atsizymiu savaitgalini sporta!
Presas, kojos ir uzpakaliukas atidirbti
Atsizymiu
Sveikos
Siandien jau 2 savaites kaip sportuoju. Rezultatai jau matyti, nors nera lb ispudingi. Nukrito 1,5 kg ir -2 cm nuo liemens
Siandien jau 2 savaites kaip sportuoju. Rezultatai jau matyti, nors nera lb ispudingi. Nukrito 1,5 kg ir -2 cm nuo liemens
QUOTE(Albe69 @ 2012 11 04, 18:47)
Sveikos
Super.
As vakar nufotkinau pilva, pamatavau. Ziuresim kas bus po keliu men. Nors ir dabar jau matau rezultata.
burbulai2 nuosirdziai dziaugiuos uz jus! SAUNUOLE!!!!
sveikos,
jus nei neisivaizduojat kaip apsidziaugiau radusi sita temute.toks paskatinimas man. db tikrai pradesiu sportuoti ir prisiduoti cia kasdien. prisipazinsiu valios man truksta, ir bent jau pries jus jausiuos pasizadejusi - tuo man lengviau
Sakykit, nezinau kaip paklausti, bet pabandysiu buitiskai
kokius pratimus reikia daryti tom vietom kur zemesne liemens dalis (kai uzsimauni dzinsus pasideda lasinukai) cia pratimai liemeniui, ar kitokie turetu buti?
Tikiuosi tinkamai paklausiau
jus nei neisivaizduojat kaip apsidziaugiau radusi sita temute.toks paskatinimas man. db tikrai pradesiu sportuoti ir prisiduoti cia kasdien. prisipazinsiu valios man truksta, ir bent jau pries jus jausiuos pasizadejusi - tuo man lengviau
Sakykit, nezinau kaip paklausti, bet pabandysiu buitiskai
kokius pratimus reikia daryti tom vietom kur zemesne liemens dalis (kai uzsimauni dzinsus pasideda lasinukai) cia pratimai liemeniui, ar kitokie turetu buti?
Tikiuosi tinkamai paklausiau
iskart ir prisiduodu pilvo presas, uzpakaliukas, kojos - atidirbta esu savimi labai patenkinta
Atsizymiu
Kristulia86 sveika prisijungus Jei gerai supratau tai tom vietom reikia daryti pratimus apatiniam pilvo presui.
Kristulia86 sveika prisijungus Jei gerai supratau tai tom vietom reikia daryti pratimus apatiniam pilvo presui.
QUOTE(Albe69 @ 2012 11 05, 14:22)
Atsizymiu
aciu o gal turi konkreciu pratimu?
Muscade,aciu
Tai sie pratimai ir yra pilvo presui
Atsizymiu
Tai sie pratimai ir yra pilvo presui
Atsizymiu
Prisiduodu po vakar skauda visi raumenus