Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(Tekantisaule @ 2013 02 13, 21:18)
Esam kazkada tureje, tai as siuo pirkiniu dziaugiausi, nenuvyle tikrai, kad ir nebrangus...
Taip, nugarele lenkiasi kartu, bet mes nesegdavom per petukus, tik per klyniuka ir soniukus, tai niekad nebuvo tokios problemos, patogiai vazinejom.

Na gal reik priprasti, bet man taip nesaugiai atrodo g.gif nesu turejusi skietuko, o mazoji dar nelabai megsta sedeti, o kai cia tokia laisve, tai as ja tik isodinau o jis taip ir taikosi islipti doh.gif reik turbut ieskoti kazko su buomeliu
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 02 13, 22:30)
Na gal reik priprasti, bet man taip nesaugiai atrodo  g.gif nesu turejusi skietuko, o mazoji dar nelabai megsta sedeti, o kai cia tokia laisve, tai as ja tik isodinau o jis taip ir taikosi islipti  doh.gif reik turbut ieskoti kazko su buomeliu

Mes pries keleta metu pirkom savo suneliui, tada jam tebuvo vos 7men., nei islipo, nei iskrito, nei dar kas atsitiko. Mums jis buvo be galo patogus, tuo labiau, kad turi pilnai gulima ilga padeti, ko tikrai ne daznam sketukui pasitaiko.
Bent jau mums pasiteisine pirkinys ir puikus kelioniu palydovas buvo. smile.gif
Atsakyti
Mums metai ir mėnuo, sveriam 11 kg, kokį skėtuką mamos iš patirties patartumet? Turbūt žiemai teks kažkaip dar verstis, o pavasariui- vasarai kažko lengvesnio norėtusi... g.gif Bet vaikas dar nėra labai didelis, aktualu ir gulima padėtis dar ir turbūt žvelgiant į ateitį, svarbu, kad pats įlipt ir išlipt galėtų g.gif Net nežinau išvis kokį rinktis... Ką patartumet tokio amžiaus vaikiukui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gukavi @ 2013 02 16, 16:24)
Mums metai ir mėnuo, sveriam 11 kg, kokį skėtuką mamos iš patirties patartumet? Turbūt žiemai teks kažkaip dar verstis, o pavasariui- vasarai kažko lengvesnio norėtusi... g.gif Bet vaikas dar nėra labai didelis, aktualu ir gulima padėtis dar ir turbūt žvelgiant į ateitį, svarbu, kad pats įlipt ir išlipt galėtų g.gif Net nežinau išvis kokį rinktis... Ką patartumet tokio amžiaus vaikiukui? g.gif

Mes butent tokio amziau persedom i naujus ratus. Pasirinkom Zia X ir esam iki siol patenkinti,naudjam jau 1m ir nesigauliu ne sekundes,kad rinkausi.
Atsakyti
Jo, maciau jo foto kazkur, nerealus wub.gif bet kad devetu ju nelabai kas parduods g.gif gal Jums nebereikia? bigsmile.gif o kokia ju kaina seip mazdaug? ir turbut lt parduotuvese ju dar nera g.gif parsisiust kazkaip? g.gif is kur Jus gavot, atsiprasau, kad taip klausiu 4u.gif bet is kur gaut ji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gukavi @ 2013 02 17, 17:38)
Jo, maciau jo foto kazkur, nerealus wub.gif bet kad devetu ju nelabai kas parduods g.gif gal Jums nebereikia? bigsmile.gif  o kokia ju kaina seip mazdaug? ir turbut lt parduotuvese ju dar nera g.gif parsisiust kazkaip? g.gif is kur Jus gavot, atsiprasau, kad taip klausiu 4u.gif bet is kur gaut ji? biggrin.gif

Siap zinokit buvo ir LT paradvime naudotu,ir pacioj temukej siu vezimeliu mamaytes rase,kad jau nebereikia. As pati kai AIrijoj gyvenu,tai vietoj ir pirkau. Mes uz saviski mokejom 185e,nes pirkom Zia x purple spalvyte,jis brangesnis gavosi. O siaip is UK per trapininkes mamytes pirko,sakoe gera kaina gavosi,nesiskunde tikrai. Mes manau kiek daugiau mokejom,nei UK pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 17, 19:49)
Siap zinokit buvo ir LT paradvime naudotu,ir pacioj temukej siu vezimeliu mamaytes rase,kad jau nebereikia. As pati kai AIrijoj gyvenu,tai vietoj ir pirkau. Mes uz saviski mokejom 185e,nes pirkom Zia x purple spalvyte,jis brangesnis gavosi. O siaip is UK per trapininkes mamytes pirko,sakoe gera kaina gavosi,nesiskunde tikrai. Mes manau kiek daugiau mokejom,nei UK pirkti.

O gal pamatuotumėt, koks yra atstumas tarp galinių ratukų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 02 17, 18:41)
O gal pamatuotumėt, koks yra atstumas tarp galinių ratukų?  ax.gif

Isoriniai matmenys - 60cm, vidiniai - 50cm. bet siaip dar neteko susidurti,kad nepralisti pro duris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 17, 21:44)
Isoriniai matmenys - 60cm, vidiniai - 50cm. bet siaip dar neteko susidurti,kad nepralisti pro duris smile.gif

Ačiūū! Aš ne dėl to, kad netilpsiu smile.gif Man įdomu ar labai spardysiu ratukus, ar ne smile.gif Nes skėtukuose labai siaura būna, o dar kai dvigubi ratukai, tai tik ir spardai juos eidama biggrin.gif
Man pas zapp'us ir pas petite star atrodo vizualiai plati ta dalis, tai už tai ir įdomu buvo kiek čia tų cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 02 17, 20:25)
Ačiūū! Aš ne dėl to, kad netilpsiu smile.gif Man įdomu ar labai spardysiu ratukus, ar ne smile.gif Nes skėtukuose labai siaura būna, o dar kai dvigubi ratukai, tai tik ir spardai juos eidama biggrin.gif
Man pas zapp'us ir pas petite star atrodo vizualiai plati ta dalis, tai už tai ir įdomu buvo kiek čia tų cm smile.gif

Nu nzn,tikrai nesisprado biggrin.gif bet sutinki,kad sketukuose daznai siaura buna,nes vyresnelei turejo papigiai,tai nuoloat kliudavo doh.gif zapp'e man rodos kiek siauriau,nors bijau tikrai sumeluoti,bet vizualiai taip pasirode,kad ju ratukai platesni,bet tarpas siauresnis ir jie zemesni,tai maciau nemazai,jei tik vidutinio ugio arba aukstensio,tai eina net pasilenke zmones
Atsakyti
Gitulia 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Musu ratai jau namie. Tetulyte paeme Londone padeveta. Vaikai pesasi kuris sedes, nors vienam 2,5m kitam 4,5 biggrin.gif abu kuo puikiausiai telpa. Tikiuosi pasedes per keliones ir nereiks nesti mirksiukas.gif tik ratukai truputi girgzda, kai dickis iseda smile.gif kazi padetu jei sutepciau?
Atsakyti
daiviss, tikraismagu, kad patinka. As tikrai manau, kad tai benevienintelis vezimas is prieinamu, kuriame didelis vaikas sedi patogiai ir neatrodo kaip perauges vezime biggrin.gif
Del ratu, tikrai turi padeti, isplaukit gerai,kad kokio smelio ar pan. nebutu ir sutepkit su tinkamu tepalu. Musu negirgzda.
Atsakyti