Įkraunama...
Įkraunama...

2005 m. vasario mėn. gimę nuostabūs vaikiukai

QUOTE(ingrida+2 @ 2012 09 05, 15:48)
Butinai kazka darysiu jei matysiu, kad daugiau ispustas reikalas nei yra is tiesu, bandysiu is pradziu kazkaip graziai reaguot biggrin.gif jei nepades ir manysiu, kad reikalas yra tada jau kazko imsiuos, o gal maniskis kazko nepasako? Nors jis su manim pasikalba apie viska ax.gif
Jei prisiprasysiu pas mokytoja i klase ar pradesiu kazka daryt, manau, kad mokytoja sureguos irgi atitinkamai, busim priesai nr1 g.gif

tuoj brūkštelsiu tau až mirksiukas.gif
o čia sm nėra temos apie jūsų mokyklą, atsiliepimų apie mokytoją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 05 rugsėjo 2012 - 15:03
Labutis,

oi kokios idomios ir ilgos diskusijos ir ispudziu pasidalinimai thumbup.gif

Na as kolkas neturiu kuo skustis, isskyrus, kad vaikui nesinori rytais keltis, viska daro miegodamas. Mokykloje patinka, sake labai skanu valgykloje. Jam ir darzelyje viskas patikdavo. Pas mus pirmokeliai valgo 9:40 val, tai sakyciau ziauriai anksti, bet kai pusryciu taip anksti nenori, tai pats tas jam.
Per pertraukas jie irgi palaksto, man jau pirma diena gyresi- mama kaip fainai palakstem per pertraukas.
Del pamoku as nepergyvenu, jis pas mane iprates sedeti suole ir mokytis (mokykleles patirtis).
Draugu siaip turi nemazai, jie yra 5 vaikai is darzelio grupes, kiti- is kitu grupiu irgi matyti. Siaip mokykloje turi nemazai draugu 2-5 klasese, tai vis susitinka koridoriuose, pabendrauja (musu kaimo chebra), dar pusbrolis pradinukas.
Ir siaip man ten viskas pazistami, visi tie patys mokytojai, kai ir as ten pat kazkada tongue.gif mokiausi .
Siaip labai faina, kai per rugsejo svente juos vede 12-tokai, tai mano dickio draugai stovejo sonuose ir visi sveikinosi su juo, mojavo rankom. Mums tai labai patiko thumbup.gif

Noriu palinketi visoms mamytems stiprybes, kantrybes, juk mums visoms dabar naujas gyvenimo etapas, prie kurio ne tik vaikai,bet ir tevai turi priprasti.
Atsakyti
QUOTE(drugutis @ 2012 09 05, 18:31)

Noriu palinketi visoms mamytems stiprybes, kantrybes, juk mums visoms dabar naujas gyvenimo etapas, prie kurio ne tik vaikai,bet ir tevai turi priprasti.

drinks_cheers.gif bingo drinks_cheers.gif
smagu, kad drugučiukui gerai sekasi. pas mus buvo susirinkimas, atrodo irgi rasim dėl maitinimosi išeitį, duosiu vaikui pinigus pačiam, pats pasižiūrės ką tą dieną parduoda ir pirks arba karštą, arba bent kažką užkąsti. mokytojos man abiejų kol kas kelia tik puikiausias emocijas, abi griežtos, bet sveikai griežtos, tiek kiek ir turi būti mokytoja griežta. vaikai irgi svaigsta apie mokytojas namo parėję, gerąja prasme. abiems jos - autoritetai, tuo labai džiaugiuosi. so far, so good toje srityje smile.gif o kitas smulkmenas su laiku susidėliosim. namų darbus sutarėm kad gaus ir vienas, ir kitas, tikiuosi suspėsiu viską aprėpti. jaučiuosi kartais kaip ta voverė rate doh.gif bėgi bėgi, tik nežinai koks prizas trasos gale laukia lotuliukas.gif bet aišku, skųstis būtų gėdinga ax.gif
kažin kaip kitiems pirmokėliams sekasi? g.gif mes čia kelios įspūdžiais dalijamės...
Atsakyti
Laba...

O R tai perdaug nerodo emociju kaip toj mokykloj...kai paklasui, tai sako kad patinka, bet ji visada taip - jei neklausi, tai neiko ir nesuzinosi ax.gif

I prailginta nusprendziau neleisti....Man perbrangu verysad.gif O ir ji dirbs iki 17.30 , bet kokiu atveju nespesiu pasiimti ir kazko reiks prasyt....Ziema jau tamsu tokiu laiku bus, tai pati tikrai negrys....Bandysim pratinti kad gryztu viena, aisku geriausiu atveju po gero menesio smile.gif Ji viena namie jauciasi kaip zuvis vandeny thumbup.gif O ir mokytoja sake, jei yra tik galimybe vaikui po pamoku but namie, tai sake isnaudoti ta galimybe....Jie dar mazi ir labai pavargsta, nes salygu pagulet juk nera ax.gif

Namu darbu siais metais jiems neuzduos, tik nebent pabaigti tai, ko nespejo per pamoka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2012 09 06, 09:11)
Laba...

O R tai perdaug nerodo emociju kaip toj mokykloj...kai paklasui, tai sako kad patinka, bet ji visada taip - jei neklausi, tai neiko ir nesuzinosi  ax.gif

I prailginta nusprendziau neleisti....Man perbrangu  verysad.gif O ir ji dirbs iki 17.30 , bet kokiu atveju nespesiu pasiimti ir kazko reiks prasyt....Ziema jau tamsu tokiu laiku bus, tai pati tikrai negrys....Bandysim pratinti kad gryztu viena, aisku geriausiu atveju po gero menesio  smile.gif Ji viena namie jauciasi kaip zuvis vandeny  thumbup.gif O ir mokytoja sake, jei yra tik galimybe vaikui po pamoku but namie, tai sake isnaudoti ta galimybe....Jie dar mazi ir labai pavargsta, nes salygu pagulet juk nera  ax.gif

Namu darbu siais metais jiems neuzduos, tik nebent pabaigti tai, ko nespejo per pamoka  ax.gif

kiek pas jus kainuoja prailginta?
4u.gif
aš sakiau mėginsiu visokius variantus pasižiūrėti. vakar vakare irgi netrumpai pabuvo vieni kol mes susirinkime sėdėjom, apie 4 val. kad pavargsta tai faktas, maniškė vakare pikta kaip širšė ir vangi, nuleipusi. gavom sąrašą būrelių, mėginsiu žiūrėtis kur ten kas kaip kada, bet faktas kad ir per juos nepailsės, dar labiau pavargs, tik tiek kad įdomiau...
Ingrida, kaip šiandien sekėsi?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Kadangi pradejau pasakoti apie savo bedas tai ir pabaigsiu ta istorija smile.gif
Nuejom siandien pasikalbet su mokytoja ir pokalbis buvo visai nebaisus ko tikejaus biggrin.gif
Mokytoja norejo paklaust kaip mes su juo namuose tvarkomes ir kaip jai geriau prie jo prieit (griezciau ar ne).
Sako matau, kad judrus berniukas ir uzsispyrimo turintis tai sako norejau pasitart kokiais budais Jus namuose bandot su juo susitart vat del ko kvietes.
Pvz jis pirma diena isistrauke is kuprines tik pirmoko pasa, mokytoja klausia o kur tavo knyga? Tas sako as megstu tvarka smile.gif knyga sako man gali maisyt rankas pasidet ant stalo biggrin.gif Arba mokytoja sako dabar skaitysim tai jis jai sako , kad jam matematika labiau prie sirdies biggrin.gif Tai mokytoja klause ar gali grieztai pasakyt ar neprades verkt ir pan, zodziu sudeliojom visus taskus ant i ir dabar ziuresim kas cia toliau bus.
Matau, kad jam sunku suprast kas ta mokykla ir kad ten reikia sedet ilgai vienoj vieoj ir uzduotis visokias daryt, jam idomiausia vieta- valgykla ir nepatinka, kad masinu negalima nestis kaip i darzeli smile.gif
Reiks laiko viskam suvokt, nieko priprasim, tiesiog kito kelio ner
Atsakyti
Ingrida, na tikrai ne baisiai skamba. jei mokytoja pati ieško būdų, stengiasi, tai bendrom jėgom atrasit sprendimą 4u.gif pamėgink namuose pasodinti prie kokios veiklos, kur susikaupimo reikalauja. po truputį, po truputį...manlyg svarbu dabar vaiko nenugąsdint, o atsargiai po truputį su juo.kad neužsisklęstų, neišsigąstų tos mokyklos.
Atsakyti
Prailginta kainuoja 10lt viena diena ax.gif 16val dar gaus vakarienę....bet esmė dar tame, kad 17.30 reikia jau pasiimt - man be šansų suspėt ax.gif Taigi parkeliaus mergina pati kai įpras - mokykla už kokių 300m, tik kad reiks pereiti per gatvę....
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2012 09 06, 10:19)
Prailginta kainuoja 10lt viena diena ax.gif 16val dar gaus vakarienę....bet esmė dar tame, kad 17.30 reikia jau pasiimt - man be šansų suspėt ax.gif Taigi parkeliaus mergina pati kai įpras - mokykla už kokių 300m, tik kad reiks pereiti per gatvę....

ar tau pagelbėtų, jei tuo laiku (17,30) jau turėtumėt močiutę, kad ji paimtų iš prailgintos?
maniškiai irgi nuo kokių 16-16,30 pasibūtų...
parašyk mirksiukas.gif nes aš jaučiuosi karve blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 06 rugsėjo 2012 - 09:34
QUOTE(SSDD @ 2012 09 06, 10:28)
ar tau pagelbėtų, jei tuo laiku (17,30) jau turėtumėt močiutę, kad ji paimtų iš prailgintos?
maniškiai irgi nuo kokių 16-16,30 pasibūtų...
parašyk  mirksiukas.gif nes aš jaučiuosi karve  blush2.gif

Tik tu nesuk galvos mirksiukas.gif Gi manęs atsiklausė ką daryt ax.gif Mokykla mūsų visai šalia, reik pratint būt savarankiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2012 09 06, 11:07)
Tik tu nesuk galvos  mirksiukas.gif Gi manęs atsiklausė ką daryt  ax.gif Mokykla mūsų visai šalia, reik pratint būt savarankiškai  ax.gif

nu, tu juk žinai, kad visada galim derintis 4u.gif aš irgi planuoju iki rugsėjo dar labiau palepinti, o paskui pamaži, pamaži krauti savarankiškumo... kitaip nebus...
jei ką - bet kada skambink, derinsim, stumdysimės grafikėlius blush2.gif
mergaitės, o kaip jūsų vaikų nuotaikos? mano mažoji grynai akyse smenga į kažkokią depresiją verysad.gif per sunku dar jai verysad.gif
Atsakyti
SSDD jatus kad liudnai apie mergaite parasei verysad.gif manau reikia laiko visiems nevienodai, kad isivaziuotu ane?
Maniskis dar toks nu ka as zinau, zalias dar, namie nepasilieka vienas, lauke pabuna su draugais, dar veziojam i mokykla, bet kita savaite zadam jau bandyt vienus (is kt laiptines berniukas klasiokas) paleist. As labai nesistebiu, nes pati to savarankiskumo ir neiskiepijau, nes labai jau ji globoju blush2.gif Su juo iki 3 metu namie sedejau, o paskui kai dirbau tai as parom ir vyras tai vistiek kazkas namie budavo pastoviai, daznai sirgo ir i darziuka mazai ejo, o paskui vel sese ir as kartu ir siaip megstu viska padaryt, sutvarkyt blush2.gif o dabar turiu ka turiu, bet kazkaip nosies nenukabinu, manau viskas isivaziuos smile.gif
Siandien va berniukas kur rasiau klasiokas, grizo su mumis kartu ir sedi namie vienas dabar ir laukia mama kol gris is darbo, saunuolis ax.gif
Atsakyti