Tavi,aviniukai nerealūs Galima įsimylėt vietoj Žiūriu ir atsižiūrėt negaliu.Superiniai
Klausyk,aš ir šį trečiadienį ko gero negalėsiu pas tave užlėkt-pas mus nelaiimingas atsitikimas įvyko,kuris,ačiū,dievui,laimingai baigės.Mano mažoji sekmadienį iš dviejų metrų aukščio ant galvos nusileido-parą laiko santariškėse praleidom,ir dabar dar mergiotė prižiuožus-palikt negaliu,vežtis tokio spangalo nenoriu.Niapyk,gerai? Kai tik galėsiu ištrūkt iš kart pas tave lėksiu. O.k?
Siaubas Netiketai laikykites , ziurek savo maziuke. Daug , daug sveikateles
Netikėtai, kaip mažulė?
Ačiū,už rūpestėlį,moteros Šiandien jau guvesnė,pradėjo šypsotis. Vakar jau savo plasteliną minkyt prdėjo,tai matyt jau bus gerai Atsigavo,turbūt jau nuo to šoko.
Na ačiū dieu
QUOTE(netikėtai @ 2012 09 13, 06:41)
Ačiū,už rūpestėlį,moteros Šiandien jau guvesnė,pradėjo šypsotis. Vakar jau savo plasteliną minkyt prdėjo,tai matyt jau bus gerai Atsigavo,turbūt jau nuo to šoko.
sveikos
atėjau į svėčius, o jos čia šiurpina, netikėtai džiaugiuos,kad tavo kleckui viskas gerai baigės
kažkada žadėjau pasirodyt , tai va vykdau pažadus
gal suprasit kuo giriuos
Mieguti,eina sau kaip gerai atrodo Žinoknet ne iš karto pažinau Man reik pailsėt-galva neveža
QUOTE(netikėtai @ 2012 09 17, 20:20)
Mieguti,eina sau kaip gerai atrodo Žinoknet ne iš karto pažinau Man reik pailsėt-galva neveža
taaiiiiiipp gerai atrodo, nučiupinėjo moteros ...smagu, turtinga būsiu
Gražuuuu
Labas rytas , nieko nera ?
Čia siaip ....
Ja liubliu svoju rabotu, Ja pridu siuda v subbotu, I konechno v voskresenje. Zdes ja vstreciu den rozdenje, Novij god, 8Marta, nocevat zdes budu zavtra, Esli ja nezaboleju, Ne sorvus, ne ozvereju. Zdes ja vstreciu vse rassveti, vse zakati i priveti. Ot raboti doxnut koni, Nu a ja.....BESSMERTNIJ PONI!
Čia siaip ....
Ja liubliu svoju rabotu, Ja pridu siuda v subbotu, I konechno v voskresenje. Zdes ja vstreciu den rozdenje, Novij god, 8Marta, nocevat zdes budu zavtra, Esli ja nezaboleju, Ne sorvus, ne ozvereju. Zdes ja vstreciu vse rassveti, vse zakati i priveti. Ot raboti doxnut koni, Nu a ja.....BESSMERTNIJ PONI!
Kažkaip visos užsisuko ir šią temą primiršo
Niu nepamiršo,nepamiršo Siūliau swapintis,bet tai kad nieks nenori