Įkraunama...
Įkraunama...

2005 m. vasario mėn. gimę nuostabūs vaikiukai

Darijusa, ačiū kad parašei pirmoji, po tiek laiko tylos blush2.gif nesinorėtų nusimarinti mūsų skyrelį...
eilėraščio nežinau blush2.gif maniškė irgi baigia paruošiamą klasę mokykloje, jau bus pirmokė wub.gif labai miela mokytoja mums teks, jau viską turim susiruošusios rugsėjui, tik jo sulaukti beliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2013 05 20, 08:41)
Darijusa, ačiū kad parašei pirmoji, po tiek laiko tylos  blush2.gif nesinorėtų nusimarinti mūsų skyrelį...
eilėraščio nežinau  blush2.gif maniškė irgi baigia paruošiamą klasę mokykloje, jau bus pirmokė  wub.gif labai miela mokytoja mums teks, jau viską turim susiruošusios rugsėjui, tik jo sulaukti beliko  ax.gif

4u.gif Oho,kokie jūs pareigingi-jau viską susiruošę bigsmile.gif ....
Kaip lekia laikas....Jau po trečią reiktų,o ką beleisim į darželį wub.gif .....Taip širdį suspaudžia,kai pagalvoju,kad jau viskas...jau į darželį nebereiks.... doh.gif

Visi užsiėmę,kitur gal bendrauja,tai ir tyla čia...
Ėt,sustok negailestingas laike.... 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Va,koks vyras aš užaugau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaRiJuSa: 21 gegužės 2013 - 21:34
nai nai nai, koks vyrukas wub.gif
maniškis vakar susiremontavo likusius tris supuvusius dantis. o taip su jais vargom, visa burna išgedusi buvo, dantistų neprisileido...kol radom JĄ, auksinę, šiltą ir mielą, kuri dirba taip, kad vaikas net nesusivokia kad ten jam gręžė blush2.gif
Nikut wub.gif tau DIDELIS AČIŪ wub.gif net nepadėkojau dar...viską smagiai naudojam jau, pilnu tempu blush2.gif namuose pas mus pokario vaizdas, viskas iškasta, išgriauta, apsižergėm darbų tiek, kad sunkiai bepavežam ir finansiškai ir fiziškai. betgi kad visko norisi blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kažin ką mūsų ex pirmokai vasarą veikia vieni ? ax.gif Kas daboja ? Ar patys vieni ? Ech - vargas tėvams tos vasaros atostogos, užtai džiaugsmas vaikams biggrin.gif
Maniškė šią savaitė viena buvo namuose, kitą savaitę keliaus į stovyklą mūsų kaime ax.gif Druguti - gal ir tu savo bachūriuką ten leisi pasikultūrinti ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike: 07 birželio 2013 - 14:25
aš visai dienai vienų dar nepalieku. kol kas eina į stovyklą mokykloje, birželis gaunasi kaip ir suplanuotas. paskui 3 liepos sav. bus kaimuose, o paskui jau man bus atostogos iki pat rugsėjo 2osios. vienus bijau visai dienai palikti dar.
Atsakyti
Neramu ir man, bet kai nera iseities...jau visus metus is mokyklos gryzdavo pati, tai ir skambineju istisai. Dabar ne pusdieni skambineju, o nuo pat ryto doh.gif
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
maniskiai kartu su mumis ax.gif mes su vyru pamainomis dirbame, susiderinam kol kas, tai kazkuris is suaugusiu buna namie, o i kokia parduotuve tai nulekiam ir be dickio 4u.gif
Atsakyti
dvi-tris valandas tai ir maniškiai vieni jau pabūna. blogiausia kad kai lieka abu namie, tai puiki terpė niotis, peštis, kokį absurdą sugalvot... kai lieka vienas kuris tai nieko, bet tat retai nutinka. o vienu du palikti tuo ir pavojingiausia, kad niekad nežinai kokią nesąmonę vienas kitam iškrės... aš kai palikinėju vaikus namie,būtinai turiu paskirti vieną kurį "atsakingu", tas tada prižiūri tvarką ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

smagu,kad temute atgijo thumbup.gif
Darijusa, koks Rimvydas vyrukas thumbup.gif

SSDD, smagu,kad turit ka kuisti, savas kiemas- tikras geris.

Laikas tikrai ziauriai greitai bega. Atrodo tik vakar nervavomes pries 1 klase, o jau ji baigta bigsmile.gif
Kadangi as vis dar namuose, tai man kolkas nera problemos kur palikti vaikus vasara ax.gif Tiek vaiku aplinkui, tai duodasi ir duodasi su vaikais lauke- tai pas viena kieme, tai pas kita. Kai pas mus nelabai dideli sodai, tai daugelio draugu kiemus matau per langus.
Nike,i stovykla neleisiu, per mokslo metus tiek visko lanke vaikinas, kad norisi jam duoti atsipusti, issidukti su vaikais. Tavo mergaitei manau patiks stovykla, nes vaiku priziuretoja, pramogu organizatore labai smagi ir veikli (mano klasioke).

Ingrida, tai maziuke jau i darzeli keliauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugutis: 12 birželio 2013 - 11:29
kuisti tikrai turiu ką, sočiai, tik laiko nebe prūdais. vaikai pasikeitė labai stipriai, kai savas kiemas atsirado, nėra net ką lyginti. sausainukas jau piktžoles pažįsta, man gėles praravi blush2.gif jam mieliau ravėti, nei tėčiui padėti lentas impregnantu teplioti ax.gif ir už tai ačiū, kaip sakant blush2.gif
Atsakyti
su darzliu dar neaisku pas mus nuo siu metu eiles savivaldybe sudarineja, siuo metu eiles raso, kad formuojamos tai menesio laikotarpyje turetu paaisketi pakliusim ar ne, i viena grupe pretenduoja virs 200 vaiku g.gif
Atsakyti