Nike, paveluotai, bet dideli sveikinimai!!!
nu jau, nu jau...
mes prisiduodam, kad praleidom beveik 3 sav sanatorijoje susisveikatinom, dabar ruošiamės rimtesnėms atostogoms pajūryje. visi kiti reikalai labai suvelti, mėginau palikti darbą, bet taip ir nepavyko kol kas blaškausi, kur tas nuves dar nežinau ruošiamės mokyklai, pamaži prekinamės, taip viskas ir teka...
viena šiandien žinau - niekas gyvenime nevyksta be reikalo
mes prisiduodam, kad praleidom beveik 3 sav sanatorijoje susisveikatinom, dabar ruošiamės rimtesnėms atostogoms pajūryje. visi kiti reikalai labai suvelti, mėginau palikti darbą, bet taip ir nepavyko kol kas blaškausi, kur tas nuves dar nežinau ruošiamės mokyklai, pamaži prekinamės, taip viskas ir teka...
viena šiandien žinau - niekas gyvenime nevyksta be reikalo
kaip smagu pajust smagią gaidelę SSDD žinutėse....
Mes turėjom tėtuką tris savaites namie,truputį irgi pasišopinom ir mokslams ir namams...šestadienį vėl išlydėsim...
Aš vėl į darbą (jau mėnuo kaip einu)...bet kaip pastebėjau -viskas praėjo ir vėl aš esu...bet gyvenimo tiek daug,kad manęs permažai... (kaži-ar čia man senatvė artinas,ar nebežinau kas.... )
Mes turėjom tėtuką tris savaites namie,truputį irgi pasišopinom ir mokslams ir namams...šestadienį vėl išlydėsim...
Aš vėl į darbą (jau mėnuo kaip einu)...bet kaip pastebėjau -viskas praėjo ir vėl aš esu...bet gyvenimo tiek daug,kad manęs permažai... (kaži-ar čia man senatvė artinas,ar nebežinau kas.... )
QUOTE(DaRiJuSa @ 2012 08 08, 18:10)
kaip gera jus turėti labai norėčiau išsipliurpti daugiau, tik zosių ilganosių svetimų nesinori paskalomis penėti
Papildyta:
kažkaip man šviečiasi, kad pražioplinau vieno brangaus žmogučio torto ir žvakučių pūtimo dieną
Živiliuk, atleisk, ir priimk šilčiausius sveikinimus
pasimėgaukgardžiais vasariniais kokteiliukais ta proga
ypač mojito, man jis šiuo metu ant bangos
tikiuosi, gausiai susirinkę su tavim atšvęsti geriausi draugai
ir dovanų tau nepagailėjo
SU PRAĖJSIU GIMTADIENIU
(nu dabar bus geras, jei riebiai apsirikau )
Sveikos,
smagu,kad tema siek tiek atsigavo. Kai vaikai dideli, tai ir nebeturim apie ka daug pliurpti O dar ir daug zosiu ilganosiu snipinejanciu
SSDD, smagu, kad pabuvot sanatorijoje, dabar dar pajury pabusit. Super atostogos
Darijusa, smagu,kad tetukas buvo grizes
O mes truputi prie juros pabuvom, poto Zarasuose, Moletuose. Sia vasara pas mus daugiau darbu, nei atostogu.
Baiginejam apsipirkti mokyklai, taip su nekantrumu ir baime lauku tos pirmos klases. Atrodo,kad as visko bijau Jauciu visos mamos tokios skystos
Ka praleidau , tai su praejusiais gimtadieniais, mielosios!
smagu,kad tema siek tiek atsigavo. Kai vaikai dideli, tai ir nebeturim apie ka daug pliurpti O dar ir daug zosiu ilganosiu snipinejanciu
SSDD, smagu, kad pabuvot sanatorijoje, dabar dar pajury pabusit. Super atostogos
Darijusa, smagu,kad tetukas buvo grizes
O mes truputi prie juros pabuvom, poto Zarasuose, Moletuose. Sia vasara pas mus daugiau darbu, nei atostogu.
Baiginejam apsipirkti mokyklai, taip su nekantrumu ir baime lauku tos pirmos klases. Atrodo,kad as visko bijau Jauciu visos mamos tokios skystos
Ka praleidau , tai su praejusiais gimtadieniais, mielosios!
bijau ir aš....o ypač to-kaip jam pavyks pareiti,užsirakinti,nesusigundyti bet kam durų atrakinti ir pan. (nes pati dirbsiu iki 17val.,ir viskas ant mano vienos atsakomybės... )...gerai,kad gyvenam prie pat mokyklos...bet jaučiu,kad pirmas mėnuo man bus kaip pragaras...reiks SEDATIFO pagert....
Gimtuvininkėms
Gimtuvininkėms
QUOTE(DaRiJuSa @ 2012 08 10, 22:00)
bijau ir aš....o ypač to-kaip jam pavyks pareiti,užsirakinti,nesusigundyti bet kam durų atrakinti ir pan. (nes pati dirbsiu iki 17val.,ir viskas ant mano vienos atsakomybės... )...gerai,kad gyvenam prie pat mokyklos...bet jaučiu,kad pirmas mėnuo man bus kaip pragaras...reiks SEDATIFO pagert....
o tai šiai dienai vienas būna kurį laiką namuose?
Matas kol kas vienas namuose nepasilieka. Tik pas mano tėvus Alytuj senelį trumpam išleisdavo į kiemą nusipirkti pieno , nueiti į rūsį.
Mes pirmą mėnesį su vyru po dvi savaites einam atostogų, tai tokiu būdu visi bandysim pratintis prie pasikeitusio režimo. O nuo spalio mėn.planuojam lankyti prailgintą grupę.
aš irgi rinkausi mokyklą su prailginta grupe. pas mus didmiestis, išvis mano "kaime" neseniai maniakas siautė, kur liftuose mergaites prievartaudavo...tą pagavo (neaišku kiek ilgam pasodino), gal greitai kitas atsiras, ką čia žinai man dar jie per maži atrodo, kad galėčiau pasitikėti, kad va, saugiai pareis, užsirakins ir nė nosies nekiš per duris labai jau moka tie blogi dėdės vaikus įtikinti duris atrakinti. suaugusius įtikina pinigus atiduoti, o čia - vaikai bent jau kol kas maniškiai tam nesubrendę tiksliai. o ir aplinka tikrai ne ta,kuria galėčiau ramiai pasitikėti vien mūsų laiptinėje kažkoks neaiškaus mąstymo gyvena
Labutis
Mes jau mokyklai pasiruose, cia viokiu daiktu ir aprangos prasme, o va del nuejimo vienam ar pabuvimo namuose tai net kalbos negali but, nepasilieka jis nei vienas namuose, nei lauke but nori vienas Mums pasiseke, kad as dar siais metais namuose su mazaja tai tikuos per tuos pirmus menesius pripras kazkiek, zodziu ziuresim kaip cia bus, o del prailgintos grupes tai sake cia kaip tevai nuspres, pernai tokia grupe buvo, nes poreikis buvo, o siemet ar ji bus paaiskes mokslo metu pradzioje, beje ji nepigiai kainuoja pas mus, bent man taip atrodo 5lt uz valanda
Mes jau mokyklai pasiruose, cia viokiu daiktu ir aprangos prasme, o va del nuejimo vienam ar pabuvimo namuose tai net kalbos negali but, nepasilieka jis nei vienas namuose, nei lauke but nori vienas Mums pasiseke, kad as dar siais metais namuose su mazaja tai tikuos per tuos pirmus menesius pripras kazkiek, zodziu ziuresim kaip cia bus, o del prailgintos grupes tai sake cia kaip tevai nuspres, pernai tokia grupe buvo, nes poreikis buvo, o siemet ar ji bus paaiskes mokslo metu pradzioje, beje ji nepigiai kainuoja pas mus, bent man taip atrodo 5lt uz valanda
QUOTE(ingrida+2 @ 2012 08 12, 09:41)
beje ji nepigiai kainuoja pas mus, bent man taip atrodo 5lt uz valanda
Tiksliai nepamenu, bet kažkur apie 80 Lt mėnesiui, plius maitinimas. O ką daryti, jeigu kitos išeities nėra
Su Matu vieną dieną važiavom traukiniu į Vilnių vienai dienai ir atgal. Aplankėm Gedimino pilį, Prezidentūrą, Belmontą. Labai daug įspūdžių
QUOTE(loretabr @ 2012 08 11, 23:55)
o tai šiai dienai vienas būna kurį laiką namuose?
Kartais pabūna ir valandą ir tris,kai vienas,taip vieno nebijau palikti,su mažuoju daugiau zbitkų prisigalvoja kas dėl durų neatidarymo-tai esam įkalę į galvas,kad visiškai prie durų neitų,jei kas skambina.O jei bus rimtas reikalas-paskambins jam į telefoną ir tik tada galės įsileisti.
Jei būčiau kojos nenulūžus,tai būčiau atostogas rugsėjį gavusi,o dabar išėjo kaip išėjo....matysiu,gal mano mama pradžioj ateis pasitikti,truputį pabūti....
QUOTE(loretabr @ 2012 08 12, 11:05)
Tiksliai nepamenu, bet kažkur apie 80 Lt mėnesiui, plius maitinimas. O ką daryti, jeigu kitos išeities nėra
Su Matu vieną dieną važiavom traukiniu į Vilnių vienai dienai ir atgal. Aplankėm Gedimino pilį, Prezidentūrą, Belmontą. Labai daug įspūdžių
Nu kaip faina,aš žadu su vaikinais į Palangą su traukiniu šiaušt...
Tai nebrangu visai ta prailginta grupė jei tik 80lt....sutikčiau ir aš vesti,jei tik tokia pas mus būtų...