Sveikos motereles, merginos, mamos...
Niekada nebuvau labai liekna. Ir vaikysteje, ir paauglysteje turejau apvalias formas. Svoris buvo nukrites kai pradejau lauktis ir pagimdzius sveriau tik 48 kilogramus. Bet...
Svoris augo pamazu. bet augo

.
Viskas prasidejo nuo sveikatos problemu. O ju atsirado pakankamai rimtu: kruvos tyrimu, gydytoju kabinetai ir taip be krasto

... Papuoliau as i kauno klinikas, pas viena labai zinoma ginekologa. Jis mane pasveria ir...... 94 kg......

Apreke jis mane ta diena. Bet gavau velniu kaip pirmoke. Sedejau ir blioviau jo kabinete, o jis:"neliek cia asaru, man taves visai negaila".

Isejau is kliniku kelio nematydama. Uzsukau i dzinsu parduotuve, juk taip norejosi buti graziai

. Isiskiepinau i vienus dzinsus ir

i mane zvelge kiaulaite

. Taip as sau tada atrodziau... Nepirkau nieko. Grizau namo ir vis dar tebeverkdama sau pasakiau "uzteks". Ta pacia diena nevalgiau vakarienes. O kitos dienos buvo vienodos: jokiu saldumynu, jokiu miltiniu patiekalu ir bulviu. Valgiau salotas, vaisius ir viska kas nekaloringa. Klausit ar buvo lenva? Atsakysiu "tikrai ne" . Kartais noredavosi uzmigt ir nepabust. Bet svoris krito

, o ir as pati jauciausi gerai. Bego dienos. Nepaluzau. Juk as turejau tiksla!!!
Praejus metams savarstykles rode 54 kilogramus

!!! Dabar zinau : kai labai, labai nori, gali viska!