinke is tevu, direktore sake buvo super sazininga ir viska duodavo darzas.
mes viena darzeli, kuri lankem tai buvo siaubas kazkoks, nes aisku prestizinis Vilniuje, rinkliavos belekokios, nematau uz ka moket, o dabar kur lankom nu irgi idomiai, sakyciau net nuo aukletoju priklauso, bet pernai lanke kita grupe, nei lito nerinko o simet truputi rinko, bet ten simboliskai labai, tvarkosi darzelis, aukletojos superines, jokiu rinkliavu.
As nieko pries kazka is ugdomu dalyku nunest ir pan, bet kai buvo pamenu rinko uz viska nu cia jau ziauru
As isvis esu pries bet kokius kysius ir pan, nesu niekam nieko davus ir noriu `2tiket, kad neteks ir duot