krista08 nezianu ka ir rasyti. Zodziu sportuoju tikrai nebe kasdien. Iseina taip kas antra diena, va pvz. vakar ir siandien atsilenkimus dariau. Ryt darysiu, o sekamdieni tikrai ne.
O valagau manu viska. Ryte toki nedideli dubeneli dribsniu, ar kelogs ar ka panasaus, valgau visokiu sknoiu. Turiu pvz. tris skirtingus skonius tai kas ryta vis skirtingai. Mano pusryciai yra apie 8.30. Po to jeigu labai noriu uzkandu koki banana ar sausaini suniamnioju. Pietus pas mus visdada 12/12.30 (cia kai i misias
) ir neduok d. pasivelinsiu su pietumis, tai maziukas mane pacia suvalgys. Vyras tokiu metu grizta tai visi kartu prie stalo. Na pietum daznai buna darzoves virtos garuose. Dedu visas darzoves kokias ta diena turiu, buna kad tik makaronus su padazu vagom, buna kada risotto (ryziai su darzovem) ir labai retai mesa. Max. dukart i savaite. Po to 16.00 pavakariai -jogurtas, ar kakava su sausainiais. Cia as su vaikais valgau, po to lauke kur bunam, o vakariene buna 20.00 tada vel panasiai ka pietums, arba likuciai nuo pietu, vaikams kokia kose praverdu. O siap as daznai vakariene nusuku ir vel suvalgau dribsniu su pienu. Nu kazko man vakarines nesinori paskutiniu metu, ne del to kad svori noreciau numesti, bet nesivalgo. Bet labai daug saldumynu suvalgau, traukia ant ju tai nezinau kur dingti. O kas keisciausia nesigriauziu ju suvalgiusi
Gal ko truksta organizmui. Daug vaikstau, paskui mazyli palakstau, daznai namie gamindama maista soku
pasileidusi muzika. Neberyju taip maisto kaip anksciau. Matyt organizmas jau taip priprato ir gerai yra. Tik va Mb labai sustorejo, jam reiktu apie 15kg numesti. Bet jis pats pripazysta turi labai dideli apetita. Bet cia vaikysteje padarytos kalidos. Zinot kaip sako jei vaikas neapvalus tai reiskias nesveikas, tai taip ji ir augino, vis kisdavo viska, ryte pusryciams mociute pica kepdavo
Be to as manau kad daug daro ir pati galva, na smgenys, nusiteikimas ir pan. Cia kaip palcebo efektas.
Beje dar tepu ant pilvuko ir sonu avon stangrinimo krema, nezinau padeda ar ne, bet buvau gavusi dovanu tai ir tepiu, nepadarys gal blogiau?
Jeigu nebeilysiu visoms graziu ir tvirtu marguciu ir ramiu Sv Velyku.
p.s. parodau savo margucius