Darijusa, ačiū kad parašei pirmoji, po tiek laiko tylos nesinorėtų nusimarinti mūsų skyrelį...
eilėraščio nežinau maniškė irgi baigia paruošiamą klasę mokykloje, jau bus pirmokė labai miela mokytoja mums teks, jau viską turim susiruošusios rugsėjui, tik jo sulaukti beliko
QUOTE(SSDD @ 2013 05 20, 08:41)
Darijusa, ačiū kad parašei pirmoji, po tiek laiko tylos nesinorėtų nusimarinti mūsų skyrelį...
eilėraščio nežinau maniškė irgi baigia paruošiamą klasę mokykloje, jau bus pirmokė labai miela mokytoja mums teks, jau viską turim susiruošusios rugsėjui, tik jo sulaukti beliko
Oho,kokie jūs pareigingi-jau viską susiruošę ....
Kaip lekia laikas....Jau po trečią reiktų,o ką beleisim į darželį .....Taip širdį suspaudžia,kai pagalvoju,kad jau viskas...jau į darželį nebereiks....
Visi užsiėmę,kitur gal bendrauja,tai ir tyla čia...
Ėt,sustok negailestingas laike....
Va,koks vyras aš užaugau...
nai nai nai, koks vyrukas
maniškis vakar susiremontavo likusius tris supuvusius dantis. o taip su jais vargom, visa burna išgedusi buvo, dantistų neprisileido...kol radom JĄ, auksinę, šiltą ir mielą, kuri dirba taip, kad vaikas net nesusivokia kad ten jam gręžė
Nikut tau DIDELIS AČIŪ net nepadėkojau dar...viską smagiai naudojam jau, pilnu tempu namuose pas mus pokario vaizdas, viskas iškasta, išgriauta, apsižergėm darbų tiek, kad sunkiai bepavežam ir finansiškai ir fiziškai. betgi kad visko norisi
maniškis vakar susiremontavo likusius tris supuvusius dantis. o taip su jais vargom, visa burna išgedusi buvo, dantistų neprisileido...kol radom JĄ, auksinę, šiltą ir mielą, kuri dirba taip, kad vaikas net nesusivokia kad ten jam gręžė
Nikut tau DIDELIS AČIŪ net nepadėkojau dar...viską smagiai naudojam jau, pilnu tempu namuose pas mus pokario vaizdas, viskas iškasta, išgriauta, apsižergėm darbų tiek, kad sunkiai bepavežam ir finansiškai ir fiziškai. betgi kad visko norisi
Labas
Kažin ką mūsų ex pirmokai vasarą veikia vieni ? Kas daboja ? Ar patys vieni ? Ech - vargas tėvams tos vasaros atostogos, užtai džiaugsmas vaikams
Maniškė šią savaitė viena buvo namuose, kitą savaitę keliaus į stovyklą mūsų kaime Druguti - gal ir tu savo bachūriuką ten leisi pasikultūrinti ?
Kažin ką mūsų ex pirmokai vasarą veikia vieni ? Kas daboja ? Ar patys vieni ? Ech - vargas tėvams tos vasaros atostogos, užtai džiaugsmas vaikams
Maniškė šią savaitė viena buvo namuose, kitą savaitę keliaus į stovyklą mūsų kaime Druguti - gal ir tu savo bachūriuką ten leisi pasikultūrinti ?
aš visai dienai vienų dar nepalieku. kol kas eina į stovyklą mokykloje, birželis gaunasi kaip ir suplanuotas. paskui 3 liepos sav. bus kaimuose, o paskui jau man bus atostogos iki pat rugsėjo 2osios. vienus bijau visai dienai palikti dar.
Neramu ir man, bet kai nera iseities...jau visus metus is mokyklos gryzdavo pati, tai ir skambineju istisai. Dabar ne pusdieni skambineju, o nuo pat ryto
Laba merginos
maniskiai kartu su mumis mes su vyru pamainomis dirbame, susiderinam kol kas, tai kazkuris is suaugusiu buna namie, o i kokia parduotuve tai nulekiam ir be dickio
maniskiai kartu su mumis mes su vyru pamainomis dirbame, susiderinam kol kas, tai kazkuris is suaugusiu buna namie, o i kokia parduotuve tai nulekiam ir be dickio
dvi-tris valandas tai ir maniškiai vieni jau pabūna. blogiausia kad kai lieka abu namie, tai puiki terpė niotis, peštis, kokį absurdą sugalvot... kai lieka vienas kuris tai nieko, bet tat retai nutinka. o vienu du palikti tuo ir pavojingiausia, kad niekad nežinai kokią nesąmonę vienas kitam iškrės... aš kai palikinėju vaikus namie,būtinai turiu paskirti vieną kurį "atsakingu", tas tada prižiūri tvarką
Sveikutes,
smagu,kad temute atgijo
Darijusa, koks Rimvydas vyrukas
SSDD, smagu,kad turit ka kuisti, savas kiemas- tikras geris.
Laikas tikrai ziauriai greitai bega. Atrodo tik vakar nervavomes pries 1 klase, o jau ji baigta
Kadangi as vis dar namuose, tai man kolkas nera problemos kur palikti vaikus vasara Tiek vaiku aplinkui, tai duodasi ir duodasi su vaikais lauke- tai pas viena kieme, tai pas kita. Kai pas mus nelabai dideli sodai, tai daugelio draugu kiemus matau per langus.
Nike,i stovykla neleisiu, per mokslo metus tiek visko lanke vaikinas, kad norisi jam duoti atsipusti, issidukti su vaikais. Tavo mergaitei manau patiks stovykla, nes vaiku priziuretoja, pramogu organizatore labai smagi ir veikli (mano klasioke).
Ingrida, tai maziuke jau i darzeli keliauja?
smagu,kad temute atgijo
Darijusa, koks Rimvydas vyrukas
SSDD, smagu,kad turit ka kuisti, savas kiemas- tikras geris.
Laikas tikrai ziauriai greitai bega. Atrodo tik vakar nervavomes pries 1 klase, o jau ji baigta
Kadangi as vis dar namuose, tai man kolkas nera problemos kur palikti vaikus vasara Tiek vaiku aplinkui, tai duodasi ir duodasi su vaikais lauke- tai pas viena kieme, tai pas kita. Kai pas mus nelabai dideli sodai, tai daugelio draugu kiemus matau per langus.
Nike,i stovykla neleisiu, per mokslo metus tiek visko lanke vaikinas, kad norisi jam duoti atsipusti, issidukti su vaikais. Tavo mergaitei manau patiks stovykla, nes vaiku priziuretoja, pramogu organizatore labai smagi ir veikli (mano klasioke).
Ingrida, tai maziuke jau i darzeli keliauja?
kuisti tikrai turiu ką, sočiai, tik laiko nebe prūdais. vaikai pasikeitė labai stipriai, kai savas kiemas atsirado, nėra net ką lyginti. sausainukas jau piktžoles pažįsta, man gėles praravi jam mieliau ravėti, nei tėčiui padėti lentas impregnantu teplioti ir už tai ačiū, kaip sakant
su darzliu dar neaisku pas mus nuo siu metu eiles savivaldybe sudarineja, siuo metu eiles raso, kad formuojamos tai menesio laikotarpyje turetu paaisketi pakliusim ar ne, i viena grupe pretenduoja virs 200 vaiku