Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(gitulia @ 2012 10 18, 14:49)
Tai apziurekite naudota maclaren quest wink.gif

o va maclaren quest man jau nelabai rolleyes.gif

QUOTE(MonaSaule @ 2012 10 18, 16:01)
Mes tai likom sužavėti Petite Star ZIA vežimėliu.
Ir lengvas, ir manevringas, ir nedaug vietos užima....
pvz, toks smile.gif
user posted image

aha, aš irgi skaitinėdama čia nužiūrėjau jį ir iškart patiko dizainas wub.gif o ir atsiliepimai mamyčių geri bigsmile.gif tik kaip jų ratukai kažin, netarška, lengvai važiuoja? nėra labai jau maži..? nes triračiais nelabai pasitikėdavau kažkodėl rolleyes.gif
o ir UK visai už padorią kainą padėvėtą galima rast thumbup.gif manau jau žinom ko ieškosim:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 18 spalio 2012 - 16:07
QUOTE(saulute91 @ 2012 10 18, 15:51)
o va maclaren quest man jau nelabai rolleyes.gif
aha, aš irgi skaitinėdama čia nužiūrėjau jį ir iškart patiko dizainas wub.gif o ir atsiliepimai mamyčių geri bigsmile.gif  tik kaip jų ratukai kažin, netarška, lengvai važiuoja? nėra labai jau maži..? nes triračiais nelabai pasitikėdavau kažkodėl rolleyes.gif
o ir UK visai už padorią kainą padėvėtą galima rast thumbup.gif  manau jau žinom ko ieškosim:)

Mes turim petite star zia x vezimeli thumbup.gif nerealus pirkinys. Kaip ir jus,bijojau del to,kad jis triratis,nes iki tol tureti vezimukai buvo 4 ratais. Pirkau neziurejusi gyvai,bet nenusivyliau ne kiek. Stabilus tikrai,lb manevringas,laisvai galiu vezti vezimeli viena ranka,na ant bordiuro viena jau neuzlipsi,bet siaip tikrai ir po parde vezu viena ranke,jei reikia kita ka daryti. Vaziuoja tikrai minkstai ir tyliai. As neziurejau gyvai tu mclarenu ir t.t. bet kai pardej vaziuoja tai girdisi grynai plasmases barskejimas,o musiskis vezimelis vaziuoja tyliai,reguliuojasi rankenos,tai man lb gerai. Zodziu,tik geri atsiliepimai apie si vezimeli. Parasiau,kad mes turim zia X modeliuka,nes nes zia + rankenos nesireguliuoja,jis senesnis modeliukas.
Atsakyti
man irgi patiko, kad rankenos reguliuojasi, tai čia zia X, taip? ir dar kad jame daug vietos atrodo, tai ir didesnis vaikutis nebus įspraustas į rėmus, o susilankso tai tikrai laabai jau kompaktiškai bigsmile.gif na tada ieškosim ieškosim wub.gif nors vyrui tokio dizaino nelabai, bet įkalbėsiu thumbup.gif o kiek Jūs mokėjot, jei galima čia sakyti...?
tik svoris ~7kg kaip skėtukui tai mamau jau nemažai..na bet kita vertus ir nėra ko lygint su tais "klevariukais", apie kokius mes mąstėm ansčiau doh.gif
o mes dabar turim tokį (foto skolinta, tikiuosi savinink4 nesupyks ax.gif )
user posted image
nakko boston usa

visai jis man "nelimpa" schmoll.gif pati esu 158cm, o jau kojom trankau pirkinių krepšį, ratukai ne tik darda, bet ir skersuojasi labai, sunku stumt,vaiku2iui gulimoj pozicijoj visai nepatogu,o vietos sedet patogiai irgi nera.. ir nors nesunkus, 6kg kažkur, bet mano galva daug kitu minusu turi..pati buciau ne uz ka tokio nepirkus, bet mum ji padovanojo doh.gif todel ir nenoriu vežtis į užsienį..galvojau kad jau tikrai rasiu patogesnį... ir manau radau drinks_cheers.gif wub.gif

AČIŪ už nuomones ir patarimus visoms!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 18 spalio 2012 - 21:55
Saulute,jo Zia X rankenos reguliuojasi. As pirkausi nauja Airijoj ir purle spalvyte,tai jis brangesnis,nei pvz juodas arba baltas ax.gif skirtumas kazkur 20e,bet UK man rodos jie siek tiek pigesni. Jo,is gan erdvus,maniskei sausi bus 2m,tai db su striuke normalia laisvai telpa. O tas 7kg tai kazkaip nezinau,kai vezi,visai nesijauciau g.gif as dejau saviski ant svarstykliu tai sveria 6.8kg biggrin.gif
Atsakyti
o man juodas labai dailiai žiūrisi thumbup.gif praktiškai įsimylėjau šią karietą biggrin.gif wub.gif ieškosim UK bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2012 10 19, 12:27)
o man juodas labai dailiai žiūrisi thumbup.gif praktiškai įsimylėjau šią karietą biggrin.gif  wub.gif  ieškosim UK bigsmile.gif

Sako,kad tamsi spalva karsta vasaros diena labai traukia siluma g.gif Nors net nezinau ar sitas argumentas labai svarbus vezimeliui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 10 19, 13:40)
Sako,kad tamsi spalva karsta vasaros diena labai traukia siluma  g.gif  Nors net nezinau ar sitas argumentas labai svarbus vezimeliui  bigsmile.gif

oj va apie šitą net nepagalvojau g.gif gal ir reiktų atkreipt dėmesį renkantis drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2012 10 19, 11:27)
o man juodas labai dailiai žiūrisi thumbup.gif praktiškai įsimylėjau šią karietą biggrin.gif  wub.gif  ieškosim UK bigsmile.gif

Na,man juodi per sunkiai atrodo mazam vaikui,bet skonio reikalas. Siai,jei nebuciau gavusi purple spalvytes,galvojau apie toki varianta vezimukas ivory spalvos
Atsakyti
man tai iš Zia X spalvų pasirinkimo labai gražios visos, bet mano nuomone labiau mergaitėm tinkamos dėl tų "padailinimų" burbuliukais ir t.t. ax.gif o vat Zia modelio man žydra ir salotinė tai liux thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 20 spalio 2012 - 18:59
Mes taip pat turim zia X, negalim atsidziaugti, pirkom gyvai nemate, tik cia pasiskaitineje komentaru, bet taip dziaugiames, turejom pries tai maclarena xt, galiu pasakyti nera ko lyginti. Tad rekomenduoji si vezimeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile30 @ 2012 10 21, 00:17)
Mes taip pat turim zia X, negalim atsidziaugti, pirkom gyvai nemate, tik cia pasiskaitineje komentaru, bet taip dziaugiames, turejom pries tai maclarena xt, galiu pasakyti  nera ko lyginti. Tad rekomenduoji si vezimeli 4u.gif

aš dar kažkaip galvojau, kad reiks gal padėvėtų pasižiūrėti, bet kita vertus tai parsisiųsti naują internetu gal net išeitų tas pat negu radus patinkamą skelbimuose trenktis i kokį kitą miestą rolleyes.gif laukiu nesulaukiu, kol galėsim nupirk sūneliui jį wub.gif nors vyras dar nieko apie mano nužiūrėtąjį nežino biggrin.gif jei viskas išdegs, taip kaip noriu, tai būtinai pasirodysim pirkinį jų temelėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2012 10 21, 10:58)
aš dar kažkaip galvojau, kad reiks gal padėvėtų pasižiūrėti, bet kita vertus tai parsisiųsti naują internetu gal net išeitų tas pat negu radus patinkamą skelbimuose trenktis i kokį kitą miestą rolleyes.gif laukiu nesulaukiu, kol galėsim nupirk sūneliui jį wub.gif nors vyras dar nieko apie mano nužiūrėtąjį nežino biggrin.gif  jei viskas išdegs, taip kaip noriu, tai būtinai pasirodysim pirkinį jų temelėj thumbup.gif

Gero jums vezimelio isigijimo ir lauksim foto ax.gif
P.S. As si vezimeli irgi isrinkau be vyro isikisimo savo sausinukei,tiesiog apsisprendziau,pardziau ir nuvedziau ir parde,kad uzsakytu biggrin.gif blush2.gif Bet kai gavo,lb dziaugesi,nors lb itariai ziurejo pries tai,zvelgdamas i foto.
Atsakyti