Įkraunama...
Įkraunama...

2005 m. vasario mėn. gimę nuostabūs vaikiukai

QUOTE(drugutis @ 2013 06 12, 11:26)
Kadangi as vis dar namuose, tai man kolkas nera problemos kur palikti vaikus vasara ax.gif  Tiek vaiku aplinkui, tai duodasi ir duodasi su vaikais lauke- tai pas viena kieme, tai pas kita. Kai pas mus nelabai dideli sodai, tai daugelio draugu kiemus matau per langus.
Nike,i stovykla neleisiu, per mokslo metus tiek visko lanke vaikinas, kad norisi jam duoti atsipusti, issidukti su vaikais. Tavo mergaitei manau patiks stovykla, nes vaiku priziuretoja, pramogu organizatore labai smagi ir veikli (mano klasioke).

Kaip gerai kai yra kur vaikus palikt ax.gif Vasara yra gėris, bet kartu ir galvos skausmas dirbantiems tėvams doh.gif
Stovykla thumbup.gif Vakar išmoko per gumytę šokinėt thumbup.gif O džiaugsmo tai pilnos kelnės buvo - jau liepė nupirkt gumos ir šokinės kieme biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, visoms. Vis paskaitinėju, tik nieko neparašau blush2.gif . Vasara jau įsibėgėja. Kokie visi dideli, daugiau mažiau savarankiški. Matas vienas kol kas namuose nepasilieka verysad.gif . Aišku name daugiau erdvės, tai gal ir ne taip jauku. Kol kas dar vyksta futbolo treniruotės Matui, tai užimtas.
Gražios vasaros visiems vacation4.gif
Atsakyti
sveika, loretabr, parašyk dažniau 4u.gif
o nepasilieka vienas kodėl - pats nenori? maniškiai tai mielai pasiliktų, aš dar pati tiek nepasitikiu jais kad visai dienai vienus blush2.gif kelioms valandoms tai palieku, ir po vieną, ir krūvoje, tik visai dienai dar nea blush2.gif
Atsakyti
Matas tiesiog pats nepasilieka vienas. Su sese, kuriai ant nosies 18, būna vieni be jokių kalbų, o va vienas verysad.gif . Šią savaitę vienas pasiliko ( ir pabuvo)porai valandų. Vyro klausiau kelis kartus- ar tikrai (negalėjau patikėti).
Aš vis bandau prikalbinti, kad po truputį man paskaitytų, nu bet tinginys nerealus. ką Jūsiškiai vaikinai skaitinėja?
Atsakyti
QUOTE(loretabr @ 2013 06 18, 22:42)
Matas tiesiog pats nepasilieka vienas. Su sese, kuriai ant nosies 18, būna vieni be jokių kalbų, o va vienas  verysad.gif . Šią savaitę vienas pasiliko ( ir pabuvo)porai valandų. Vyro klausiau kelis kartus- ar tikrai (negalėjau patikėti).
Aš vis bandau prikalbinti, kad po truputį man paskaitytų, nu bet tinginys nerealus. ką Jūsiškiai vaikinai skaitinėja?

Maniskis trumpam pasilieka, bet ilgeliau tai jau neee, pats neori, o skaityt skaito kasdien, jau pora knygu perskaite, srasa ilga gavom rekomenduojamu perskaityt per vasara knygu tai ir skaitom, nors jei butu jo valia tai nelabai skaitytu smile.gif
Atsakyti
Neringa, su tavo diena wub.gif žydėk, švytėk ir šviesk wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 07 14, 14:40)
Neringa, su tavo diena  wub.gif žydėk, švytėk ir šviesk  wub.gif

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif zydesiu thumbup.gif
Atsakyti
Neringa, dar karta su praejusiu! smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū Druguti ax.gif Šiais metais kaip niekada tyliai, ramiai kaime prabuvau, visą dieną pramiegojau, nežinau koks miego virusas buvo užėjęs biggrin.gif

Kaip vasariukai vasaroja ? biggrin.gif
Atsakyti
Deja, vasara baigdinėjasi verysad.gif . Ruošiamės mokyklai.
Atsakyti
Sveikinu antrokėlius (-es) su naujais mokslo metais! Linkiu įdomių pamokų, gerų rezultatų ir fainų draugų!
Atsakyti
labukas visoms taip senai berasiau ,net keista turbot musu jau nieks neatsimena.Kaip smagu ,kad vis dar susibendraujat thumbup.gif
kaip vaikuciai ar noriai gryzo I mokykla? ar neprimirso mokslu per vasara,nes pas mus tai liudnai ,na aisku apsipras ir prisimins
Atsakyti