as tai visada vakare, man ryte nesinori sportuot ir ypac del sporto keltis anksciau
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 14, 14:32)
as tai visada vakare, man ryte nesinori sportuot ir ypac del sporto keltis anksciau
Ir as galvoju vakarais daryt.
Kiek laiko Prietarai darai pilvo preso pratimukus? Kaip rezultatas? Pas mane tai gelbejimosi ratas, tai tikiuosi ji pamazinti.
8 min tuos ir dar sukamuoju disku dirbu. bet jau kokias 2sav. nieko nedarau daraant po menesio matesi rezultatas, t.y tokie grioveliai tiek sonuose tiek per viduri, bet as nelabai turejau tuo metu lasiniu ant pilvo..
tikrai pavyks, jei dirbsit intensyviai ir ziuresit mityba
tikrai pavyks, jei dirbsit intensyviai ir ziuresit mityba
Man tai darbas grafika diktuoja,jei ryte dirbu kaip sn,darau po piet,jei vakare,darau isryt
QUOTE(simba3 @ 2012 05 14, 14:01)
Atsiprasau uz isiverzima, turiu klausimeli. Kada jus darot sita mankstele? Kokiu metu? Ar gerai vakare?? man kazkaip ryte ner laiko, o keltis anksciau nesinori.
Verzkites verzkites
As visada darau tik vakare, nes ryte tiesiog nera laiko, reikia keltis, sunu isleisti i mokykla ir paciai i darbuka skubeti
Vakar pirmasyk dariau, sunkoka buvo, maniau siandien pilvo raumenys skaudes, bet nea. Gal blogai dariau?
QUOTE(simba3 @ 2012 05 15, 15:00)
Vakar pirmasyk dariau, sunkoka buvo, maniau siandien pilvo raumenys skaudes, bet nea. Gal blogai dariau?
Man irgi pirma diena neskauda, pradeda dar sekancia
Atsizymiu uz 2 praeitas dienas
QUOTE(krista08 @ 2012 05 16, 09:05)
Man irgi pirma diena neskauda, pradeda dar sekancia
Nu joo, siandien jau jauciu, kad kazkur giliai turiu raumenuku, o ne tik gelbejimosi rata. Skauda
QUOTE(simba3 @ 2012 05 16, 16:38)
Nu joo, siandien jau jauciu, kad kazkur giliai turiu raumenuku, o ne tik gelbejimosi rata. Skauda
Nieko, paskaudes ir nustos
Sveikos, jungiuos prie jūsų. Prieš tai su pertraukom dariau vien šitą sėdynei http://www.youtube.c...feature=related , o dabar renku pilną komplekčiuką, nes žiūriu, kad ir su žiūrėjimu ką valgau, mano pilvas vis tiek linkęs ruoštis žiemai
Man dar labai begiojimas padejo pilva sumazint