sveikos
pasisakysiu ir as
kasdien darau pratimus pilvui po 10-20 minuciu, priklausomai nuo savijautos, iskyrus kai mano dienos buna
taip pat daug vaikstau kazdien nuo 1 val jei lyja iki 2-3 val kai grazus oras
taip pat naudoju sauna belt
rezultatas: per menesi 2 cm nuo juosmens
Jau vis maziau pasisakanciu,tinginiukas uzejo? Atsizymiu uz vakar
as dazniausiai savaitgaliais neturiu laiko daryt, vietoj 8min vazineju su dviraciu, labai daug vaikstau, judu, krutu. tiesa, as jau matau 'remus' savo abs, net keista
As irgi visai atitrukau nuo atsizymejimu
Labas visoms
Kasdien pasportuoju-pabegioju, darau atsilenkimus, ir is darbo beveik kasdien peskom pareinu apie 6 km
Labas visoms
Kasdien pasportuoju-pabegioju, darau atsilenkimus, ir is darbo beveik kasdien peskom pareinu apie 6 km
Visiska tyluma temutej Geras oras padare savo
Sportuojam sportuojam! Kai oras grazus tai dar labaiu reikia pasitempti, kai oras siltyn ir drabuziu mazyn.Ir visi lasinukai tada lenda laukan As buvau truputi apleidusi, bet nei svorio nei lasinuko neuzauginau, vakar vel pradejau tai atsizymiu uz vakar.
Siandien eisiu del darbuko kalbeti, ziursim ka siulis. Laikot kumscius!
QUOTE(Gioia @ 2012 05 03, 12:14)
Sportuojam sportuojam! Kai oras grazus tai dar labaiu reikia pasitempti, kai oras siltyn ir drabuziu mazyn.Ir visi lasinukai tada lenda laukan As buvau truputi apleidusi, bet nei svorio nei lasinuko neuzauginau, vakar vel pradejau tai atsizymiu uz vakar.
Kaip sekėsi? Tikiuosi viskas tavo naudai?
QUOTE(Gioia @ 2012 05 03, 12:14)
Laukiam rezultatu
Saunuoles sportininkes,as atsizymiu uz 2 praeitas dienas
Jums gerai,kad orai siltyn,o pas mus 3 dienas vasara buvo,o sn sniegas...Bet laimei ir as jusu krastuose greit su savo naujomis formomis pasirodysiu
Jums gerai,kad orai siltyn,o pas mus 3 dienas vasara buvo,o sn sniegas...Bet laimei ir as jusu krastuose greit su savo naujomis formomis pasirodysiu
Atsizymiu
Sveikos, nemiegam nemiegam sportuojam!!!!Jau vasara beveik cia pat, uz kampo reik but graziom ir pasitempusiom. As atsizymiu ir rodausi savo rezultatus.
p.s. kai pavagau dar pilvukas islenda, bet as ji sudoriosiu. Beje jau ir aplinkiniai pastebejo,kad mano sonai susitrauke tai man stimulas eiti i prieki.
p.s. kai pavagau dar pilvukas islenda, bet as ji sudoriosiu. Beje jau ir aplinkiniai pastebejo,kad mano sonai susitrauke tai man stimulas eiti i prieki.
Eina sau koks pilvas O kaip prieš buvo? Per kiek laiko?
Kokius pratimukus darai? Be 8 min abs ką dar galima daryt? Aš esu tokia tinginė, bet kai pamatau rezultatus
Jungiuos prie jūsų ir kankinuos su pilvu Tik jau mano foto prieš tai riebalų kalnas būtų dėl to viešai nerodoma
Kokius pratimukus darai? Be 8 min abs ką dar galima daryt? Aš esu tokia tinginė, bet kai pamatau rezultatus
Jungiuos prie jūsų ir kankinuos su pilvu Tik jau mano foto prieš tai riebalų kalnas būtų dėl to viešai nerodoma