na jau pasportavau as kol isivaziuosiu tai dar nedarau taip nuo dusios, kai jauciu kad jau kaista tai sustoju keliom sekundem, leidziu pilvo raumenim nurimt ir vel darau, zodziu su tokiom mini pertraukelem, o jei matau kad jau visai sakes tai sustoju ilgesniam laikui ir vel darau toliau
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mano pilvas prabudus nusiciaudejau ir tuo paciu metu surekiau is skausmo skauda visa pilva, sonus, nugara, o tik min dariau pratimus va ka reiskia but isvis nesportavus
as irgi dar ir kitokiu pratimu dariau, bet ranku tai isvis neskauda, siek tiek slaunis ir uzpakali nu bet pilvas
ojei rimtai tai super, jauciasi, kad pasportavusi esu
as irgi dar ir kitokiu pratimu dariau, bet ranku tai isvis neskauda, siek tiek slaunis ir uzpakali nu bet pilvas
ojei rimtai tai super, jauciasi, kad pasportavusi esu
šiandien vėl padaryta Ir jaučiu kad turiu pilvą, nes visą skauda
O jūs kasdien darot?
O jūs kasdien darot?
Tik tik ir as padariau....eina sau kaip libnksma buvo pilvukui....siandien jau taip saziningiau padariau....ryt bijau bus skausmelio
Bandysiu kas dien daryt. Aisku butu gerai ir ryte ir vakare. Bet is ryto ir taip sunkiai keliuosi i darba
Bandysiu kas dien daryt. Aisku butu gerai ir ryte ir vakare. Bet is ryto ir taip sunkiai keliuosi i darba
QUOTE(Ivvona @ 2013 01 08, 20:07)
šiandien vėl padaryta Ir jaučiu kad turiu pilvą, nes visą skauda
O jūs kasdien darot?
O jūs kasdien darot?
Kasdien gal nereiktu daryt, juk ir raumenukam reikia pailset As is pradziu darydavau per savaite 1 laisva diena, po to 2 laisvas dienas. Jei temute skaitet, tai patariama kaitaliot pratimus, tarkim viena diena pilvas + kojos, kita diena rankos + uzpakalis ir panasiai
Atsižymiu ir aš - bet pilvą jomajo kaip skauda! Ryt darysiu pertrauką
As atsizymiu uz vakar Isbandziau nauja 35 min manksta su svoriais, tai siandien uzpakali ir rankas skauda
As apimtis matuoju kas savaite dazniausiai, bent jau kol mazejo man viskas. Dabar truputi sustojo tai kas dvi savaites matuoju.
Islydejau vyra i Danija, tai turiu visa menesi laisva sportui. Negaliu prie vyro normaliai sportuot, nes jis visada tai kalbina mane, tai juokias is manes
As apimtis matuoju kas savaite dazniausiai, bent jau kol mazejo man viskas. Dabar truputi sustojo tai kas dvi savaites matuoju.
Islydejau vyra i Danija, tai turiu visa menesi laisva sportui. Negaliu prie vyro normaliai sportuot, nes jis visada tai kalbina mane, tai juokias is manes
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 10, 11:53)
As atsizymiu uz vakar Isbandziau nauja 35 min manksta su svoriais, tai siandien uzpakali ir rankas skauda
AS ir uz vakar atsizymiu.
Man su tais matavimais visada mistika. Kaip PVZ pilva ismatuot. Gi ne visada vienodai itrauku. Anksciau bandziau matuot......niekas ten man nesigavo.
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 10, 12:53)
Negaliu prie vyro normaliai sportuot, nes jis visada tai kalbina mane, tai juokias is manes
maniškis irgi arba atsisuka ir stebi, tai net susikaupt neina
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 10, 13:11)
AS ir uz vakar atsizymiu.
Man su tais matavimais visada mistika. Kaip PVZ pilva ismatuot. Gi ne visada vienodai itrauku. Anksciau bandziau matuot......niekas ten man nesigavo.
tai nesistenk įtraukti pilvo, kaip tik atpalaiduok ir tada matuok tik nežinau per kur čia reiktų - turbūt tik per ploniausią vietą (liemenį)
aš turbūt pirmą kartą bandysiu pamatuot po dviejų savaičių nuo sportavimo pradžios.
QUOTE(Honey @ 2013 01 10, 15:38)
maniškis irgi arba atsisuka ir stebi, tai net susikaupt neina
tai nesistenk įtraukti pilvo, kaip tik atpalaiduok ir tada matuok tik nežinau per kur čia reiktų - turbūt tik per ploniausią vietą (liemenį)
aš turbūt pirmą kartą bandysiu pamatuot po dviejų savaičių nuo sportavimo pradžios.
O tai tu tik pilva matuoji?
Prisiduodu. Bet siandien taip sunkiai sekesi gal del to, kad vakar taip jau nuosirdziai stengiausi kuo daugiau padaryti