Maloniai prasom visas priimsim.As db mankstindamasi pilva y plevele pradejau vynioti Ir su maistu ir susiemiau,juk vasara darzoves,vaisiai,uogu gausybes,puiki galimybe
O dar kitam menesiui ertine fotosesija uzsisakiau,tai noriu nepriekaistingai atrodyti
Labas rytas, na ką, prisiduodu, pratimukai pilvukui padaryti, jauciuosi labai gerai
Sveikos,
pasižiūrėjau tą video, pratimai gerai atrodo, tik kiek laiko turi būti praėję po CP? Aš bijau, kad raumenys pilvuko dar nesuaugę..
pasižiūrėjau tą video, pratimai gerai atrodo, tik kiek laiko turi būti praėję po CP? Aš bijau, kad raumenys pilvuko dar nesuaugę..
QUOTE(Fungu @ 2012 07 31, 14:52)
Sveikos,
Laba
Cia kiekvienai manau gydytojas turetu pasakyti nuo kada galima sportuoti
Sveikos Jungiuosi į jūsų būriuką, ar priimsit
Sportuoju apie mėnesiuką, svoris sumažėjo 4 kg bet liemens apimtis nekinta... nors vizualiai atrodo gražiau Minu elipsinį, suku lanką ir dar man patinka judėk kartu treniruotės, jas pakaitalioju nes po kelių jau nieko nebesijaučia
Užvakar pamėginau 8 min ABS tai kaklas dar ir dabar skauda bet ne presą O vat šiandien paskaičius jūsų temukę, dariau vėl ir dabar jau jaučiu pilvuką
Niekada neturėjau valios sportuoti o ir nereikėjo, tai dabar pasportavus jaučiu tooookį malonų nuovargį
Sportuoju apie mėnesiuką, svoris sumažėjo 4 kg bet liemens apimtis nekinta... nors vizualiai atrodo gražiau Minu elipsinį, suku lanką ir dar man patinka judėk kartu treniruotės, jas pakaitalioju nes po kelių jau nieko nebesijaučia
Užvakar pamėginau 8 min ABS tai kaklas dar ir dabar skauda bet ne presą O vat šiandien paskaičius jūsų temukę, dariau vėl ir dabar jau jaučiu pilvuką
Niekada neturėjau valios sportuoti o ir nereikėjo, tai dabar pasportavus jaučiu tooookį malonų nuovargį
QUOTE(Baronė @ 2012 08 02, 14:12)
Užvakar pamėginau 8 min ABS tai kaklas dar ir dabar skauda bet ne presą O
Reiskia taupei pilvo raumenis jei kakla skauda. Siaip tai pavojinga, geriau tiek daug nesilenk, jei nera presas istreniruotas. Kaklas neturi skaudeti!
QUOTE(Gucci XX @ 2012 08 02, 15:35)
Reiskia taupei pilvo raumenis jei kakla skauda. Siaip tai pavojinga, geriau tiek daug nesilenk, jei nera presas istreniruotas. Kaklas neturi skaudeti!
Na taip, neteisingai dariau, todėl ir skauda Atrodo nesilenkiau tiek daug bet matyt per daug kaklą įtempus laikiau... šiandien jau susikoncentravau į pilvuką
As sn presa jau atkankinau,dar sale laukia vakare
sveikos, jungiuos pas jumis
kažkada intensyviai po dariau
man menu pirmom dienom ir kaklą skaudėjo netaisyklingai dariau
kažkada intensyviai po dariau
QUOTE(Gucci XX @ 2012 08 02, 14:35)
man menu pirmom dienom ir kaklą skaudėjo netaisyklingai dariau
Aš nesuprantu... man po 8 min. dar ir nugarą paskui skauda, o preso nejaučiu visai, nors pratimus darant jaučiu kad dirba
QUOTE(Baronė @ 2012 08 04, 20:15)
Aš nesuprantu... man po 8 min. dar ir nugarą paskui skauda, o preso nejaučiu visai, nors pratimus darant jaučiu kad dirba
Gal ant per kieto pagrindo darai?
As savo dvi valandas atsitreniravau sn