Atlikta. Kai padarau pratimus, padaugeja energijos. O kg as mesti visai nenoriu. Netgi auginau kg, nes buvau per daug sukudus. Dabar pats tas. Tik noriu pastiprinti raumenukus.
QUOTE(Amelita @ 2012 11 11, 19:07)
Atlikta. Kai padarau pratimus, padaugeja energijos. O kg as mesti visai nenoriu. Netgi auginau kg, nes buvau per daug sukudus. Dabar pats tas. Tik noriu pastiprinti raumenukus.
prisiduodu as irgi svorio kaip ir nemetu tik raumenukus patvirtint noriu.Kokia kompanija si vakara apturejau mano 3,5 metu dukryte salia visus pratimus kartu dare, juokas eme
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 11, 20:43)
prisiduodu as irgi svorio kaip ir nemetu tik raumenukus patvirtint noriu.Kokia kompanija si vakara apturejau mano 3,5 metu dukryte salia visus pratimus kartu dare, juokas eme
Oj kaip faina! Mano 1,5 m tai truputi irgi kazka bando atkartoti, tik kiek ten jai gali gautis
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 11, 20:43)
Mano 6 ir 2 metu mergytes daro pratimus kartu.
Sveikos
Siandien trys savaites kai sportuoju, tai ta proga pasidariau laisva diena Reikia ir raumenukam pertraukos
Siandien trys savaites kai sportuoju, tai ta proga pasidariau laisva diena Reikia ir raumenukam pertraukos
Atsizymiu
QUOTE(Albe69 @ 2012 11 12, 20:08)
Sveikos
Kiekviena diena as nesportuoju, reikia ir raumenukams duoti pailset.
QUOTE(Amelita @ 2012 11 13, 09:12)
Kiekviena diena as nesportuoju, reikia ir raumenukams duoti pailset.
Tai as per savaite viena diena nesportuoju, 5-6 dienos sporto, 1 laisva
QUOTE(Albe69 @ 2012 11 12, 20:08)
Sveikos
Sveika. Sakoma, kad įpročiui susiformuoti reikia 21 dienos. Ar jau jautiesi taip, kad tie pratimukai neatsiejami nuo kasdienybės? Pvz man pradžia, niekad nedegu noru daryt, bet pradėjus labai patinka... O PO išvis smagu, energija pakyla.
prisiduodu
QUOTE(meyle @ 2012 11 13, 09:30)
Sveika. Sakoma, kad įpročiui susiformuoti reikia 21 dienos. Ar jau jautiesi taip, kad tie pratimukai neatsiejami nuo kasdienybės? Pvz man pradžia, niekad nedegu noru daryt, bet pradėjus labai patinka... O PO išvis smagu, energija pakyla.
Buna kad kartais labai tingis daryt, bet prisiverciu vistiek. Tada tai nei pradzioj noras didelis buna, nei pabaigoj jis atsiranda Bet jau ipratau kasdien bent 8 min pasportuot
Prisiduodu ir as
Sveikos
Ko cia taip tylu? Ar jau sportuojanciu nebera?
Atsizymiu
Ko cia taip tylu? Ar jau sportuojanciu nebera?
Atsizymiu