Sveikutes,
kol nepraejo vasaris, puolu sveikinti gimtadieninkus
Titai su gimtadieniu
Nedai su gimtadieniu
Domai su gimtadieniu
Emily su gimtadieniu
Benai su gimtadieniu
Akvile su gimtadieniu
Lukne su gimtadieniu
Papildyta:
Ginai su gimtadieniu
Tautvydaisu gimtadieniu
Lukai su gimtadieniu
Rimvydai su gimtadieniu
pavėlavau
MANTAI, SU DEVYNIAIS TAVE
MANTAI, SU DEVYNIAIS TAVE
Aciu, pirštų flirtas Superinis tortas!!!
Augustai, su gimtadieniu!!!
Gėdingai pavėlavę
SVEIKINAM RUGILĘ SU DEVINTUOJU GIMTADIENIU
O dabar trumpai apie mus, gražias :
Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes kaupiame žinias. Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar aš viską suprantu! Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio gale galėtume šūktelėti: - Kas per kelionė!!!
Taip, mes TOBULOS!!!
Nes:
- mes neplinkame,
- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
- mums nereikia mokėti restorane,
- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų nevadins homoseksualiomis,
- vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos aukštakulniais bateliais!!!
O dabar trumpai apie mus, gražias :
Moteriškas pasitikėjimas
Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes kaupiame žinias. Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar aš viską suprantu! Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!
Visos klasiškos panos turi būti matomos!
Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio gale galėtume šūktelėti: - Kas per kelionė!!!
Taip, mes TOBULOS!!!
Nes:
- mes neplinkame,
- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
- mums nereikia mokėti restorane,
- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų nevadins homoseksualiomis,
- vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos aukštakulniais bateliais!!!
QUOTE(pirštų flirtas @ 2014 03 18, 09:04)
Gėdingai pavėlavę
aciu, aciu
Mergytės, noriu pasiūlyti -
PAKELKIM ŠAMPANO UŽ MUS
už mus, kurios dešimt metų kartu planavo, laukė... glostė pilvukus... paskui kartu byrėjo, sūpavo savo džiaugsmus, kartu pergyveno, džiaugėsi mažais ir dideliais pasiekimais, kartu virė ir trynė košes ir kartu ieškojo dantų už mus, kurios kartu ieškojo Kalėdų senelio, kartu rinkosi mokyklas, už tas, apie kurias pagalvojam turbūt kone kiekvieną dieną, nors ir neprisiruošiam čia parašyti net jei neprisiruošiam čia įkelti torto su dešimčia žvakučių, vis tiek, pažiūrėję į kalendorių, prisimenam, kad šiandien - Domo ar Luknės gimtadienis... ir taip šilta ir gera pasidaro prisiminti viską, ką mes kartu išgyvenom
gera jus turėti, buvo ir tebėra
taigi - UŽ MUS
PAKELKIM ŠAMPANO UŽ MUS
už mus, kurios dešimt metų kartu planavo, laukė... glostė pilvukus... paskui kartu byrėjo, sūpavo savo džiaugsmus, kartu pergyveno, džiaugėsi mažais ir dideliais pasiekimais, kartu virė ir trynė košes ir kartu ieškojo dantų už mus, kurios kartu ieškojo Kalėdų senelio, kartu rinkosi mokyklas, už tas, apie kurias pagalvojam turbūt kone kiekvieną dieną, nors ir neprisiruošiam čia parašyti net jei neprisiruošiam čia įkelti torto su dešimčia žvakučių, vis tiek, pažiūrėję į kalendorių, prisimenam, kad šiandien - Domo ar Luknės gimtadienis... ir taip šilta ir gera pasidaro prisiminti viską, ką mes kartu išgyvenom
gera jus turėti, buvo ir tebėra
taigi - UŽ MUS
Mes irgi prisidedam prie tokių šiltų, gražių pasakytų žodžių Kieno praėjo dešimtieji gimtadieniai, tai sveikinam atšventus, o būsimiems jubiliatams linkim gražios ir linksmos šventės
Eugut, tavo liniuotė na kaip nepaprastai už tave GERA smagaus tau likusio laiko, saugaus ir lengvo pasimatymo
QUOTE(pirštų flirtas @ 2015 02 12, 15:58)
Eugut, tavo liniuotė na kaip nepaprastai už tave GERA smagaus tau likusio laiko, saugaus ir lengvo pasimatymo
Ačiū Akvilė turės broliuką Laukiam Kovo, kada susitiksim visi