Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos, as nedingau niekur, tik kad truputi apsileidau, bet niekis jau susisgriebiau ir toliau atsilenkineju!Be to vasara tai ir prie kompo mazai sedziu doh.gif
Atsakyti
As irgi niekur nedingau, tik mano sporto rusis vasaros sezonu pasikeite ax.gif
Atsakyti
Mitas! nei per 8 nei per 18 pilvo preso be tinkamos mitybos dar niekas nepasidare!sportas naudos duoda tik 35-40%,visa kita-MITYBA! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monika @ ,,,,,2012 06 08, 23:28)
Mitas! nei per 8 nei per 18 pilvo preso  be tinkamos mitybos dar niekas nepasidare!sportas naudos duoda tik 35-40%,visa kita-MITYBA! ax.gif

Niekas ir nesigincija 4u.gif Norint geru rezultatu viskas yra labai svarbu, ir sportas, ir mityba cool.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Jūsų 4u.gif nuo šiandien pradedu ax.gif
Atsakyti
As po 3 sav pertraukos,atsoktu vestuviu ir siaip baliuku gryztu atgalios,pirma diena buvo sn,pertrauka ziauriai pajutau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 06 26, 13:23)
As po 3 sav pertraukos,atsoktu vestuviu ir siaip baliuku gryztu atgalios,pirma diena buvo sn,pertrauka ziauriai pajutau ax.gif

burbulai2 4u.gif Kaip tavo svente praejo? bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu,puikiai smile.gif Beje visi pastebejo mano figuros pokycius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 07 01, 13:53)
Aciu,puikiai smile.gif Beje visi pastebejo mano figuros pokycius 4u.gif

Kaip fainai, kad pastangos nenuejo veltui drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Bandysiu jungtis ir aš jai jau prapulsiu reiškia nieko man neišėjo blush2.gif ..o sakykit ar galiu bėgimą labiau keisti į dviratį nes turiu permušimus ir pabegus pusmetrį dustu o su dviračiu kažkodel visak kitaip, nesakau kad visai nebegsiu bet tikrai daugiau kaip 1,5 tik įveiksiu blush2.gif

bandysiu 8 min-mitybą radikaliai pakeista- pratimai šlaunims ir užpakaliukui ...na ką ir tai manau sau daug uždaviau pas mane stipri osteochondrozė liemenio sritį ir visas stuburas - 2 nieštumai per du metus padarė savo...rytais nesusilenkiu tik su ašarom akyse o ir miegoti ne kas kai rytais padarau mankštele visam kunui geriau pasidaro ...na tikiuosi kad pavyks man tos 8 min nes atsilenkimai man skausmingi ...o atmetus juk 4 metelius atgal galejau čempijonė būt atsilenkimu doh.gif

Na ka palinkėkit sėkmės šiandien 8 min nebedarysiu nuo ryt ryto o dabar begu ant dviratuko ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos akivaizdu kad visos iki vasaros išgražėjot ir čia jūsų nebėra biggrin.gif
na prisiduodu kad atlikau pratimus uhh skauda lotuliukas.gif ir dviračiu numiniau 2 km blush2.gif
jaučiu kad rytoj skaudės dar labiau...bet prisipažinsiu nelengva blink.gif bet valios pastangom...
Atsakyti
nors intensyviai sportuoju jau ne vienerius metus, tačiau tie 8 min pratimukai pasirodė tikrai superiniai:))) jau seniai kada nuo sporto skaudėjo raumenys, o vakar padariau šią seriją ir šiandien truputį jaučiasi presas thumbup.gif
Atsakyti