mano tai savarankiški abu, aš vaikais jau nemažai pasitikėčiau, bet labiau nepasitikiu aplinka gyvenčiau mažesniame miestelyje pvz, manau būtų kitaip. o čia - eismas intensyvus, žmonių visokių aplink valkiojasi, niekad nežinai kas kam šaus galvon. mažoji tai dar būtų ryškiai per maža viena kažkur bastytis (plius mergaitė, tai man automatiškai norisi labiau saugoti), bet dviese manau jau jie pakankamai atsakingai elgtųsi ir šen, ir ten. nors duris atrakina bele kam, per gatvę dar žioplinėja...
dėl dukros - manau padariau klaidą, kad paėmiau iš priešmokyklinės darželyje ir įkrausčiau į mokyklą. duokdie kad dabar ji greitai adaptuotųsi prie to nuovargio.
QUOTE(ingrida+2 @ 2012 09 06, 12:08)
As labai nesistebiu, nes pati to savarankiskumo ir neiskiepijau, nes labai jau ji globoju Su juo iki 3 metu namie sedejau, o paskui kai dirbau tai as parom ir vyras tai vistiek kazkas namie budavo pastoviai, daznai sirgo ir i darziuka mazai ejo, o paskui vel sese ir as kartu ir siaip megstu viska padaryt, sutvarkyt o dabar turiu ka turiu, bet kazkaip nosies nenukabinu, manau viskas isivaziuos
Siandien va berniukas kur rasiau klasiokas, grizo su mumis kartu ir sedi namie vienas dabar ir laukia mama kol gris is darbo, saunuolis
Siandien va berniukas kur rasiau klasiokas, grizo su mumis kartu ir sedi namie vienas dabar ir laukia mama kol gris is darbo, saunuolis
Skaitau apie tave ir matau save. As irgi labai jau globoju savo vaikus, lepinu.
SSDD, sunku tavo maziukei, nuo zaidimu skubiai prie mokslu. Bet jusu labai gera mokykla, brolis savo vaika ten vede i priesmokykline (pries tai darzelio net nelanke) ir ten jam labai patiko.
QUOTE(drugutis @ 2012 09 07, 18:19)
SSDD, sunku tavo maziukei, nuo zaidimu skubiai prie mokslu. Bet jusu labai gera mokykla, brolis savo vaika ten vede i priesmokykline (pries tai darzelio net nelanke) ir ten jam labai patiko.
patinka ir maniškei, vakar laimingą iki ausų pasiėmiau vakare. tiesiog pervargsta dar stipriai. jau pradėjo ir ligos lįsti, matyt nuo streso.
tikiuosi, pamažu pamažu pradės darytis lengviau, mums visiems, nes kol kas tas naujas tempas tikrai vargina o bet tačiau, nuo jo niekur nedingsi
šiandien eisim visi į vaikų gimtadienį, atsipalaiduosim ryt tikiuosi išvažiuoti grybauti uich, kaip man to reikia
Labas visoms, Matas taip pat naujokas klasėje. Iš 22 vaikų Matas ir viena mergaitė yra iš kito darželio. Visi likusieji yra lankę tą patį darželį. Bet , manau, viskas gerai. Matui sunkiausia buvo rugsėjo 1-osios šventė. Kadangi visi vaikai pirmą dieną po šventės pamokų metu ištisai žiovavo, mokytoja pasakė, kad vaikai anksčiau eitų miegoti. Ir Matas be pykčių vakare anksčiau eina namo iš kiemo, devintą vakare jau kraustosi į lovą. Nuo pat pirmos dienos po 5-4 pamokas. Tris kartus savaitėje po pusantros val.futbolo treniruotė po pamokų. Kai nebus futbolo, du kartus savaitėj eis į anglų kalbos būrelį. Prailginta grupė pas mus iki 18.00 val., kainuoja 85 Lt mėnesiui + 5 Lt priemonėms. Jeigu prailgintos grupės reikia valandomis ir dienomis, gaunasi gerokai brangiau. Plius dar maitinimas. Prailginta grupė gauna pavakarius, kurie kainuo 2 Lt dienai.
Nikut, aš KARVĖ tik dabar grįžau iš savo Nilso kelionių, ir apsižiūrėjau pilną kampą dovanų AČIŪ AČIŪ AČIŪ tau mergina jau matuojasi ir mes neatsiliksim
ačiū, kaip gera tave turėti
QUOTE(SSDD @ 2012 09 22, 21:55)
Nikut, aš KARVĖ tik dabar grįžau iš savo Nilso kelionių, ir apsižiūrėjau pilną kampą dovanų AČIŪ AČIŪ AČIŪ tau mergina jau matuojasi ir mes neatsiliksim
Negedink tu manes tu su didesniais maisais atvaziuoji
ne nu, mergai...pusantro mėnesio tylim?
QUOTE(ingrida+2 @ 2012 11 07, 16:09)
ko čia žvengi, čia verkt reikia
ai rimtai, gerai sakai, pažvenkim geriau
kaip krutat, mergaitės? kokios naujovės, gerovės, kaip ruduo pirmokams einasi? Kalėdomis namai jau kvepia?
QUOTE(SSDD @ 2012 11 07, 17:10)
ko čia žvengi, čia verkt reikia
kaip krutat, mergaitės? kokios naujovės, gerovės, kaip ruduo pirmokams einasi? Kalėdomis namai jau kvepia?
tai kad juokinga, o gal graudu zodziu tikrai senai tema baigia nudvest
As gal antra savaite ramiau kvepuoju lyg isivaziavom i ritma,mokslai vaikiui einasi neblogai, testus jau 4 rase, ivertinimai visu puikus arba geri, pagyrimu gauna, nu lyg ir krutam po truputi savarankiskumo ziauriai vaikis igijes, man jis toks jau didelis pasidare
Kaip tik vakar prisedus buvau ir sarasiuka Kaledoms dariau, masciau kas kam tiktu, lyg ir sumasciau
Kaip gera girdėt, kad Ginas įsivažiavo maniškiui irgi sekasi gerai, įvertinimai geri, stengiasi, noras didžiulis, o tai svarbiausia šiek tiek susiduriam su skriaudikais prailgintoje grupėje, tai kažkas maistą atėmė, tai daiktus mėtė, tai pastūmė...klasėje tokias problemas mokytoja žaibu užraukia, ten neduoda įsisiūbuot, o prailgintoje visaip būna. mažoji tai turi savo gyniką, nes buvo irgi kad bandė vienas pacaniukas mano pupą skriaust, tai jin moteriškė nesnaudė, susirado kas apgins o sliekiukui liūdniau, toks jis visas pas mane smulkutis mažutis, tik triukšmo kad daug skleidžia nu bet, tikiuosi sugebės susitvarkyti.
su mokslais atrodo viskas gerai. net geriau nei tikėjausi kad bus, ypač pas merginą
su mokslais atrodo viskas gerai. net geriau nei tikėjausi kad bus, ypač pas merginą
Laba
Niu pas mus irgi bedeliu buna del skriaudiku, viena karta atgal dave, nes niekada nebuvo su tuo susisdures tai nekalbejom ta tema ka daryt, tai jis sumaste atgal duot, bet aptarem ir kitus budus, nemanau, kad davimas atgal yra sprendimas, bet kas labiausia liudina, kad mokytoja garseja grieztumu ir pan, bet tai pastebiu tik moksluose kas yra neblogai, o va su vaikais nemanau, kad ji susitvarko, pasisakymai kai kada stebina, pvz sako eina jie skundzias nuolat, bet pala jei vyksta kazkas negero tai kam jie dar pasakys jei ne suaugusiam? Vat kai suauges nemoka reaguot tai tada pradeda patys ir aiskintis tarp saves. Siaip tokie visokie pasierzinimai ar mustynes tai ne kasdienybe dekui D, nes sakiau jei bus kazkas rimtesnio eisiu kalbet su mokytoja rimtai, as noreciau, kad konflikta padetu sprest mokytoja
Vakar buvau nuejus paklaust kaip maniskiui sekasi tai dar tokia minti man isreiske, nes ji prailgintoje vakar dirbo, o vaikai rekia, spardesi prie musu, zodziu bardakelis tai sako as noreciau, kad elgesys ir mokslas butu kartu vertinami, sako neklausai, nors mokslai ir sekasi,sako niekada gero ivertinimo neturesi, sako gal tada susiprotetu, ka as zinau nu ne pirmokui susiprotet, juolab jei uz menkiausia s jau baudzia, turi zmogus mylet vaikus ir toki darba, kad dirbtu,o jei darbas nemielas tai ir visus vaikus pagal viena kurpaliu lygina ir nori, kad kareiviais butu, nu as su vaikais dirbdama niekada tokiu bedu neturejau, visi vaikai geri tik reikia priejima rast, kartais greit gaunasi susikalbet, kita karta ilgeliau ale, kad vaikai neklauso arba blogi yra nesu to pasakius, o va is mokytojos girdejau, kad vaikas blogas, nu nepatikesiu niekada, kad mazas vaikas gali buti blogas
Niu pas mus irgi bedeliu buna del skriaudiku, viena karta atgal dave, nes niekada nebuvo su tuo susisdures tai nekalbejom ta tema ka daryt, tai jis sumaste atgal duot, bet aptarem ir kitus budus, nemanau, kad davimas atgal yra sprendimas, bet kas labiausia liudina, kad mokytoja garseja grieztumu ir pan, bet tai pastebiu tik moksluose kas yra neblogai, o va su vaikais nemanau, kad ji susitvarko, pasisakymai kai kada stebina, pvz sako eina jie skundzias nuolat, bet pala jei vyksta kazkas negero tai kam jie dar pasakys jei ne suaugusiam? Vat kai suauges nemoka reaguot tai tada pradeda patys ir aiskintis tarp saves. Siaip tokie visokie pasierzinimai ar mustynes tai ne kasdienybe dekui D, nes sakiau jei bus kazkas rimtesnio eisiu kalbet su mokytoja rimtai, as noreciau, kad konflikta padetu sprest mokytoja
Vakar buvau nuejus paklaust kaip maniskiui sekasi tai dar tokia minti man isreiske, nes ji prailgintoje vakar dirbo, o vaikai rekia, spardesi prie musu, zodziu bardakelis tai sako as noreciau, kad elgesys ir mokslas butu kartu vertinami, sako neklausai, nors mokslai ir sekasi,sako niekada gero ivertinimo neturesi, sako gal tada susiprotetu, ka as zinau nu ne pirmokui susiprotet, juolab jei uz menkiausia s jau baudzia, turi zmogus mylet vaikus ir toki darba, kad dirbtu,o jei darbas nemielas tai ir visus vaikus pagal viena kurpaliu lygina ir nori, kad kareiviais butu, nu as su vaikais dirbdama niekada tokiu bedu neturejau, visi vaikai geri tik reikia priejima rast, kartais greit gaunasi susikalbet, kita karta ilgeliau ale, kad vaikai neklauso arba blogi yra nesu to pasakius, o va is mokytojos girdejau, kad vaikas blogas, nu nepatikesiu niekada, kad mazas vaikas gali buti blogas