Registruojuosi ir as pas jus, sutarem kelios merginos daryt pratimus pagal si video, ateinam cia bendraut, bus sunkiau simuliuoti, kai pasizadesim sportuot
siandien bandziau daryt, sustojau ties 5:30 ryt jauciu skaudes viso pilvo raumenis
O stai ir as mergaites
Mano astuonios minutes laukia vakare ......bet va as ju nelaukiu , nes man baisiai sunku tras 8 minutes buna ..........
Mano astuonios minutes laukia vakare ......bet va as ju nelaukiu , nes man baisiai sunku tras 8 minutes buna ..........
Sveikos,
jungiuosi ir aš į stiprinančių pilvo raumenis klubą Ką tik pabandžiau, žinoma, viskas taip idealiai nepavyko, bet ko norėti iš beveik visai nesportuojančios! Pradžiai nutariau daryti pratimus, po pvz. 12 kartų, po to, kai sustiprės raumenys, stengsiuosi neatsilikti nuo visų.
Beje, labai svarbu po pratimų raumenis ištempti, tam labai tinka kobros poza.
jungiuosi ir aš į stiprinančių pilvo raumenis klubą Ką tik pabandžiau, žinoma, viskas taip idealiai nepavyko, bet ko norėti iš beveik visai nesportuojančios! Pradžiai nutariau daryti pratimus, po pvz. 12 kartų, po to, kai sustiprės raumenys, stengsiuosi neatsilikti nuo visų.
Beje, labai svarbu po pratimų raumenis ištempti, tam labai tinka kobros poza.
As atsizymiu!
Pagaliau turiu -1kg!! ) nera buve dar tokiu svenciu:)))
Pagaliau turiu -1kg!! ) nera buve dar tokiu svenciu:)))
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 07, 12:48)
O stai ir as mergaites
as irgi 8 min darysiu vakarop
Papildyta:
QUOTE(Gorija @ 2013 01 07, 13:45)
o kaip saunu o cia per kiek laiko tokia svente atejo
Naujokems
Gorija sveikinu su -1, tuoj ir -2, ir -3 ir t.t. bus
Gorija sveikinu su -1, tuoj ir -2, ir -3 ir t.t. bus
Jungiamės pavasaris arteja reikia dailinti linijas
O parsisiuti galima per Zmule irasant 8 minute ABS ir pan
O parsisiuti galima per Zmule irasant 8 minute ABS ir pan
Nu tipo dariau ...ant trecio pratimo jau viska pakirto ISVADa - pilvo preso nerasta Zodziu gal puse atidirbau ir tai suletintu tempu.........JOOOOOOOOOOOOOOO
QUOTE("Ramune" @ 2013 01 07, 20:10)
Nu tipo dariau ...ant trecio pratimo jau viska pakirto ISVADa - pilvo preso nerasta Zodziu gal puse atidirbau ir tai suletintu tempu.........JOOOOOOOOOOOOOOO
Aš ir padariau Šaunuolės mes, gera pradžia pusė darbo