Sportuojam ir pasitinkam vasarą gražios
8 minutės ABS
SENA TEMA
Registras.
Presas padarytas, plius is tos pacios 8 min serijos padarytos 'buns' vos pasivelku
Dar siandien iskrovos diena, tai visiskai galva nedirba, bet reiketu kad dirbtu.
Presas padarytas, plius is tos pacios 8 min serijos padarytos 'buns' vos pasivelku
Dar siandien iskrovos diena, tai visiskai galva nedirba, bet reiketu kad dirbtu.
Aciu uz gerus linkejimus,jau daug geriau jauciuosi
Sn jau viska dariau laukesvieziame ore,baisiai silta buvo
As ir beveik kas ryte valgau avizinius dribsnius ir savo kepta diaduona
Bet ar atkreipet demesy y ta patinka.lt reklama kur rodo kai zinute rasai kur reklamuoja apatinius maitinancioms mamoms,toks vaizdas kad tie modeliai niekada negimde ir juo lab nemaitino
Sn jau viska dariau laukesvieziame ore,baisiai silta buvo
As ir beveik kas ryte valgau avizinius dribsnius ir savo kepta diaduona
Bet ar atkreipet demesy y ta patinka.lt reklama kur rodo kai zinute rasai kur reklamuoja apatinius maitinancioms mamoms,toks vaizdas kad tie modeliai niekada negimde ir juo lab nemaitino
Labas rytas
Sakai, butinai nori numesti tuos 10 kg iki grisi i LT
Kokia cia duona?
As irgi kepu savo duona, su raugu. Tik ja dazniausiai ir valgau.
Atsizymiu, pabegiojau ir padariau pratimus. Labai gerai jauciuosi, pilvas stovint visada itrauktas (be pastangu). Aisku, kai pasilenkiu, pasimato tos bulkutes bet kaip nors, po truputi jas sudorosiu
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 25, 17:49)
Sakai, butinai nori numesti tuos 10 kg iki grisi i LT
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 25, 18:18)
Kokia cia duona?
As irgi kepu savo duona, su raugu. Tik ja dazniausiai ir valgau.
Atsizymiu, pabegiojau ir padariau pratimus. Labai gerai jauciuosi, pilvas stovint visada itrauktas (be pastangu). Aisku, kai pasilenkiu, pasimato tos bulkutes bet kaip nors, po truputi jas sudorosiu
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 03 26, 11:33)
o po kiek laiko pastebėjot pirmus rezultatus? kaip suprantu, darot ne tik tuos pratimukus iš to video?
Sveika As pajutau ,mazdaug po 2 savaiciu.Bet manau cia kiekviena skirtingai pajunta rezultatus.Vienoms greiciau pajunta ant pilvuo,kitos ant uzpakaliuko ir t.t. As dar pridedu ir kitu pratimu serija
Atsizymiu
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 03 26, 11:33)
o po kiek laiko pastebėjot pirmus rezultatus? kaip suprantu, darot ne tik tuos pratimukus iš to video?
Man tai jau po savaites l. pasijuto, ypac virsutiniam presui. Presui tik tuos 8 min. ir dariau, tik viena syki isbandziau dar kazkokia manksta. Kai pasidarys per lengvi tie pratimai, ieskosiu ko nors kito. O papildomai darau ir kitus pratimus, kojoms, uzpakaliui, rankoms, krutinei bei pradejau begioti.
As irgi atsizymiu - pasportavau vakar irgi netinginiavau
Aciu uz nauja troba
Atsizymiu ir as. Ech noreciau ir as i sale eit, bet, kad neturiu galimybes, nera kur leliuko savo palikti.
Atsizymiu ir as. Ech noreciau ir as i sale eit, bet, kad neturiu galimybes, nera kur leliuko savo palikti.
atsižymiu, presas buvo padarytas.
man rezultatai pasimatė po mėnesio kokio (nes buvo riebaliukų ant viršaus, tai nebuvo kaip matytis) dabar viršutiniai šoniniai matosi, o preso linija kiek kiek matosi ir žemiau.
bėgioju ir kankinu presą toliau, iki vasaros dar laiko turim
man rezultatai pasimatė po mėnesio kokio (nes buvo riebaliukų ant viršaus, tai nebuvo kaip matytis) dabar viršutiniai šoniniai matosi, o preso linija kiek kiek matosi ir žemiau.
bėgioju ir kankinu presą toliau, iki vasaros dar laiko turim
Registruojuosi. Atsizymiu uz vakar, bet va siandien jauciuosi s... matyt PMS veikia. Valgau kaip uz 10, jegu nulis, pilvukas atrodo kai akmenu prikrautas, tokia visi isbaigta. Nera jegu niekam, o dar treciadieni kalbos egzas laukia, del jo spresisi mano ateitis ir darbas. Stresinuosi jau dabar. Gal ir del to daugiau valgau. Zodziu kazkoks juodas periodas. Nu bet po keliu dienu atsigriebsiu. Pailsinsiu save ir nealinsiu dar labiau. Nors pas mus siandien 24silumos ir su maikyte buvau, bet kazkaip tas pilvas pupsojo tai dar labiau nuliudau. Nu praies, reik tik islaukti.
Si vakara MB varo fule zaisti tai gal kai jis isvyks ir as prisiversiu bent presiuka padaryti. Beje presa apatinei kuno dalei, kur kojas kilnoti reikia, tai man ganetinai lengva, matyt jau pripratau prie kruvio, reiks didint
Si vakara MB varo fule zaisti tai gal kai jis isvyks ir as prisiversiu bent presiuka padaryti. Beje presa apatinei kuno dalei, kur kojas kilnoti reikia, tai man ganetinai lengva, matyt jau pripratau prie kruvio, reiks didint
QUOTE(Gioia @ 2012 03 26, 20:30)
pas mus siandien 24silumos ir su maikyte buvau, bet kazkaip tas pilvas pupsojo tai dar labiau nuliudau. Nu praies, reik tik islaukti.
man tai toks jausmas, kad iš žieminių drabužių šiais metais neišlysiu, kovo galas, o vėjas, šlapdriba, lietus, apsiniaukę kaip šaltą rudenį