QUOTE(Ziviliuxas @ 2013 12 26, 20:27)
Mano dar mazos tai zaislai tinka
aisku ismaniojo telefono jau buvo pageidavimas, bet dar per aksti nes zinau kad neilgam, kai ismoks saugot, nepalikinti tada ir nupirksim
O koki norai buvo jusu vaikuciu ir ar viska pirkot ko pageidavo ?
SSDD ka planuoji kitiems metams dovanu ?
Maniškis jau norėjo tai į kompą, tai į PSP žaidimų. dar norėjo drabužėlių, tokių su kuriais hip hopą būtų "lygis" šokti, nes lanko šokius. norėjo ir telefono, maniškiams telefonai tiesiog reikalingi kad būtų galima susiskambinti kai iš prailgintos reikia paimti, ir kai namuose vieni lieka reikia telefono kad susiskambinti. dabar abu turi tokius, kad amžiais išsijunginėja, tai ryšį pameta. tai manau gimtadieniui bachuriukas iš visų gaus pinigėlius, už juos pirks telefoną. super duper krūto neleisim pirkti, kad nebūtų baisiai gaila pamesti ar nudaigoti, kaip kad tu sakai, nes saugoti dar nelabai moka. bet aš pakeičiau nuomonę dėl to, ar reikalingas pradinukui mobilusis. kažkada galvojau, kad ne, o dabar mums tiesiog fiziškai jie reikalingi. nes pvz vaikai eina savarankiškai į šokius, kol aš dar darbe, tai visada noriu kad paskambintų prisiduoti kad sėkmingai nuėjo ir grįžo. ir šiaip, kai vieni namie, man ramiau kai galima susisiekti mobiliu bet kada. todėl mobilūs reikalingi patikimi.
QUOTE(Nike @ 2013 12 27, 10:08)
Tikrai smagu sugryzt
Turim teti ir labai labai labai tikiuosi kad jau visam
Pirma karta Kucias sventem savo namuose ir tik musu seima, jauku, smagu buvo
Nusprendem, kad kiekvienais metais taip svesim, o paskui aplankysim visus tevus, gimines ir artimuosius ....
Siais metais mus valdo stalo zaidimai
Daugiausia ju ir gavom
labai smagu, kad jau turit tėtį
linkiu nebepaleisti
jei sąlygos tą leis... suprantu, kad kartais tiesiog taip reikia, ir ne iš gero gyvenimo taip pasirenki, bet vis tiek, vis tyliai jums palinkiu kad nebereikėtų svetur išsibaladoti nei vienam
gal jau ir į Lietuvos kiemą šviesesni laikai ateis
pas mus stalo žaidimai irgi ant bangos, ypač Monopolis
šito gėrio kažkada labai papigiaj pripirkau, tai turim žaidimų daug. tiesa, nelietuviškų, bet išsivertėm taisykles ir vargo nematom.