Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(AnaMari @ 2013 03 07, 23:08)
Laba vakara, mergaites 4u.gif

Noreciau paklaust, ka manot apie Chicco Liteway vezimeli? Ar visiskas "dardaliukas", gal kas turite? Man siandien parduotuvej jis visai toks nieko pasirode, ypas tas dzinsinis ax.gif Kuo tas PP Si geresnis? blush2.gif Lauksiu atsiliepimu, aciu 4u.gif

Sveiki.Pabandykit apziureti parduotuveje PP Si ir pati palyginsite ,kuris geresnis.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2013 03 04, 18:46)
unsure.gif nejaugi,nera mamyciu,turinciu siuos vezimelius?

Mes vazinejam Inglesina swift, labai patenkinta esu, tvirtas, lengvai lankstos, kompaktiskas ir lengvas. Darda kaip ir visi sketukai, bet nebaisiai. Uz nauja 400lt, man rodos mokejom, tai tikrai kaina atitinka kokybe, ko dar noret is sketuko nelabai ir zinau, tiesa pakojukas nepasikelia, bet kadangi nemiega vaikas vezime, tai ir neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2013 03 10, 14:02)
Mes vazinejam Inglesina swift, labai patenkinta esu, tvirtas, lengvai lankstos, kompaktiskas ir lengvas. Darda kaip ir visi sketukai, bet nebaisiai. Uz nauja 400lt, man rodos mokejom, tai tikrai kaina atitinka kokybe, ko dar noret is sketuko nelabai ir zinau, tiesa pakojukas nepasikelia, bet kadangi nemiega vaikas vezime, tai ir neaktualu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
o gal kas zino kokiu firmu yra sketuku kad keistu judejimo krypty gal kas gali parasyti man i az.
Atsakyti
labas mamytes,skaitau sita temute,labai noreciau nusipirkti sketuka,lengva lengvuti ,kelionini, zinoma noreciau ir bent kazkiek gulimos padeties 4u.gif Mano brangusis,mano prasymu nupirkti sketuka kelionei,nupirko 13 k sportini carenos vezimuka doh.gif man su tuo vezimu reikejo keliauti 2 paras....vaikas svere 8kg,vezimas 13kg,lagaminas 15 kg ,kuprine 4 kg....o pati sveriu vos 47 kg...as vos koju neuzverciau su tokiu svoriu tampydamasis... gal galite kazka patarti,kad galeciau vezimuka isinesti i lektuvo ``salona`` o ne su lagaminais atiduoti?? reikes neuzilgo keliauti atgal tai net panikuoju pagalvojus kad man vel reikes sitiek tempti svorio... unsure.gif
Atsakyti
Aš kiek ieškojau, užmačiau kelis man patikusius lengvus skėtukus, vienas iš jų tai Babyzen Recaro. Sveria 9,5 kg, susilanksto labai kompaktiškai, tik va negaliu garantuoti, kad jį į lėktuvą leis įsinešti.

user posted image

O kitas skėtukas, kuri man patiko, tai Cybex Callisto. Sveria mažiau (7,5 kg), ratukai daug mažesni.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 15 kovo 2013 - 13:56
QUOTE(imdigo @ 2013 03 15, 14:32)
labas mamytes,skaitau sita temute,labai noreciau nusipirkti sketuka,lengva lengvuti ,kelionini, zinoma noreciau ir bent kazkiek gulimos padeties 4u.gif  Mano brangusis,mano prasymu nupirkti sketuka kelionei,nupirko 13 k sportini carenos vezimuka doh.gif  man su tuo vezimu reikejo keliauti 2 paras....vaikas svere 8kg,vezimas 13kg,lagaminas 15 kg ,kuprine 4 kg....o pati sveriu vos 47 kg...as vos koju neuzverciau su tokiu svoriu tampydamasis... gal galite kazka patarti,kad galeciau vezimuka isinesti i lektuvo ``salona`` o ne su lagaminais atiduoti?? reikes neuzilgo keliauti atgal tai net panikuoju pagalvojus kad man vel reikes sitiek tempti svorio... unsure.gif

pats lengviausias man zinomas Quinny Yezz, 5 kg, bet be padeciu: http://www.vaikiskos...yezz-red-signal

galim ant peties uzsimetus nestis
Atsakyti
Dar Maxi Cosi Mila pamiršau, sveria 7 kg, tikras kelioninis skėtukas.

user posted image
Atsakyti
Maclaren Quest - sveria 5,5 kg, bet kartu ir stabilus, nevirsta, užkabinus rankinę ant rankenos.
Kiek keliuose užsienio forumuose radau, jį leidžia ir į lėktuvą pasiimti.

user posted image
Atsakyti
Questas virsta tuscias net neuzkabinus ant rankenos tases. Pustelejo menkas vejelis mums i tuscia vezima ir nuvirto biggrin.gif Bet jis lengvas , gali net viena ranka nestis, cia pliusas.
Atsakyti
Aš visai ką kita skaičiau..mamos kaip tik gyrė jo stabilumą smile.gif kelintų metų jūs turite? gal naujesni modeliai tvirtesni?
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 03 15, 16:20)
Maclaren Quest - sveria 5,5 kg, bet kartu ir stabilus, nevirsta, užkabinus rankinę ant rankenos.
Kiek keliuose užsienio forumuose radau, jį leidžia ir į lėktuvą pasiimti.

user posted image

aciu merginos uz atsakymus, beje kur si sketuka galima rasti??? ar cia visas modeliuko pavadinimas? manau man sis butu priimtiniausias drinks_cheers.gif
Atsakyti