Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(Rykute @ 2014 02 05, 17:26)
naudotumem tik kelionese, bet kai turim gera normalu vezima man visi sketukai atrodo nepatikimai  biggrin.gif  Labiau linkstu prie PP si, bet kaina kandziojasi  doh.gif  Dar galvoju veztis savo normalu vezima ir viskas, juk jo man tampyti nereikes, prie lektuvo atiduosiu ir nebent i taksa ikrauti, bet tam taksistas yra ir priedo namie kazdien beveik i masina ikraunu ir jis nera man sunkus juk, tai kelioneje juk nepasunkes  biggrin.gif

Man irgi dilema buvo, kokį skėtuką pirkti kelionei, nes emuko buvo gaila truputį. Tačiau po Emmaljunga visi parduotuvėj čiupinėti skėtukai buvo tokie š...
Po kelionės atgavom su bagažu emuką (kreminis odinukas) truputį pavoliotą. Antrąkart tokios klaidos nedarysiu.
Pavasary vėl keliaujam, užsisakiau išgirtą Baby jogger city mini thumbup.gif patiko svoris, susilankstymas, spalvų pasisrinkimas, kas man ypač aktualu biggrin.gif vientisa rankena, ūgtelėjusiam mažyliui užsinorėjau triračio ax.gif yra ir keturačių. Dar skaičiau, jog ne barškalas. O visi kiti pliusai minusai pasimatys, kai gausiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 02 05, 18:23)
Man irgi dilema buvo, kokį skėtuką pirkti kelionei, nes emuko buvo gaila truputį. Tačiau po Emmaljunga visi parduotuvėj čiupinėti skėtukai buvo tokie š...
Po kelionės atgavom su bagažu emuką (kreminis odinukas) truputį pavoliotą. Antrąkart tokios klaidos nedarysiu.
Pavasary vėl keliaujam, užsisakiau išgirtą Baby jogger city mini thumbup.gif  patiko svoris, susilankstymas, spalvų pasisrinkimas, kas man ypač aktualu biggrin.gif  vientisa rankena, ūgtelėjusiam mažyliui užsinorėjau triračio ax.gif  yra ir keturačių. Dar skaičiau, jog ne barškalas.  O visi kiti pliusai minusai pasimatys, kai gausiu.
user posted image

O kokia ju kaina ? Mano Emmukas juodas medziaginis, bet galvoju pasiuti toky maisa i kury ikisciau vezima, kad neispurvintu jo man g.gif

jau paziurejau 4u.gif na ir ne pigus doh.gif tad ir to bus gaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 05 vasario 2014 - 20:03
Rykute,
is panasiu serijos yra:
petite star zia, babynurse, quinny zapp, quinny zapp xtra...

o is jusu nuziuretu rinkciausi chicco liteway..labai jau nedidelis skirtumas su SI + si man atrodo sunkesnis. chiko pigesnis, man chiko ir dailesnis...nors skirtumas isties nedidelis, esminio skirtumo tarp ju nematau.

del orouostu, oj , cia amzina beda, buna kad velka jie tuos vezimus zeme asfaltu, po kelis pasieme, man taip yra buve, kaip rezultatas skyle -aciu d, nedidele, uzsiuvau, gaila iskart nepastebejau.
Tad tobula, kazkaip kisti ta vezima i maisa ar pan...arba kad jis super tobulai susidetu, ir darbuotojams butu patogu vezti/neshti iki lektuvo ar pan.

mano vienai pazystamai sugadino visikai nauja vezima, (brangu-prabangu skietuka)-bet ji sugebejo isreikalauti is oroliniju $. pilna suma...nes vezimas buvo tik nupirktas + keliauta buvo i "prieki" su mazu vaiku...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2014 02 07, 17:08)
Rykute,
is panasiu serijos yra:
petite star zia, babynurse, quinny zapp, quinny zapp xtra...

o is jusu nuziuretu rinkciausi chicco liteway..labai jau nedidelis skirtumas su SI + si man atrodo sunkesnis. chiko pigesnis, man chiko ir dailesnis...nors skirtumas isties nedidelis, esminio skirtumo tarp ju nematau.

del orouostu, oj , cia amzina beda, buna kad velka jie tuos vezimus zeme asfaltu, po kelis pasieme, man taip yra buve, kaip rezultatas skyle -aciu d, nedidele, uzsiuvau, gaila iskart nepastebejau.
Tad tobula, kazkaip kisti ta vezima i maisa ar pan...arba kad jis super tobulai susidetu, ir darbuotojams butu patogu vezti/neshti iki lektuvo ar pan.

mano vienai pazystamai sugadino visikai nauja vezima, (brangu-prabangu skietuka)-bet  ji sugebejo isreikalauti is oroliniju $. pilna suma...nes vezimas buvo tik nupirktas + keliauta buvo i "prieki"  su mazu vaiku...

Va ir mastau, kad maisas kaip ir butu gerai, o juk ji pasiuti tikrai nera sudetinga ir brangu. O del kompensacijos tai taip jie privalo atsakyti uz sugadinta bagaza jei pateiki dokumentus, as taip pat vezimo turiu viska ir jam bus tik metai, taip pat dar manau darysiu bagazo draudima, nes Amerikos linijos leidzia prie lektuvo vaziuoti tik su max 9 kg. vezimu, kitus priduoti i bagaza reikia....
Atsakyti
Nusipirkom Cosatto Yo. Jau išbandėm. Kol kas labai patinka.:-) Kai panaudosim ilgiau, bus matyt aiškiau. :-) Šiaip tai ieškojau Peg Perego Si (naudoto), bet neradau, pasiūla mini, visi tamsūs, o norėjau šviesesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N-e-r-i-n-g-a: 12 vasario 2014 - 11:07
Laba diena.

Gal ka galite pasakyti apie Infinity Lira 4. arba gal zinote kur galeciau apie ji pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2014 02 12, 11:59)
Nusipirkom Cosatto Yo. Jau išbandėm. Kol kas labai patinka.:-) Kai panaudosim ilgiau, bus matyt aiškiau. :-) Šiaip tai ieškojau Peg Perego Si (naudoto), bet neradau, pasiūla mini, visi tamsūs, o norėjau šviesesnio.

Internete pažiūrėjus pastebėjau, kad pakojis nesireguliuoja? Tuomet mums jau netinka :-)
Atsakyti
Mazesniam vaikui, apie metukus, tai is musu issimatuotu patogiausia ir staciausia sedyne buvo peg perego si, be to buvo aktualu pakojis, kad reguliuotusi.
Atsakyti
sveikos, domina Cybex Callisto sketukas. Gal kas zinot ar butu galimybe apziureti gyvai klaipedoje? nes kiek randu info tai tik kaune ir vilniuje.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimenna @ 2014 02 13, 15:06)
sveikos, domina Cybex Callisto sketukas. Gal kas zinot ar butu galimybe apziureti gyvai klaipedoje? nes kiek randu info tai tik kaune ir vilniuje.
aciu 4u.gif

Cybex Callisto vezimelius gyvai pamatyti galima Vilniuje PC Panorama, parduotuveje MiniMood. Kazkur jie dar turi Ukmerges g. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas naudojot Babywelt kiss arba fit? Kokie jų pliusai/minusai? Geresni Babywelt ar Petite star zia x?
Atsakyti
Labas, žiūrineju sketukus, bet butinai turi sedimoji dalis detis i mama. Randu tik Quinny xtra, PP switch, kokie dar yra, gal kas patarsite? aciu smile.gif
Atsakyti