Aš esu pradėjusi 5 savaičių programą abs'o raumenukams ryškinti. Jau antrą savaitę atlieku tuos skirtingus pratimus kaskart su pasunkinimais 3 kartus per savaitę. Anksčiau kasdien darydavau tuos pačius pratimus, o tai pasirodo buvo mano didžiausia klaida, nes raumenukai visai nebedirbo, priprato prie to pačio, tai beprasmiškai sportuodavau 35 min Dabar užtrunku apie 25 min, tačiau kitą dieną po pratimų jaučiu, kad turiu pilvą Mergaitės, tik nepamirškit leisti raumenukams pailsėti
jungiuosi ir as prie sportuojanciu burio:)siandien pasidariau pirma treniruote:)
Labas rytas, as trenisiuos taip 2 dienas darau pratimus pilvui, kojoms, uzpakaliui, 1 diena ilsiuos ir vel 2 dienos treniruociu ir t.t.
Smagu, kad vis daugiau jungiasi merginu i buri.
Mastau gal nusifotkinti pilva, o paskui po menesio ar dvieju paziuret ar matos rezultatai.
Smagu, kad vis daugiau jungiasi merginu i buri.
Mastau gal nusifotkinti pilva, o paskui po menesio ar dvieju paziuret ar matos rezultatai.
QUOTE(Amelita @ 2012 10 05, 06:50)
as jau nusifotkinau
Labas,sportininkes.As senokai jau berasiau,ilsejausi sanatorijoj su mama ir maziuku,o ten ir gimnastika ir baseine sportavau ir masazai visoki,bet jau valgiau....oi tas svediskas stalas,amzinai negaliu susitvardyt,siaubas kazkoks.Bet jau ryt namuciu lekiam,tai viskas grys y savas vezias.As sportuoju 3 kart y sav,kartais 4,beveik po 2val.ir aisku prisiziuriu maista Bet ta pilvo oda nors uzmusk,gal dar pasitrauks kiek,bet strijos niekada nedings. Bet sportas ne tik isvaizda,bet ir sveikata ir valios parodymas,smagu zinot,kad tu sugebi yveikt save ir jautiesi geriau Sekmes!
Labas, stengiuosi sportuoti, bet nevisada laiko yra.Vaikai lipa ant galvos, buitis, kiti darbai.. Per savaite pasportuoju kokius 3-4 kartus. Sportas tesias 24 minutes.Pilvas, kojos, uzpakaliukas. Siaip labai patenkinta esu, kad suradau siuos filmukus. Ju deka sportuoti tikrai smagu. Nesijauti viena, sportuoji su chebra.
Jo namie sportuoti tikrai daug sunkiau,jei maziuku yra.Pagrindine priezastis,kad persikeliau y sale Ten pasileidziu megstama muzika garsiai atsipalaiduoju ir....pirmyn
Namie sportuoti yra ir pliusu. Nekainuoja, sportuot gali bet kada, kada esi laisva, nereikia vaziuot i sporto kluba. Pries abu vaikus ir as sportavau sporto klube, faina buvo. Dabar nera tam laiko. Tad renkuosi sporta namie.
As kai gyvenau Kaune su maziuku tas pats buvo,bet db.gyvenu tokioj vietoj,kad viskas panoseje o ir kaina apie200 Lt.metam,tai finansiniu nuostoliu tikrai nepajunti O ir darbo grafikas palankus Namie bent man asmeniskai ziauriai sunku prisiverst,pastoviai kitokiu darbu atsiranda,bet tos kurios prisivercia saunuoles
200 lt cia labai pigu.
As jau pati pastebejau pilvuko pagrazejima. Super. Atrodo toks labiau isitempes.
As jau pati pastebejau pilvuko pagrazejima. Super. Atrodo toks labiau isitempes.
Jums mergytės gerai, kai turite galimybę persikelti į sporto klubą, o pas mane miestelyje tokio net nėra... Tai nori nenori tenka sportuoti namie, bėgioti lauke ir namie iš lėto pildyti sporto inventorių
Jo begiojimas super,joks sporto klubas nepakeis. As ir namie ir lanka suku ir bisky svarmenu turiu kai tingiu y sale eiti,kartais daly namie darau,daly salej
Atsizymiu
Atsizymiu