Sveikos,
As ir pagaliau susiemiau ir pradejau sportuoti nuo vakar )) na zinoma esu anksciau daug sportavusi, bet jau praejo pertraukele. 8min abs darau ir begioju, kol kas tik tiek, kai bus lengviau pridesiu daugiau pratimu. Perskaiciau visa sia temele, dziaugiuosi uz jus, kurioms pavyko pasiekti geresniu rezultatu tikiusi ir man pavyks pasigrazinti savo pilvuka
Atsizymiu tik ne uz ABS o uz 10 km numintu su dviraciu puciant vejui i veida, tai dabar lupos vejo nupustos ir skaudzios, kojytes skauda. Zodziu pajudejau nors taip.
Sveikutes.O as jau nuo ketvirtadienio presiuko nedarau.Kazkas atsitiko su mano kojos slaunim iki juosmens.Labai skauda,nesigauna sportuoti .tai kol neaprims skaudejimas,teks nesportuoti .
Atsizymiu uz visa savaitgali Nors kai geras oras, tai kazkaip norisi lauke buti, o ne sportuoti
QUOTE(rittusia @ 2012 04 22, 12:11)
Sveikutes.O as jau nuo ketvirtadienio presiuko nedarau.Kazkas atsitiko su mano kojos slaunim iki juosmens.Labai skauda,nesigauna sportuoti .tai kol neaprims skaudejimas,teks nesportuoti .
Sveik.
O as atsizymiu uz 2 dienas. Sn ant suoliuk salej dariau siuos pratimus su svoriais,biski pakoregavau zinoma,bet daug sunkiau kai pusiausvyra laikyti reikia
QUOTE(*River* @ 2012 03 26, 13:15)
Man tai jau po savaites l. pasijuto, ypac virsutiniam presui. Presui tik tuos 8 min. ir dariau, tik viena syki isbandziau dar kazkokia manksta. Kai pasidarys per lengvi tie pratimai, ieskosiu ko nors kito. O papildomai darau ir kitus pratimus, kojoms, uzpakaliui, rankoms, krutinei bei pradejau begioti.
O kokie tie kiti pratimai, gal galima placiau?
siandien padariau tik kokius 6min abs ir 15min su sukimosi disku
As sn lauke begioau,TOKS ORAS NUOSTABUS...
ir visa kita programa padariau,db eisiu lanko sukt
ir visa kita programa padariau,db eisiu lanko sukt
Atsizymiu Bet jau oras pasakiskas, tai nebesinori namie su pratimais kankintis, taip ir norisi begti i lauka
QUOTE(krista08 @ 2012 04 25, 10:00)
Atsizymiu Bet jau oras pasakiskas, tai nebesinori namie su pratimais kankintis, taip ir norisi begti i lauka
As tik presa ir tebedarau namie, ir tai ne kiekviena diena, bet uztai kasdien begioju ar vazineju dviraciu ar bent jau pasivaikscioju lauke. Riebaliukus tai tikrai gerai degina
Atsizymiu
As ir begiojau sn lauke ir salej
As ir begiojau sn lauke ir salej