Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija III

Simba3, o kokius įspūdžius paliko plaukiojimas Dunajecu? Ar verta? Ar patiko? Kokia kaina? Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NePastebima @ 2012 06 16, 23:49)
Gal kas važiavot į Slovakiją per kelionių agentūrą? Kokie įspūdžiai?  ax.gif

Planuojam vykt 08.12 su kelionių agentūra. Dar yra laisvų vietų, gal norit prisijungt?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 07 20, 09:06)
Simba3, o kokius įspūdžius paliko plaukiojimas Dunajecu? Ar verta? Ar patiko? Kokia kaina? Dėkui 4u.gif

Isivaizdavau, kad plauksim kalnu upe lotuliukas.gif O cia ramus pasiplaukiojimas, grazus vaizdai, aisku verta. Kaina 10 euru.
Siulyciau i miesteli grizt pesciomis (9 km) pakrante, tai eini grozies, prisimeni, ka plukdytojas pasakojo. thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, Simba3, aš irgi ligi šiol maniau, kad tai bus plaukimas ekstremalus, sraunia upe. O gal ką žinot apie tą pikniką su nacionaliniais valgiais ir guralių muzika? Kaina apie 18 eurų. Ar verta? Kiek girdėjau atsiliepimų, tai sakė, kad labai verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 07 20, 12:14)
Dėkui, Simba3, aš irgi ligi šiol maniau, kad tai bus plaukimas ekstremalus, sraunia upe. O gal ką žinot apie tą pikniką su nacionaliniais valgiais ir guralių muzika? Kaina apie 18 eurų. Ar verta? Kiek girdėjau atsiliepimų, tai sakė, kad labai verta smile.gif

Nu kaip g.gif 3k buvau lotuliukas.gif bet ar verta-sunku pasakyt. Jei nereikia taupyt pinigu-faina, grupe linksmai susigyvena, jei su grupe vaziuojat, bet didelio stebuklo nera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 07 20, 12:14)

Mes kadangi patys vaziavom, ne su grupe tai mums nieko tokio nesiule.
Atsakyti
Meniu: brinzos virtinukai ( a la varsketukai), suriu 3 rusiu po gabaliuka ir rukytas upetakis su garnyru+ alaus ar vyno 1. Spreskit patys. Nu muzikantai 2-3 dainas idomu, paskui tas pats per ta pati:-)))
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 07 20, 17:40)
Meniu: brinzos virtinukai ( a la varsketukai), suriu 3 rusiu po gabaliuka ir rukytas upetakis su garnyru+ alaus ar vyno 1. Spreskit patys. Nu muzikantai 2-3 dainas idomu, paskui tas pats per ta pati:-)))

Nezinau del viso meniu, bet draugai buvo savaite pries musu kelione, su grupe, tai sake juos vaisino TATRA TEA (deganciu gerimu is molinio puodelio), gal ir alaus ir vyno dave, bet man etai labaiusiai domino tas ju nacionalinis gerimas. Beje , ir jie mokejo 18 euru.
Atsakyti
O kiek laiko trunka tas piknikas? Ar ten su šokiais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 07 20, 18:48)
Nezinau del viso meniu, bet draugai buvo savaite pries musu kelione, su grupe, tai sake juos vaisino TATRA TEA (deganciu gerimu is molinio puodelio), gal ir alaus ir vyno dave, bet man etai labaiusiai domino tas ju nacionalinis gerimas. Beje , ir jie mokejo 18 euru.

Gal mes ne apie ta pati kalbam? Tatranskyj caj duoda per kolybos vakareli, o piknike Pieninu nacionaliniame parke sutinkant svecius tik borovickos ipila po taurele blush2.gif

QUOTE(jurda @ 2012 07 20, 21:14)
O kiek laiko trunka tas piknikas? Ar ten su šokiais? smile.gif

Apie 2-3val su lauktuviu pirkimu blush2.gif Nu sokiu nera, bet jei labai patraukia ant ju-niekas nedraudzia koki valsiuka sumesti tongue.gif Bet sakau, kalbu apie piknika po plaukimo plaustais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 07 20, 10:25)
Isivaizdavau, kad plauksim kalnu upe lotuliukas.gif  O cia ramus pasiplaukiojimas, grazus vaizdai, aisku verta. Kaina 10 euru.
Siulyciau i miesteli grizt pesciomis (9 km) pakrante, tai eini grozies, prisimeni, ka plukdytojas pasakojo. thumbup.gif

Dar labai geras variantas po plaukimo plaustais ta pačia trasa - pali upę - grįžti dviračiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia_4 @ 2012 07 21, 16:00)
Dar labai geras variantas po plaukimo plaustais ta pačia trasa - pali upę - grįžti dviračiais smile.gif

Joo, dviraciais liuks, o mes kadangi neisinuomavom is anksto (pries isplaukiant), teko pedint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 21 liepos 2012 - 22:27
QUOTE(nerile @ 2012 07 20, 16:40)

O mums sakė, kad bus kepamas avinas ant iešmo g.gif
Atsakyti