Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

Žinau vienintelį skėtuką, kuris iki 17,5 kg leidžiama transportuoti - tai Cybex Buggy Callisto. Vokiška firma, ratukai nedarda. Parduotuvėje bandžiau, tai patenkinta likau. Tik va nežinau, ar LT jų pirkti yra.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 02 27, 09:29)
vaikas gan sunkus 1m 3men jau 12 kg, o dauguma ju iki 15 kg
as auksta 180 cm, kad nereiketu lenktis
  takeliai pas mus vietomis ziaurus (plyteles issokinejusios)

Zapas jums visiskai netinka. Imkit maclaren XT ir bus jums laime. Skirtas iki 23 (jei gerai pamenu) kg. Blogais keliais lyginant su kitais skeciais vaziuoja neblogai. Stogas ilgesnis uz zappo, pats vezimas aukstas ir rankenos dar ilginasi. Gulima padetis issitiesia pilnai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 28, 01:25)
Zapas jums visiskai netinka. Imkit maclaren XT ir bus jums laime. Skirtas iki 23 (jei gerai pamenu) kg. Blogais keliais lyginant su kitais skeciais vaziuoja neblogai. Stogas ilgesnis uz zappo, pats vezimas aukstas ir rankenos dar ilginasi. Gulima padetis issitiesia pilnai.  cool.gif

Žiūriu ir aš į Maclaren XT, bet neramu kad kojas spardyčiau į ratukus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ka manot apie Mamas&Papas Pipi ir Koochi sketukus? Kuri cia firma geresne?
Atsakyti
Sveikos mamytės, susidomėjau aš skėtuku "X-lander XS" gal kuri turėjote, ar nėra "skystas" nesubyrės pavažiavus mūsų šaligatviais, kaip medžiagytė ir šiaip kokie minusai ar pliusai.dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Glamour22 @ 2013 02 28, 10:33)
Noriu paklausti ka manot apie  Mamas&Papas Pipi ir Koochi sketukus? Kuri cia firma geresne?

Mes pries kelis metus esame tureje MP Pipi, tai tikrai smagus ir patogus vezimelis, be to, turi pilnai gulima padeti. Bet zinoma, butu gerai, kad abu pastumdytumet, apciupinetumete, tada butu paprasciau rinktis. Bet as tik uz Pippi, Koocchi, man tokie "trantaliukai". blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 02 28, 08:43)
Žiūriu ir aš į Maclaren XT, bet neramu kad kojas spardyčiau į ratukus  doh.gif  biggrin.gif

Is pardziu truputi spardysi, po to priprasi ir prisitaikysi smile.gif
Puse pasaulio mamu (nu gal maziau siek tiek biggrin.gif ) su maclarenais vazineja ir nieko, butu labai blogai butu maclarenas jau ka nors pakeites. Kaip ir lankstymo mechanizma del vienos zioplavotos mamos pakeite mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien ciupinejau Bebe confort loola, nu visai patiko, bet svoris nieko nelengviau nei turima emmaljunga, taip, kad atmeciau si varianta galvoju gal nusileist ir bandyt ziuret su tais ragiukais, nu gal priprasciau

idomu koki rinktumetes, kodel? ir kuriu ratukai maziau barska

Peg perego SI ar Maclaren quest?
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2013 02 27, 15:29)
Gal galetumet parasyt atsiliepimus apie Inglesina trip arba inglesina swift ?
Laukiu jusu komentaru 4u.gif

unsure.gif nejaugi,nera mamyciu,turinciu siuos vezimelius?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Turiu klausima, gal galit rekomenduoti sketuka kad butu lengvas, su gulima pedetim ir nebutu prastu medziagu. Mes turim emmaljunga, bet su juo skraidyt yra sunku, tai norim isigyti toki kelionini smile.gif gal galit patarti, nes cia jau paskaiciau ir jau tiek visokiu yra kad net galva apsisuko biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara, mergaites 4u.gif

Noreciau paklaust, ka manot apie Chicco Liteway vezimeli? Ar visiskas "dardaliukas", gal kas turite? Man siandien parduotuvej jis visai toks nieko pasirode, ypas tas dzinsinis ax.gif Kuo tas PP Si geresnis? blush2.gif Lauksiu atsiliepimu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 03 03, 20:03)
Siandien ciupinejau Bebe confort loola, nu visai patiko, bet svoris  nieko nelengviau nei turima emmaljunga, taip, kad atmeciau si varianta  galvoju gal nusileist ir bandyt ziuret su tais ragiukais, nu gal priprasciau 

idomu koki rinktumetes, kodel? ir kuriu ratukai maziau barska 

Peg perego SI ar Maclaren quest?

As turiu BBC loola up. Taip, sunkus, bet kai man niekur nesiot jo nereikia, ta ne beda. Susilanksto kaip sketukas ir telpa i mano mazycio Twingo bagazine thumbup.gif . Telpa i tarybini lifta. Galima keisti sedynes krypti. Vientisa rankena. Tvirtas, atlaike keliones lektuvu. Taigi tiek pliusu atperka vieninteli minusa rolleyes.gif
Atsakyti