Įkraunama...
Įkraunama...

Slovakija III

QUOTE(snickers @ 2016 07 03, 18:42)
Gal galite pasakyti, kur įsigyti kojinių, skirtų kalniams batams vaikščiojimui kalnuose. Na girdėjau, kad yra kažkokios, greitai džiūstančios.

Mačiau turistiniams batams skirtų Lenkijoje Decathlone. Nežinau kaip jos džiūsta, bet su paminkštinimais kažkokiose pado zonose, kitose vietose plonesnės. Žodžiu, etiketėje rašė, kad skirtos kalnų turizmui. 2 porų pakuotė kainavo apie 50 zlotų
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2016 07 03, 22:25)
Mačiau turistiniams batams skirtų Lenkijoje Decathlone. Nežinau kaip jos džiūsta, bet su paminkštinimais kažkokiose pado zonose, kitose vietose plonesnės. Žodžiu, etiketėje rašė, kad skirtos kalnų turizmui. 2 porų pakuotė kainavo apie 50 zlotų

Nemenkai kainuoja.
Klausimas profams- o tikrai tų spešl kojinių reikia? Šiandien Sport Direct mačiau po 12 eurų, bet nepirkau, nes sudėtyje nemažai vilnos doh.gif , nu kam man ji? g.gif Batai yra, maikės sintetinės, striukelės nuo lietaus/vėjo yra.
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2016 07 03, 21:25)

Va tokios:
http://www.decathlon...id_8357786.html
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 07 03, 22:45)
Nemenkai kainuoja.
Klausimas profams- o tikrai tų spešl kojinių reikia? Šiandien Sport Direct mačiau po 12 eurų, bet nepirkau, nes sudėtyje nemažai vilnos doh.gif , nu kam man ji? g.gif Batai yra, maikės sintetinės, striukelės nuo lietaus/vėjo yra.

Priklauso manyčiau nuo odos stiprumo. Būna žmonės labai jautrūs, labai greitai "nusitarkuoja", tai verta prisidėti gerų pleistrų, binto ir pan. Be to dar priklauso nuo batų kokybiškumo.
Aš naudoju įprastas kasdienes kojines.
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2016 07 03, 22:48)

Dėkui už nuorodą. Jaučiu užsuksim į kurią nors parduotuvę ir nusipirksim bent jau tas pigias 9,99zl už dvi poras.
Klausimas- kuri parduotuvė yra patogioje vietoje ir nereikia nusukti labai iš kelio? Geresnės parduotuvės Lenkijoj ar Slovakijoj?

QUOTE(Monteverte @ 2016 07 03, 23:25)
Priklauso manyčiau nuo odos stiprumo. Būna žmonės labai jautrūs, labai greitai "nusitarkuoja", tai verta prisidėti gerų pleistrų, binto ir pan. Be to dar priklauso nuo batų kokybiškumo.
Aš naudoju įprastas kasdienes kojines.

Ačiū, kad priminėt apie pleistrus. Mano kojos labai jautrios. doh.gif Ir elastinį bintą įsimesiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar galėtumėt palyginti Krivan su Priečne ir Bystre sedlo trasomis? Kuri lengviausia, trumpiausia, įdomiausia?
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 07 04, 20:49)
Ar galėtumėt palyginti Krivan su Priečne ir Bystre sedlo trasomis? Kuri lengviausia, trumpiausia, įdomiausia?

Bystre lengviausia ir trumpiausia, o priedo dar tikrai graži, su kriokliu, su grandinėmis, nors ir juokingomis smile.gif
Krivan - gana ilga trąsa, nėra kažkokio didelio įspūdingumo. Kažkada lengvai užlipo net ir Popiežius, dabar viršūnė audrų, griūčių nusiaubta, tai tenka ir rankomis remtis lipant.
Priečne - kas patyręs ir sportiškas, nebijo aukščio, tam nesunku ir smagu. O kas nepatyręs, tai gali supanikuot ir pan. Šioje trąsoje gana daug sužeidimų, nes susidaro ir eilutės, galbūt monės skubinasi, kad neužsilaikyti arba neįvertina savo jėgų ir bam.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 07 03, 18:42)
Gal galite pasakyti, kur įsigyti kojinių, skirtų kalniams batams vaikščiojimui kalnuose. Na girdėjau, kad yra kažkokios, greitai džiūstančios.

Yra, pagamintų iš spec mikropluošto, atsparaus vandeniui. Bet jeigu turite gerą kokybišką avalynę, aš jūsų vietoje jų nepirkčiau. Žiemą į kalnus - taip. Vasarai pvz., man užtenka ir paprastų medvilninių kojinių. O jei papulsite į gerą liūtį, kojinės plauks kartu su jumis biggrin.gif
https://expedition.l...n...&results=19
Atsakyti
QUOTE(Leonurus @ 2016 07 05, 13:51)
Yra, pagamintų iš spec mikropluošto, atsparaus vandeniui. Bet jeigu turite gerą kokybišką avalynę, aš jūsų vietoje jų nepirkčiau. Žiemą į kalnus - taip. Vasarai pvz., man užtenka ir paprastų medvilninių kojinių. [COLOR=red]O jei papulsite į gerą liūtį, kojinės plauks kartu su jumis biggrin.gif
ansen-city.html?search_query=kojines&results=19]https://expedition.lt/lt/apranga/1168-kojin...&results=19

Na kampas tame, kad kiek aš suprantu , tai tas sintetines išsigręžus ir papurčius prieš vėjelį gerai- praktiškai sausa.
O va medvilninės tai jau mojuok nemojavęs.
Va slidinėt tai neslidinėčiau be sintetinių apatinių. Medvilnė iš karto šlapia ir tada jau šalta iš karto.
Beje, ačiū, gerą kainą užrodėt.
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2016 07 05, 13:35)
Na kampas tame, kad kiek aš suprantu , tai tas sintetines išsigręžus ir papurčius prieš vėjelį gerai- praktiškai sausa.
O va medvilninės tai jau mojuok nemojavęs.
Va slidinėt tai neslidinėčiau be sintetinių apatinių. Medvilnė iš karto šlapia ir tada jau šalta iš karto.
Beje, ačiū, gerą kainą užrodėt.

Aš tai prieš porą metų atradau urme, visai netyčia, bambuko pluošto su "grotelėm" viršuje (kaip aš vadinu). Maniškio labai kojos prakaituoja, tai jis dedasi tas kojines ir į basutes, sakė super biggrin.gif Nes jam uždarais batais vasara kalnuose - mirtis alyvose lotuliukas.gif

Atsakyti
Galiu pagirti angliškas Regatta sporto- turizmo prekes. Kaune jie prekybos centre SAVAS https://www.facebook...4381495/?type=3
Dar yra parduotuvė ir Panevėžyje.
Dabar 50-70 proc nuolaida. Tai sportinė poliesterinė maikutė 7-10 eurų thumbup.gif . Megztukas 15 eurų. Geros "kvėpuojančios" kuprinės, tos kur taip pasiūtos, kad sudaro ventiliacinį tarpą ir leidžia neprakaituot nugarai 35 litrų - 35 eurai.
Yra ir turistinių kelnių su lengvu strech'u, kur nusisega ir tampa šortais. Įvairių storių vasarinių striukių ir bliuzonų.
Man šios firmos prekės pasirodė tokios universalesnės nei Nike ar Adidas, pvz: kvėpuojančios timpos- tinka kalnams, dviračiams ir salei.
Dar neišbandžiau kalnuose, bet jau čiupinėjant matau, kad kokybė geresnė nei Sport direct'o pigesnių brand'ų, o kaina ta pati.
Tiesa, moteriškų kalnų batų su Vibram neturėjo, bet vyriškų yra.

Žodžiu reklama tokia, kad atrodo, jog jie man sumokėjo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai šauniai pasinaudojau šitu lenkų temoje rastu puslapiuku- paskaičiuoja maršruto ilgį ir trukmę.
https://mapa-turysty...37n,1597n,3929n
Atsakyti