7 TEMA ČIA
turiu klausimą o kas tie komplektai tarkim 12 komplektų, kaip įsivaizduot indų kiekį?
QUOTE(leibel @ 2012 03 25, 22:05)
Sąlyginis indaplovės talpos matavimo vienetas. Labiausiai priklauso nuo to, kaip racionaliai išnaudojamas naudingasis vidaus tūris.
QUOTE(leibel @ 2012 03 25, 20:05)
Nezinau, kiek tai tikslu, bet radau kazkada internete tokia informacija:
Visos indaplovės gaminamos standartinio 45 ir 60 cm pločio. Mažesnė skirta plauti iki dešimties standartinių stalo komplektų (vienas komplektas tai gili lėkštė, plokščia lėkštė, desertinė lėkštutė, dubenėlis, puodelis, stiklinė, peilis, šakutė, šaukštas, arbatinis šaukštelis ir šaukštelis desertui) ir vienam servizo komplektui (vienas komplektas ovalus pusdubenis, du apvalūs pusdubeniai, stalo įrankių komplektas).
Šias indaploves mielai renkasi nedidelė 2-3 asmenų šeima arba jei virtuvė maža ir nėra vietos didesniam prietaisui pastatyti. 60 cm pločio indaplovėse galima išplauti iki 13 standartinių stalo servizo komplektų.
QUOTE(allberto @ 2012 03 26, 10:09)
Nezinau, kiek tai tikslu, bet radau kazkada internete tokia informacija:
Visos indaplovės gaminamos standartinio 45 ir 60 cm pločio. Mažesnė skirta plauti iki dešimties standartinių stalo komplektų (vienas komplektas tai gili lėkštė, plokščia lėkštė, desertinė lėkštutė, dubenėlis, puodelis, stiklinė, peilis, šakutė, šaukštas, arbatinis šaukštelis ir šaukštelis desertui) ir vienam servizo komplektui (vienas komplektas ovalus pusdubenis, du apvalūs pusdubeniai, stalo įrankių komplektas).
Šias indaploves mielai renkasi nedidelė 2-3 asmenų šeima arba jei virtuvė maža ir nėra vietos didesniam prietaisui pastatyti. 60 cm pločio indaplovėse galima išplauti iki 13 standartinių stalo servizo komplektų.
Žinau ATAG modelių, kuriuose deklaruojama 17 komplektų arba CANDY kur 15 komplektų .
Gal tas komplekto apibrėžimas ir teisingai išverstas iš originalo, bet lėkštė lėkštei nelygi
ačiū už atsakymą vaizdą susidariau dabar belieka viena smulkmena, išsirinkt ir neprašaut
Nusižiūrėjau šią indaplovę, gal kas galit pakomentuotihttp://pigu.lt/buitine_technika_elektronika/indaploves/indaplove_hotpoint_ariston_lst_114ha?id=497318
Sveiki,
As vis neapsisprendziu ar verta pirkti Siemens SN66M095EU su stalciumi ar kazkoki kita varianta pasiziureti pigesni be stalciaus ir ne kuo blogesni uz si? Prasau patarkite 4u.gif Nesu as turejus niekad indaploves, tai net ir nezinau ar reikalingas man tas stalcius ar ne g.gif
As vis neapsisprendziu ar verta pirkti Siemens SN66M095EU su stalciumi ar kazkoki kita varianta pasiziureti pigesni be stalciaus ir ne kuo blogesni uz si? Prasau patarkite 4u.gif Nesu as turejus niekad indaploves, tai net ir nezinau ar reikalingas man tas stalcius ar ne g.gif
QUOTE(audradv @ 2012 03 26, 15:12)
Nusižiūrėjau šią indaplovę, gal kas galit pakomentuotihttp://pigu.lt/buitine_technika_elektronika/indaploves/indaplove_hotpoint_ariston_lst_114ha?id=497318
Padoraus gamintojo labai pigus modelis.
Papildyta:
QUOTE(lituka @ 2012 03 26, 15:43)
Sveiki,
As vis neapsisprendziu ar verta pirkti Siemens SN66M095EU su stalciumi ar kazkoki kita varianta pasiziureti pigesni be stalciaus ir ne kuo blogesni uz si?
As vis neapsisprendziu ar verta pirkti Siemens SN66M095EU su stalciumi ar kazkoki kita varianta pasiziureti pigesni be stalciaus ir ne kuo blogesni uz si?
Tai koks Jūsų manymu modelis būtų "ir ne kuo blogesni uz si"?
Nes daug kas priklauso nuo Jūsų poreikių, įpročių, biudžeto ir galų gale naudojamos kanalizacijos sistemos. Bendrąja prasme modelis geras, kokybiškas ir vertas tų pinigų.
QUOTE(speedy @ 2012 03 26, 15:10)
Padoraus gamintojo labai pigus modelis.
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, svarbu kad padoraus ir nebrangus, nes biudžetas mano ribotas
jau susimakalavau tarp visų rūšių
atsiprašau jei kartosiuosi, bet ką galit pasakyt apie šią? esu visai žalia, tai išsirinkt labai sunku reikia kad būtų talpi, pigi ir gera
indaplove
o gal ši geriau...
kita indaplove
atsiprašau jei kartosiuosi, bet ką galit pasakyt apie šią? esu visai žalia, tai išsirinkt labai sunku reikia kad būtų talpi, pigi ir gera
indaplove
o gal ši geriau...
kita indaplove
QUOTE(leibel @ 2012 03 28, 18:17)
jau susimakalavau tarp visų rūšių
tada Jums reikia trijų : pirmoji talpi, antroji pigi o trečioji - gera
QUOTE(speedy @ 2012 03 28, 17:29)
tada Jums reikia trijų : pirmoji talpi, antroji pigi o trečioji - gera
kad jos abi dvylikos komplektų
suprantu kad kokybė atitinka kainą, bet kolkas tik tiek sau galim leisti