Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(gitulia @ 2013 01 18, 09:45)
daiviss, ziurint su kuo lyginti - jei su turetu klasikiniu bebecaru, tai barska, jei su jane slalomu, tai siek tiek barska, bet nekrato, jei su sketukais (PP SI, maclarenais), tada nebarska ir lengvai vaziuoja  biggrin.gif
Is tikro vaikas didelis, svoris nera mazas, tai ta vaziuokle, gana gerai vaziuoja, nera tikrai barskalas. GT be abejo butu minkstesnis vien jau del ratu skirtumo, bet jis jau ir sunkesnis, didesnis sulankstytas, todel dideliam vaikui tokio nebeemiau (nes vezimas is esmes guli bagazineje, istraukiamas per keliones), mazesniam su  kuriuo vazinejama praktiskai kas diena tikrai buciau iekojusi GT.
Viena pazystama mergina , nusiziurejusi mano vezima irgi toki pat isigijo metinukui, tai negali atsidziaugti abu su vyru, sake pats geriausias ir turetu (bebecar stylo ir peg perego swith). Zodziu su kuo lyginsi ir ko reikia.  mirksiukas.gif

Medziagas karta buvau sukisusi i skalbimo masina, niekas jai neatsitiko, mano akimis vienas vaikas jos niekaip nepadeves, nenubluks, atspari turetu buti. O jei lyginti su turetu maclaren XT, tai ir netepli visiskai, ant XT demes palikdavo nuo bet ko - seiliu, is buteliuko nulasejusios arbatos ir pan.  doh.gif .

Aciu labai 4u.gif padejot apsispresti. Tik teks siustis, nes Belgijoje ju nemaciau. Kazi gal Lt yra. Mano vaikas vazinejos Emmaljunga biggrin.gif tai kaip tanke. Bet norisi kompaktiskumo, to niekur neikisdavau. O dar keliaut megstam, nusibodo tas svoris. Nors geras daiktas, abu vaikai tilpdavo bigsmile.gif ir ciuozdavo kaip per leda vezimukas. Einu toliau galva sukti, spalva rinksiuos lotuliukas.gif panelei reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 18, 09:46)
daiviss, ziurint su kuo lyginti - jei su turetu klasikiniu bebecaru, tai barska, jei su jane slalomu, tai siek tiek barska, bet nekrato, jei su sketukais (PP SI, maclarenais), tada nebarska ir lengvai vaziuoja  biggrin.gif
Is tikro vaikas didelis, svoris nera mazas, tai ta vaziuokle, gana gerai vaziuoja, nera tikrai barskalas. GT be abejo butu minkstesnis vien jau del ratu skirtumo, bet jis jau ir sunkesnis, didesnis sulankstytas, todel dideliam vaikui tokio nebeemiau (nes vezimas is esmes guli bagazineje, istraukiamas per keliones), mazesniam su  kuriuo vazinejama praktiskai kas diena tikrai buciau iekojusi GT.
Viena pazystama mergina , nusiziurejusi mano vezima irgi toki pat isigijo metinukui, tai negali atsidziaugti abu su vyru, sake pats geriausias ir turetu (bebecar stylo ir peg perego swith). Zodziu su kuo lyginsi ir ko reikia.  mirksiukas.gif

Medziagas karta buvau sukisusi i skalbimo masina, niekas jai neatsitiko, mano akimis vienas vaikas jos niekaip nepadeves, nenubluks, atspari turetu buti. O jei lyginti su turetu maclaren XT, tai ir netepli visiskai, ant XT demes palikdavo nuo bet ko - seiliu, is buteliuko nulasejusios arbatos ir pan.  doh.gif .

O kaip su triračiu vežimu ar nėra sunku važiuoti ar nesiverčia į šoną jei koks nelygumas yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiviss @ 2013 01 18, 09:21)
Aciu labai 4u.gif  padejot apsispresti. Tik teks siustis, nes Belgijoje ju nemaciau. Kazi gal Lt yra.

LT nelabai yra, nebent kas nors viena du is kur atsisiuncia. Oficialaus atstovo tikrai ner. Siunciausi is Vokietijos.

QUOTE(red_sun @ 2013 01 22, 23:28)
O kaip su triračiu vežimu ar nėra sunku važiuoti ar nesiverčia į šoną jei koks nelygumas yra? g.gif

Tikrai nesunku vazineti triraciais. Protingai elgiantis nevirsta, neprotingai - virsta ir su 4, ir su 8 ratais. Geros firmos savo vardo negadintu ir nerizikuotu su nesaugiais vezimais.
Man asmeniskai triraciai daug kartu maloniau vairuojami nei keturraciai. Ne viena trirati turejau ir visais likau labai patenkinta.
Atsakyti
[quote=gitulia,2013 01 23, 10:46]
LT nelabai yra, nebent kas nors viena du is kur atsisiuncia. Oficialaus atstovo tikrai ner. Siunciausi is Vokietijos.

http://www.babyjogge...stributors.aspx

Cia radau atstovus, kaip suprantu mus lenkai aptarnauja. Tik kainos keistai skiriasi Amerikoje 249$ o Belgijoje 325€. Spalva issirinkau, dabar reik rast kur pigiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiviss: 23 sausio 2013 - 10:27
Amerikoj visada pigiau, tik del musu keistos importo politikos siustis is ten labai brangu. Nebent pas jus Belgijoje neapmokestina tokio dydzio importo, tai verta paskaiciuoti ir siuntima is ten.
Lenkuose yra BabyJoggeriu, internetinese ju parduotuvese taip pat esu maciusi.
Sekmes paieskose wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes.Mane taip pat domina City mini vezimukas. Apie parsisiuntima dar negalvojau. Maniskis jau dabar sveria virs 14kg .Galvoju vasarai reikia dairytis vezimuko , kuris islaiko virs 15kg.. Gitulia , ka galvojate apie E Bay, maciau ten ne nauja , bet geros bukles, ar neverta rizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 23, 19:04)
Amerikoj visada pigiau, tik del musu keistos importo politikos siustis is ten labai brangu. Nebent pas jus Belgijoje neapmokestina tokio dydzio importo, tai verta paskaiciuoti ir siuntima is ten.
Lenkuose yra BabyJoggeriu, internetinese ju parduotuvese taip pat esu maciusi.
Sekmes paieskose wink.gif

Gitulia, tu cia protinga moteris. jei tektu rintis tarp baby jogeriocity mini ir jane slalomo antra karta, kuri imtum?
Atsakyti
tulpe, viskas priklauso nuo vezimo stovio. ebay - loterija, esu ten pirkusi ne viena vezima, nei karto nenusivyliau, vienas atejo pusetinos bukles, bet ir mokejau labai mazai, kur kainos buvo siek tiek aukstesne ir rase, kad naudoti kelis men., tai tokie ir atejo. Ten reikia labai skaityti aprasymus ir pardavejo vertinimus, bet pirkti apsimoka.

Aphanizomenone, viskas priklauso nuo vaiko amziaus, jei mazas, slalomas, jei prakutes - citi mini GT, jei didelis drambliukas - city mini biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal galėtų kas padėti - ar būna skėtukų reguliuojamu rankenų aukščiu? ir kokie? g.gif Su vyru esam aukšti, standartiniai visi per žemi... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Yra nemazai. Jums kaip aukstaugiams siulyciau pasiziureti i maclaren XT arba XLR. Tikrai auksti sketukai su istraukiamom rankenom. Man zemaugei jie net su neitrauktom rankenom nepatogiai per auksti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 08, 14:29)
Yra nemazai. Jums kaip aukstaugiams siulyciau pasiziureti i maclaren XT arba XLR. Tikrai auksti sketukai su istraukiamom rankenom. Man zemaugei jie net su neitrauktom rankenom nepatogiai per auksti.  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif bandysim ieškot ir matuotis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 24, 16:27)
Aphanizomenone, viskas priklauso nuo vaiko amziaus, jei mazas, slalomas, jei prakutes - citi mini GT, jei didelis drambliukas - city mini  biggrin.gif

kol kas naudojam klasikinį vežimą, bet jau pradedu domėtis ir skėtukais. Nes į parduotuves ar keliones su emuku sportiniu nebus patogu. Žiūriu išskiriat siūlomus variantus pagal amžių g.gif Aš kai be patirties dar, tai įsivaizdavau, kad nupirkisim skėtuką ir mums jo ilgam užteks g.gif ar čia kaip?
žiūrėjau jūsų giriamą city mini, tai jis nuotraukoj be buomelio g.gif gal tas buomelis atgyvena? ir nebereikalingas? g.gif
Atsakyti