atsižymiu
aš pasunkinau visus pratimus iš 8min pajungdama kojas, lengvus pratimus iš ten pakeičiau sunkiais apatiniams. ir darau du kartus po 8min
Sveikutes
Atsizymiu
Atsizymiu
As taip pat atsizymiu
Atsizymiu
Laba diena.gal priimsit ir mane pasportuoti? ar istikro veiksmingi sitie pratimai? sakau uzteks jau su drebanciu pilvu vaikscioti
Ir paklydele priimkit atgal Savaite nesportavau, svorio nepriaugau per sventes, nuo siandien vel pradedu taigi atsizymiu
QUOTE(Reda Joneliene @ 2012 04 14, 15:50)
Laba diena.gal priimsit ir mane pasportuoti? ar istikro veiksmingi sitie pratimai? sakau uzteks jau su drebanciu pilvu vaikscioti
Sveika atvykusi i musu buri
Mums sportuojancioms,veiksmingi .Jeigu nori isitikinti paziurek sia temute nuo pradziu,pamatysi musu pasiekimus
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2012 04 14, 18:33)
Ir paklydele priimkit atgal Savaite nesportavau, svorio nepriaugau per sventes, nuo siandien vel pradedu taigi atsizymiu
Cia ne tu viena paklydele ,paskutiniu metu ir man prasidejo paklidimai .reikalai vis reikalai .Gaunasi pasportuoti paskutiniu metu kas antra diena .
Svarbu kad svorio nepriaugai ,ramiau ant dusios .
Atsizymiu
nemaniau,kad bus taip nelengva
As atsizymiu uz vakar, bet siandien nera jegu visai. Zodziu vakar nuo 13val iki 18val. kapitaline tvarka namuose dariau po to atsilenkimus padariau, maziau nei visada, nes jau buvau isibaigusi, po to nuo 24val iki 4 ryto dance, klube dejom is visu jegu. Tai gryzau namo, palindau dar po dusu ir kritau kai negyva. Po tokio sporto 300gr. isnyko
QUOTE(Reda Joneliene @ 2012 04 15, 13:40)
Sveika prisijungusi. Cia visoms is pradziu nebuvo lengva, bet mes nepasiduodam
Atsizymiu
QUOTE(Reda Joneliene @ 2012 04 15, 13:40)
Taip taip ,normalus sportavimas reikalauja istvermes,kantrybes.Svarbu prie jo priprasti,o pripratusi be jo jau negalesi .
QUOTE(rittusia @ 2012 04 15, 18:49)
Taip taip ,normalus sportavimas reikalauja istvermes,kantrybes.Svarbu prie jo priprasti,o pripratusi be jo jau negalesi .
stengsiuos laikytis ir as,tikiuos nors truputi pades....