Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(gitulia @ 2013 02 22, 13:18)
Turejau ir ta  ir ta. Man ir mano vaikui patogesnis baby jogeris. Sedyne erdvesne ir patogesne sedejimui jogerio, vientisa rankena jogerio, sulankstytas XT ilgas ir ne i kiekviena bagazineis ilgio telpa, jogeris kompaktiskas ir lankstosi akimirksniu, ratai pravazesni=didesni ir maziau tarska jogerio, pirkiniu krepsys didesnis ir patogesnis jogerio.
Cia mano ispudziai, kitu gal kitokie  mirksiukas.gif

Gal galit pasakyt joggerio ploti per placiausia vieta? Kazi ar i lifta ivaziuociau g.gif Ar tikrai nesunku butu ji pries ieinant i laiptine suskleist,pasiimt i viena ranka vaika,i kita vezimeli,kaip rodo reklaminese foto ? Dar man labai aktualu miegojimui kuris patogesnis,nes vaikas daznai miega lauke. Kaip suprantu,lietaus apsauga ir bomelis neieina i komplektacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 22 vasario 2013 - 12:29
Jogeriui i komplekta neina niekas. Pamatuoti negaliu, nes vezimas masinoje ir istraukiamas retai, mazai bereikia. Suskleidi irnesiesi uz tos rankenos tikrai taip kaip reklamoje, sita funkcija mane zavi labai. Miegojimui patogumas toks -maclarenas trumpas ir siauresnis, baby joggeriserdvus, ilgas, bet pakojis nepasikelia, kojos guli kampu amt medziaginio pakojo, arba reikia pakoji isversti ir is apacios kokia pagalvele paremti, jei labai reikia kojas iskelt. Maziukams dazniausiai uztenka sedynes ir atloso ilgio, jei kyso tik pedutes.
I laiptine mes tikrai normaliai telpam kaip ir su bet kuriuo sportinuku tilpdavom, o liftai ant svieto skirtingi buna g.gif Ismatavimus paziurekit gamintojo psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 22 vasario 2013 - 12:40
QUOTE(gitulia @ 2013 02 22, 13:39)
Jogeriui i komplekta neina niekas. Pamatuoti negaliu, nes vezimas masinoje ir istraukiamas retai, mazai bereikia. Suskleidi irnesiesi uz tos rankenos tikrai taip kaip reklamoje, sita funkcija mane zavi labai. Miegojimui patogumas toks -maclarenas trumpas ir siauresnis, baby joggeriserdvus, ilgas, bet pakojis nepasikelia, kojos guli kampu amt medziaginio pakojo, arba reikia pakoji isversti ir is apacios kokia pagalvele paremti, jei labai reikia kojas iskelt. Maziukams dazniausiai uztenka sedynes ir atloso ilgio, jei kyso tik pedutes.
I laiptine mes tikrai normaliai telpam kaip ir su bet kuriuo sportinuku tilpdavom, o liftai ant svieto skirtingi buna  g.gif  Ismatavimus paziurekit gamintojo psl.

Aciu uz patarimus. Musu liftas labai siauras,retas vezimas ivaziuotu, bet jei tikrai lengvai galima paimti ir suskleista nusinesti,tuomet ne beda manau. Aisku mane labiau traukia keturraciai,nei triraciai, bet matyt pirmenybe teks atiduot Joggeriui, vien del lankstymo patogumo, o jei dar sakot ir rieda maloniau,tai isvis super.

Gal galit paprotint,kur geriausia ieskoti aksesuaru Joggeriui,nes kazkaip nieko nerandu,gal pas mus neprekiauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 22 vasario 2013 - 12:56
QUOTE(Meredita @ 2013 02 22, 10:25)
gal ir sugundytumet, bet..Jei DE nebarska, nereiskia, kd cia nedardes, nes musu saligatviai  doh.gif

Vežime amortizatoriai įtaisyti, ir ratai labai geros kokybės. Daugiau pasigooglinusi tikrai tik gerų atsiliepimų prisiskaičiau, pasirodo ir Holivudo "žvaigždės" tuos Cybex irgi perka. Tai visame pasauly juos naudoja, na o šaligatviai visur nevienodi. Tai gal ir tikrai geras daiktas, bet va kainelė rolleyes.gif
Čia trumpas pristatymo video video apie šį vežimą. Baigiu įsimylėti. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 22 vasario 2013 - 14:01
QUOTE(Via @@@ @ 2013 02 22, 12:49)
Aciu uz patarimus. Musu liftas labai siauras,retas vezimas ivaziuotu, bet jei tikrai lengvai galima paimti ir suskleista nusinesti,tuomet ne beda manau. Aisku mane labiau traukia keturraciai,nei triraciai, bet matyt pirmenybe teks atiduot Joggeriui, vien del lankstymo patogumo, o jei dar sakot ir rieda maloniau,tai isvis super.

Gal galit paprotint,kur geriausia ieskoti aksesuaru Joggeriui,nes kazkaip nieko nerandu,gal pas mus neprekiauja?

Del pirkimo nezinau,as vezima siunciausi is vokietijos,tai toje parduotuveje buvo ir visi aksesuarai, tik as prie jo nieko nepirkau, nes nemaniau, kad man reikia. O is kur pati vezima zadat pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2013 02 22, 14:56)
Vežime amortizatoriai įtaisyti, ir ratai labai geros kokybės. Daugiau pasigooglinusi tikrai tik gerų atsiliepimų prisiskaičiau, pasirodo ir Holivudo "žvaigždės" tuos Cybex irgi perka. Tai visame pasauly juos naudoja, na o šaligatviai visur nevienodi. Tai gal ir tikrai geras daiktas, bet va kainelė rolleyes.gif
Čia trumpas pristatymo video video apie šį vežimą. Baigiu įsimylėti.  wub.gif

Kaina didele, bet visu ziuriu geresniu sketuku panasi

bet nepasidaro pilnai gulima padetis kaip supratau blink.gif lieka toks kampas 30laopsniu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 02 22, 17:38)

Kaina didele, bet visu ziuriu geresniu sketuku panasi

bet nepasidaro pilnai gulima padetis kaip supratau  blink.gif  lieka toks kampas 30laopsniu gal  g.gif

Tikrai, kol nepasakėte, net nepastebėjau. Video tikrai neparodo gulėjimo pozicijos, bet produkto aprašyme radau parašyta, kad nugarėlė turi 5 padėtis..Tai manau galima ir normaliai paguldyti. g.gif Nebepamenu, ar parduotuvėje į tai dėmesį atkreipiau.
Atsakyti
Jei gerai isiziurejus video, man atrodo ten maksimaliai jau pagulde, nes medziagos sonines issitempe. Kazin ar daugiau eitu paguldyti schmoll.gif nors komentaruose raso, kad gulima padetis tikrai gera.
Paskaitykit vartotoju atsiliepimus, taps aiskiau, tinka jums ar ne .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 22 vasario 2013 - 19:09
Video buvo man rodos ne naujausias 2013 metų modelis. O aš tik šio aprašymą skaičiau. Tai gal jau patobulintas. Reikės su dukrele išbandyti, kaip ten su ta gulėjimo pozicija.
Atsakyti
Man įdomu, ar legvai susilanksto ir išsilanksto ZiaX vežimukas? Ar su vaiku ant rankų nebus sudėtinga tą padaryti? Ačiū 4u.gif

user posted image

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 vasario 2013 - 10:23
QUOTE(jurace @ 2013 02 23, 16:27)
Man įdomu, ar legvai susilanksto ir išsilanksto ZiaX vežimukas? Ar su vaiku ant rankų nebus sudėtinga tą padaryti? Ačiū 4u.gif

user posted image

Susilanksto lengvai,bet reiks dvieju ranku,o islankstyti uztenka vienos. Paziurekit youtubej tikrai yra,pasidarys aiskiau. Man tai netrukdo tikrai,nes uztrunka vos kelias sekundes sulenkti.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 23, 16:28)
Susilanksto lengvai,bet reiks dvieju ranku,o islankstyti uztenka vienos. Paziurekit youtubej tikrai yra,pasidarys aiskiau. Man tai netrukdo tikrai,nes uztrunka vos kelias sekundes sulenkti.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti