Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

maclaren volo tinka. dar yra ABC design take off. per skelbimus galit rast.
quinny zapp gal irgi tiktu?
Atsakyti
Zappo viena ranka nesulankstytu greiciausiai, o ir kelti ji jei kitoj rankoj vaikas sunku.
Tik as nesuprantu kam visai toks elementarus vezimelis, nevaikstanciam vaikui? Juk skraidyti galima ir su patogesniais, kurie turi gulima pozicija? g.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas turit si sketuka - Padidinti Baby Point Orion . Kokie butu atsiliepimai
Atsakyti
reik kad i salona tilptu tas su gulima.
saket turit 4, kokius? gal kas visgi tiktu is turimu?
Papildyta:
nes jei skrist su boingu, tai gan ilgas tilptu
Atsakyti
O koks skirtumas ar i salona, ar siaip prie trapo atiduoti? Juk vaika su bet kokiu vezimu iki trapo leidzia, o salone vezimo jau nebereikia. Man atrodo baisiai nepatogu su mazu vaikuciu tik sedimam vezime. O jei jam pokaitukas orouoste bus reikalingas? g.gif Imciau bet kuri is turimu keturiu g.gif Nebent kokios nors dar priezastys yra tokiam vezimeliui?
Atsakyti
Mamos, labai labai elementaru, bandysiu nupiest vaizda: vaikas sveria apie 10kg, rankinis bagazas irgi apie 10 (skrydis tolimas, maisteliai, pampersai, kompas ir t.t. tikrai gaunasi ,,butinu,, reikmenu nemazai) o is turimu emaljungos, graco, abc desingo ir dar neaiskios kilmes nemazo sketuko, kurio vienu metu su vaiku niekaip nepakelciau, kuri patartumet pasiimti man i lektuvo salona? P.S. as sveriu apie 50kg tongue.gif tongue.gif tongue.gif
na bet juk nera svarbios pruiezastys, turbut? vat iki pilnos laimes man truksta dar tokio lengvo sketuko, bandysiu rast is agatkos patartu blush2.gif
dar viena mamyte rase apie kazkoki sverianti 3,6kg, bet tokio man nei googlas nemeta g.gif
Papildyta:
Kazko jauciu puolima ir lavina patarimu, kaip man elgtis skrydzio metu, o ne kaip isigyti norima vezima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 05 20, 15:41)
Mamos, labai labai elementaru, bandysiu nupiest vaizda: vaikas sveria apie 10kg, rankinis bagazas irgi apie 10

o ka Jus veiksit su tuo vezimeliu lektuve, kad jums reikia ji nestis i salona..? g.gif nes mes tai planuojam su vezimeliu nuvaziuot iki lektuvo trapo, ten palikt.. o kai lektuvas nusileidzia, vezimeli vel rasim prie trapo pastatyta.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 05 20, 15:41)

Kazko jauciu puolima ir lavina patarimu, kaip man elgtis skrydzio metu, o ne kaip isigyti norima vezima lotuliukas.gif

Niekas nepuola, tik bandom issiiskinti ar ieskot patarimu mazam sketukui, ar bandyt sutaupyt jusu pinigus biggrin.gif

Imkit, kad ir ta pati emmaljunga, sukraukit visa bagaza i vezimo bagazine, apkabinekit rankenas ir vaziuokit ramiai iki trapo, ten paiimat vaika, rankini bagaza ant peties ir paliekat vezima personalui pakraut kur ji reikia, tikrai kam ji dar tystis laiptais i virsu? g.gif

O siaip is geresniu maclaren volo tik sedimas, su gulima padetim kompaktiskas dalykas peg perego pliko mini, zappas sunkus ir lankstymas sudetingas - nerekomenduoju skrydziams su nevaikstanciu vaiku g.gif
Atsakyti
LABAI PAPRASTA, ypac jeigu skyrdžiai JUNGTINIAI tai oro uoste reik pasibastyti pora valandu, o bagažo negauni arba rankove buna. tada ir prireikia tokio mazo lengvo. paziurekit skelbimuose, iki 100lt yra tokiu, pvz BBY. va dar prisiminiau chicco turi toki mazuliuka ir berods atsilengia dar nugaryte
Papildyta:
arba variantas, ant peciu kuprine su rankiniu, o vaikas nesiokleje priekyje, bus ant nugaros 10 ir prieky10, pusiausvyra garantuota biggrin.gif
Papildyta:
o 3,6 sveria aprica karoon. jo lt nerasit, reik siustis arba is rusijos arba is japonijos, ko kaina rusijoj su nuolaida 700lt kazkur, o be nuolaidos dvigubai tiek
Papildyta:
na ir dar prisiminiau, yra toks chicco ponee xs, sveria 5,9 kg, tikrai viena ranka ir susiskleidzia ir issiskleidzia. apacioj didelis labai prikiniu krepsys, i ji sudetumet visa rankini. tik kad jis susideda kaip knygute, nezinau ar tilptu i lektuvo lentyna virsuje, gal ir tilptu. kaip lektuvui tai labai geras variantas, ir nugaryte pusiau gulima yra. as ji turejau, tik man netiko nes auksta ir kojom vis lietem vezima einant, ir jis toks vaziavimui ant lygaus pavirsiaus, ant neduduku bordiuru jau reikia kelti, pats nweuzvaziuoja, bet tikrai gan smagiai vaziuoja.
jeigu tureti paprasta sketuka, kur pirkiniu krepsio ner, tai sunkiau ir jiem reik vistiek 2 ranku isskleidimui ir sudejimui. ant to chicco yra rankenoj mygtukas kuris viska padaro, ant peties uzsimeta ir nesunkiai laiptukais pakilti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 20 gegužės 2012 - 16:35
rasiau rasiau ir viskas issitryne doh.gif nebutina man nestis i salona, aisku, kad galiu atiduot ir pries ilipant, tik kad nera tikslo man veziotis dideli vezima, kaip ir lt ir ten turiu po normalu vezimuka, o kazkaip oro uoste pamasciau, kad visai praverstu sketukas, na kad lengviau butu ax.gif
Atsakyti
imkit bet koki sakaliuka, galima iki 50lt rast smile.gif nors tas chicco,sveria 5,9 o tie sakaliukai apie 5. tai mazai skirias svoris o funkciju daugiau ir kaina apie 100lt
Atsakyti
jei abiejuose taskuose yra po normalu vezima, tada taip - i kelione lengva sketuka reik imt. Bet as vis tiek uz 50 skurliuko ant remo neimciau schmoll.gif Tokis vezima galima imti vaikui nuo dvieju treju metu. O mazuliukui vis tiek reiktu patogesnio, kuriame galetu ir numigti - maclaren quest, peg perego pliko mini, ar is chicco ka nors paziuret, zodziu tik tokiam reikalui galima ir pigesni, naudota pasiimti, bet vis tiek ziureciau, kad butu galima nors kiek atlosti miegojimui. g.gif
Tokiu maclaren quest ir skelbimuose nebrangiai devetu buna, ir svoris nera didelis, bet jis funkciju siek tiek daugiau turi nei tik skurliuka ant remo, kuriame mazas leliukas sukumpes sedetu, o uzmigus dar ir galva i prieki nusvirus butu.

O koki is ABC turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 20 gegužės 2012 - 18:39