Įkraunama...
Įkraunama...

Swapukas, tęskim kas pradėta

Tavi,aviniukai nerealūs wub.gif Galima įsimylėt vietoj biggrin.gif Žiūriu ir atsižiūrėt negaliu.Superiniai thumbup.gif
Klausyk,aš ir šį trečiadienį ko gero negalėsiu pas tave užlėkt-pas mus nelaiimingas atsitikimas įvyko,kuris,ačiū,dievui,laimingai baigės.Mano mažoji sekmadienį iš dviejų metrų aukščio ant galvos nusileido-parą laiko santariškėse praleidom,ir dabar dar mergiotė prižiuožus-palikt negaliu,vežtis tokio spangalo nenoriu.Niapyk,gerai? Kai tik galėsiu ištrūkt iš kart pas tave lėksiu. O.k?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 11 rugsėjo 2012 - 07:57
Siaubas Netiketai laikykites , ziurek savo maziuke. Daug , daug sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Netikėtai, kaip mažulė?
Atsakyti
Ačiū,už rūpestėlį,moteros 4u.gif Šiandien jau guvesnė,pradėjo šypsotis. Vakar jau savo plasteliną minkyt prdėjo,tai matyt jau bus gerai biggrin.gif Atsigavo,turbūt jau nuo to šoko.
Atsakyti
Na ačiū dieu
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2012 09 13, 06:41)
Ačiū,už rūpestėlį,moteros 4u.gif  Šiandien jau guvesnė,pradėjo šypsotis. Vakar jau savo plasteliną minkyt prdėjo,tai matyt jau bus gerai biggrin.gif  Atsigavo,turbūt jau nuo to šoko.

sveikos 4u.gif
atėjau į svėčius, o jos čia šiurpina, netikėtai džiaugiuos,kad tavo kleckui viskas gerai baigės 4u.gif
kažkada žadėjau pasirodyt , tai va vykdau pažadus tongue.gif
user posted image
gal suprasit kuo giriuos rolleyes.gif
Atsakyti
Mieguti,eina sau kaip gerai atrodo blush2.gif Žinoknet ne iš karto pažinau doh.gif Man reik pailsėt-galva neveža doh.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2012 09 17, 20:20)
Mieguti,eina sau kaip gerai atrodo blush2.gif Žinoknet ne iš karto pažinau doh.gif Man reik pailsėt-galva neveža doh.gif

taaiiiiiipp gerai atrodo, nučiupinėjo moteros tongue.gif ...smagu, turtinga būsiu biggrin.gif
Atsakyti
Gražuuuu
Atsakyti
Labas rytas , nieko nera ?

Čia siaip ....

Ja liubliu svoju rabotu, Ja pridu siuda v subbotu, I konechno v voskresenje. Zdes ja vstreciu den rozdenje, Novij god, 8Marta, nocevat zdes budu zavtra, Esli ja nezaboleju, Ne sorvus, ne ozvereju. Zdes ja vstreciu vse rassveti, vse zakati i priveti. Ot raboti doxnut koni, Nu a ja.....BESSMERTNIJ PONI!
Atsakyti
Kažkaip visos užsisuko ir šią temą primiršo
Atsakyti
Niu nepamiršo,nepamiršo biggrin.gif Siūliau swapintis,bet tai kad nieks nenori ax.gif
Atsakyti