Lanuks visoms, su Tometa tai visą laiką nesąmonės, iš dukros klasiokų atgarsiai nekokie. Aš visada dukrai nedžiagą uniformai prikdavau Drobėj, Dabar Drobės pard.yra Draugystės gatvės, berods draugystės g.14. Šiemet pirkau iš ten Matui uniforminėm kelnėm. Šiaip Drobės audiniai yra tikrai kokybiški, tinka ne tik uniformoms bet mamoms kostiumėliams, kelnėms, sijonams nu va biškį pareklamavau
Matui croksai šią vasarą vieninteliai batai . Batų batai.Jeigu kada liepiu dėti basutes (tipo kad gražiau ir tvarkingiau atrodytų), būna baisiai nepatenkintas
QUOTE(loretabr @ 2012 08 25, 20:55)
Lanuks visoms, su Tometa tai visą laiką nesąmonės, iš dukros klasiokų atgarsiai nekokie. Aš visada dukrai nedžiagą uniformai prikdavau Drobėj, Dabar Drobės pard.yra Draugystės gatvės, berods draugystės g.14. Šiemet pirkau iš ten Matui uniforminėm kelnėm. Šiaip Drobės audiniai yra tikrai kokybiški, tinka ne tik uniformoms bet mamoms kostiumėliams, kelnėms, sijonams nu va biškį pareklamavau
Matui croksai šią vasarą vieninteliai batai . Batų batai.Jeigu kada liepiu dėti basutes (tipo kad gražiau ir tvarkingiau atrodytų), būna baisiai nepatenkintas
aciu uz info del medziagu
Maniskiams irgi crocsai pagrindinis apavas, neisiulysi jokiu kitu
mes irgi crocs mylėtojai. po namus ar dviračiu važinėtis, ar kamuolį spardyti nešioja popigiajus fufliakus, o visur kitur turi po porytę tikrų crocsiukų (bet skirtumas jaučiasi tikrai tarp jų, tik man vistiek nekyla ranka po 100 lt mokėti, vis surandu kur pigiau). esam ir žieminius turėję, ir aš pati turiu - mums patinka. mb baisiai jų kratėsi, tipo niekada gyvenime nesiaus. jau du metai nešioja išsišiepęs
QUOTE(Ziviliuxas @ 2012 08 23, 18:38)
Sveikos
Eugute sveikinimai su maloniais gyvenimo pasikeitimais kurią mokyklą lankys dukrytė? į kurį miesto galą išsikraustėt?
Eugute sveikinimai su maloniais gyvenimo pasikeitimais kurią mokyklą lankys dukrytė? į kurį miesto galą išsikraustėt?
Lankys J.Urbšio katalikišką mokyklą. Mes jau dainavos mikrorajone gyvename. Tiesiog pradedam naują gyvenimo etapa.
Eugute, gražios tau naujojo etapo pradžios
Su rugsejo 1-aja!!!
Jauduliuko pilna diena, ypac mamai
Siaip labai grazi pas mus svente buvo, pasitempe su gelem. O as turbut durna.... man taip gaila vaika isleisti i mokykla Suprantu,kad viskas ok, bet sirdutej neramu.
Siaip labai grazi pas mus svente buvo, pasitempe su gelem. O as turbut durna.... man taip gaila vaika isleisti i mokykla Suprantu,kad viskas ok, bet sirdutej neramu.
Sveikos
sveikinimai visiems
mamos labiau stresuoja
Mes laukiam pirmadienio
QUOTE(loretabr @ 2012 09 01, 13:10)
sveikinimai visiems
QUOTE(drugutis @ 2012 09 01, 16:00)
Su rugsejo 1-aja!!!
mamos labiau stresuoja
Mes laukiam pirmadienio
mums šventė rytoj uniformos šiugžda suruoštos, vaikai švarutėliai gražutėliai suguldyti nekantriai laukia, o mamos širdis plyšta
jetus, mergos, mūsų vaikai užaugo
jetus, mergos, mūsų vaikai užaugo
niu ka mes po sventes
Sveikinam visus pirmokelius ir ju tevelius su nauja pradzia
Svente praejo puikiai, viskas pirmokui patiko, jau laukia rytojaus
Ikeliau i fb foto
Sveikinam visus pirmokelius ir ju tevelius su nauja pradzia
Svente praejo puikiai, viskas pirmokui patiko, jau laukia rytojaus
Ikeliau i fb foto
mums viskas praėjo neblogai, nors pasimetę vaikai buvo stipriai. pirmos dienos irgi +-, sesei šiek tiek liūdniau nes nei vieno pažįstamo vaiko klasėje. bet jau du bernus nusikabino, laiko veltui nešvaisto. o brolis klasėje su geriausia drauge, abu juos ir susodino mokytoja pamačiusi kad neišdykauja, kad klusnūs. pamokos patiko, vaikis skundėsi kad per trumpos, t.y. labai greitai laikas prabėgo, taip buvo įdomu.
šiandien pasilieka prailgintoje grupėje iki gūdaus vakaro. pasižiūrėsim, kokius įspūdžius iš ten parsineš. iš esmės tai gyvenimo pokyčiai radikalūs, aš nesitikėjau kad taip smarkiai reikės visai šeimai adaptuoti savo gyvenimo tempą. na, tikėkimės kad pamažu viskas atsistos į savo vėžes. tik ima siaubas, kaip reiks vyrą vieną tame visame palikti, kai į komandiruotes trenksiuosi... saldu jam bus
šiandien pasilieka prailgintoje grupėje iki gūdaus vakaro. pasižiūrėsim, kokius įspūdžius iš ten parsineš. iš esmės tai gyvenimo pokyčiai radikalūs, aš nesitikėjau kad taip smarkiai reikės visai šeimai adaptuoti savo gyvenimo tempą. na, tikėkimės kad pamažu viskas atsistos į savo vėžes. tik ima siaubas, kaip reiks vyrą vieną tame visame palikti, kai į komandiruotes trenksiuosi... saldu jam bus
Laba.....mums pusė velnio -R labai nedrąsi, todėl gali kilti problemų o šiaip tai labai labai patinka
šią savaitę veda ir pasiima tėtis, nuo kitos savaitės bandysim leisti į mokyklą su vyresne kaimyne arba pusseserėm....o dėl prailgintos nuspręsim šiandien, kai sužinosim kiekgi kainuos...galbūt man apsimokės per pietus atvažiuot ją pasiimt iš mokyklos, pavalgysim abi ir aš vėl į darbą....viskas priklausys nuo pinigėlių
SSDD - neims velnias tėčio....aš irgi lieku viena
šią savaitę veda ir pasiima tėtis, nuo kitos savaitės bandysim leisti į mokyklą su vyresne kaimyne arba pusseserėm....o dėl prailgintos nuspręsim šiandien, kai sužinosim kiekgi kainuos...galbūt man apsimokės per pietus atvažiuot ją pasiimt iš mokyklos, pavalgysim abi ir aš vėl į darbą....viskas priklausys nuo pinigėlių
SSDD - neims velnias tėčio....aš irgi lieku viena