2005m. vasariukai ir jų mamytės- bendraujam toliau!!!
Pradedam nauja Griskit merginos i musu namucius
Tiek rašiau,tiek rašiau ir mano žinutė dingo
Žodžiu,pas mus irgi karantinas...kažkoks virusas vaikšto su labai aukšta temperatūra....o blogiausia,kad vaikinai per teatro dienas turėjo darželyje vaidinti...auklėtojų gaila-tiek ruošė,stengėsi....
Ale ką čia dabar....
Girdėjot-rytoj žadama gražiausia diena šią savaitę
Druguti, tos tavo žibutės kaip tik į temą
QUOTE(DaRiJuSa @ 2012 03 27, 20:33)
Tiek rašiau,tiek rašiau ir mano žinutė dingo
Žodžiu,pas mus irgi karantinas...kažkoks virusas vaikšto su labai aukšta temperatūra....o blogiausia,kad vaikinai per teatro dienas turėjo darželyje vaidinti...auklėtojų gaila-tiek ruošė,stengėsi....
Ale ką čia dabar....
Girdėjot-rytoj žadama gražiausia diena šią savaitę
Druguti, tos tavo žibutės kaip tik į temą
Vot ir man kažkas su tokia baisia tempa, sergu siaubingai. Gydytoja lyg sako, kad gripas....žo savijauta baisi....atėjau paskaityt apie ta gripą...
Domas biški pakosčioja....seneliai priglaudė, kad nuo manęs neužsikrėstų, vyrą iškomandiravau į kitą kambarį miegot.....
Faina, jau žibučių yra
Mes irgi visi snargliuoti ir bekosejantys jau daugiau nei menesi.... Tiek lauktas pavasaris ligu visiems prinese Visiems linkim greitai pabegti nuo ligu ir dziaugtis pavasariu ir grazejanciu oru!
visoms po gelyte
visoms po gelyte
sveikatos mes jau irgi kapanojamės. jau geriau (tfu tfu TFU). šįkart sėdėsiu biuleteny kiek tik leis, kad tikrai TIKRAI iki galo pasveiktų...
kol abi namie, laiko veltui neleidžiam. šiandien mergina išmoko sriubą išvirti tokia prie ūkio jin pas mane, vis padeda man bulves skusti, pjaustyti salotoms ar dar kažkam ingredientus (šiandien šaltibarščiams agurkus supjaustė), indaplovę man pajungia... po biskį auginiuosi padėjukę parodai, pamokai ir padaro... tik leisti reikia. skalbinius va pvz, išima iš mašinos ir padžiauna kolektyviškai mano jaunimas. paskui patyliukais priėjus patvarkau bet lai mokosi
man tik skalbianką pajungti reikia, nes tat dar vistik ne jų darbas. įsivaizduoju, kokio margumo skalbinukai būtų, jeigu vaikai juos krautų skalbtis
kol abi namie, laiko veltui neleidžiam. šiandien mergina išmoko sriubą išvirti tokia prie ūkio jin pas mane, vis padeda man bulves skusti, pjaustyti salotoms ar dar kažkam ingredientus (šiandien šaltibarščiams agurkus supjaustė), indaplovę man pajungia... po biskį auginiuosi padėjukę parodai, pamokai ir padaro... tik leisti reikia. skalbinius va pvz, išima iš mašinos ir padžiauna kolektyviškai mano jaunimas. paskui patyliukais priėjus patvarkau bet lai mokosi
man tik skalbianką pajungti reikia, nes tat dar vistik ne jų darbas. įsivaizduoju, kokio margumo skalbinukai būtų, jeigu vaikai juos krautų skalbtis
Vat vat vat,SSDD,labai pagirtina,kad sugebi LEISTI tau padėti,aš dažnai, per laiko trūkumą neleidžiu,bet bijau,kad paskui neprisiprašysiu...tad reiks su savim pakovot
Laba
Zibutes
Oi kaip as dziaugiuos tyliai, nu prisikalbet bijau, bet nesergam senai, vaikais gal persilauze i darza jau du men eina ir nebuvo susirges nu prisikalbesiu aisku
O mes vis tvarkomes buta baldininkai uzknisa juodai, pasako uz poros savaiciu tai adaro po menesio, jei nera to- negalima daryt ano, nu zodziu, liko nedaug, pagaliau vaiku kamabrys kaip ir pabaigtas, nu nepilnai , bet lovo yra sustatytos, baldai, liko uzuolaidos ir siena padekoruot
Va taip ir gyvenu su remontais, tarp remontu, zodziu- remontai
Zibutes
Oi kaip as dziaugiuos tyliai, nu prisikalbet bijau, bet nesergam senai, vaikais gal persilauze i darza jau du men eina ir nebuvo susirges nu prisikalbesiu aisku
O mes vis tvarkomes buta baldininkai uzknisa juodai, pasako uz poros savaiciu tai adaro po menesio, jei nera to- negalima daryt ano, nu zodziu, liko nedaug, pagaliau vaiku kamabrys kaip ir pabaigtas, nu nepilnai , bet lovo yra sustatytos, baldai, liko uzuolaidos ir siena padekoruot
Va taip ir gyvenu su remontais, tarp remontu, zodziu- remontai
Labas,
Pas mus velyku bobute nesa tik kiausinius - sokoladinius
Loretabr-ar tu kartais ne Ringauduose gyveni ? Man pasirode kad tave maciau vietinej maximoj Tai gal ir Mata zadi leisti i Ringaudu pradine?
Pas mus velyku bobute nesa tik kiausinius - sokoladinius
Loretabr-ar tu kartais ne Ringauduose gyveni ? Man pasirode kad tave maciau vietinej maximoj Tai gal ir Mata zadi leisti i Ringaudu pradine?