Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos,atsizymiu 2xsn.Ryte be svarmenu,vakare su 4u.gif Buvom sn sendaikciu turguj,kokius gerus svorelius nedideliu radau,visiskai nauji ir toki ryskus.Kaip griebiau kaip isprotejus,tai namie db galiu 8min.su svoriais daryti bigsmile.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz vakar 4u.gif Nufotkinau vakar savo pilva, bet jau nebeikeliau, gal siandien rasiu laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Pabandžiau aš, bet turiu prisipažinti, kad nežmoniškai sunku, gal po kokia 15 sekundžių bepadariau pratimukus, ir dar įtariu kad neteisingai dariau nes kaklą maudžia. Aš bejėgė mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitt @ 2012 03 28, 09:09)
Pabandžiau aš, bet turiu prisipažinti, kad nežmoniškai sunku, gal po kokia 15 sekundžių bepadariau pratimukus, ir dar įtariu kad neteisingai dariau nes kaklą maudžia. Aš bejėgė  mega_shok.gif

as ilga laika buvau nesportavusi,tai kai pradejau daryti (zinoma iskart nesiplesiau) bet vistiek maude kakla,bet po kiek laiko nebe smile.gif
Atsakyti
Na va uzbegau trumpam atsizymeti, uz vakar ir siandien,tik nepilna treniruote darau, nes laiko lb nera, o vakare jegu net kompa ijunkt verysad.gif
Atsakyti
Sveikos man siandien egzas po pietu. t.y. uz 3val. bijau.gif tai tiek stresinuosi, o ta proga nezinau is kur tiek jegu atsiradao tai dejau apie 300atsilenkimu, plius dar sonams ir apatinam raumenukui. As pastebejau,kad man tu 8 min nepakanka, net raumenukui apsilti. Nes paskutiniu metu tik atsilankimus bedarau. esu ''moraliskai nukritusi'' bet po siandien bus viskas aisku, ar pakils upas ar dar smuks zemiau.
Laikot kumscius, prasinesiu vakare.
p.s. laikau kalbos egzamina, del kurio spresis mano darbas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 28, 13:08)
Sveikos man siandien egzas po pietu. t.y. uz 3val.  bijau.gif tai tiek stresinuosi, o ta proga nezinau is kur tiek jegu atsiradao tai dejau apie 300atsilenkimu, plius dar sonams ir apatinam raumenukui. As pastebejau,kad man tu 8 min nepakanka, net raumenukui apsilti. Nes paskutiniu metu tik atsilankimus bedarau. esu ''moraliskai nukritusi'' bet po siandien bus viskas aisku, ar pakils upas ar dar smuks zemiau.
Laikot kumscius, prasinesiu vakare.
p.s. laikau kalbos egzamina, del kurio spresis mano darbas.  doh.gif

Butinai islaikysi, sekmes 4u.gif

Atsizymiu ir uz siandien 4u.gif
Atsakyti
atsižymiu už šiandien 4u.gif

300 atsilenkimų? man būtų šakės karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz 3 denas iskart, bet man zinokit uzpakali paspardyt reikia, nes as jau pradejau simuliuot ir kasdien nebedarau pratimu doh.gif rezultatu kolkas jokiu nera, reik susiimt.
Gioia sekmes egzamine 4u.gif
Atsakyti
Na as visus pratimukus darau po 30 kart pries paskutiny 60 ir visus iskyrus kur su kojom su svoriais,tai jauciasi,o paskui padidinsiu svorius kai per lengva bus smile.gif
Atsizymiu 4u.gif
Sekmes egzamine 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atsizymiu smile.gif
Na palyginkite ax.gif
Pries menesi blush2.gif

My Webpage

My Webpage

Po menesio rolleyes.gif
My Webpage

My Webpage