JEma, del maclarenu, tai ju kokybe tikrai labai gera ir neveltui jie giriami ir juos perkasi zvaigzdes. pradzioj as lygiai taip pat galvojua, kad tai tik ispustas burbulas, o pasirodo kad ne. as tiesiog stebiuosi, kokio senumo maclarenais vazineja drauges. ir niekas su jais nenutinka, nei su remu, nei su ratais, nei jie isblunka nei ka. ir kiek atsiliepimu skaitau - del techniniu dalyku tai labai kokybiskas. del barskejimo, tai kazkaip nelabai as jo girdejau. uztat kai vaziavo dvi mamytes, viena su ppg si kita su xlr - tai barskejo jie vienodai, o amortizacija pas ppg vaikas kratesi, o pas xlr siubavo vaziuodami senamiescio trinkelemis.
po manojo mamas and papas drauge vairuojanti maclarena vis nesikeike vaziuodama su manuoju - atrodo jie labai panasus, ir remas ir dvigubi ratai, nu bet kaip skiriasi vaziavimas. na ir as visiskai nepasigedau manevringumo xt, man jis kaip per sviesta.
ir dar plius, makai iki 25kg.
neagituoju, tiesiog destau mintis po ilgalaiko istyrinejimo ir isbandymu, forumu saitymu rus ir lt kalbom. kiek visko perbandziau tai optimaliausias xt.
O as pati per paskutinius metus turejusi 10 vezimu, galiu pasakyti, kad XT man nepatiko labiausiai is visu, jame radau daigiausiai trukumu ir tik viena negincijama pliusa - gera sketukine amortizacija. Bet kam nekliuna tokie dalykai, kokie man kliuna, jis geras vezimas
per metus neimanoma isbandyti ir patikrinti tikraja ilgaamziskumo kokybe. o jeigu planuojama paliki vezimuka ir kitam vaikui, tai manau tai yra labai svarbu. ppg si vertinciau vidutines kokybes, maclarena geriausios. na o tie nakai, ninai ir visa kita su chiccais, ir hauckais tai prie prastos kokybes.
Man ne ilgaamziskumas svarbus, man pats svarbiausias kriterijus yra naudojimo patogumas tiek man, tiek vaikui. Viena vaika jie puikiai atlaikys, tiek maclarenai, tiek peg peregai ir pan., o kiek dar vaiku vazines po manes, man vienodai. Tankai universalai irgi gana patvarus, atvezioja po kelis vaikus ir dar metalo lauza bomzams veza, bet nereiskia, kad vien del to jie yra geri ir patogus. Man Maclarenas nepatiko savo sedynes patogumu, manevringumu, dizainas siaip sau, tai ir nesikankinau, vien del to, kad jo remas kokybiskas ir patvarus
skaiciau atsiliepimus, kas ppg si atdroze vienas vaikas taip, kad nebegalima buvo naudot ir teko pirktis kita vezimeli. ir dar, del to pacio ppg si, jis turi buomeli, ir buvo toks atvejis dar, kad vaikas norejo paziureti kas jam uz nugaros, pasviro ant buomelio (vaikas didesnis) didesne dalim kuno ir nukrito vezimelis su vaiku ant to sono, susizeide veida.
na ir siuo atveju cia klause patarimo mamyte su mintim antram vaikui.
na ir siuo atveju cia klause patarimo mamyte su mintim antram vaikui.
Nu va smagu girdet atsiliepimus ir patyrimus. Na Maclarenus atmetu del sedynes. Nu nenoriu kad kojytes butu nukarusios. Vasara planuoju daug laiko buti Nidoje tai tikiuosi kad sketuke jei jis bus erdvus ir patogus dukryte gales bent valandziuke lasnausti.
Va ratukai labai aktualu. Ir as apie SI paskaiciau panasiu atsiliepimu uztat ir dvejoju. Beja butent si pakojukas labai laisvas pasirode. Vaiko kojytes taip lyv ikrito ji pakelus. o va to Icoo ti ziauriai tvirtas ir reguliuojasi keliomis padetimis kaip ir dideliu sportiniu vezimu. Pati apakau tai pamacius. Tik va nerandu ar pas ji guoliniai ratai. Ir uz ta pavia kaina kaip si jis be jokiu priedu... Nu vyras sake gal siandien ras laiko vezimu apziurai. As sodinau dukryte ir veziojau ti lyg abu gerai vaziavo bet tai juk parduotuves grindinys...
Papildyta:
Beja atsipeasau uz klaidas. Rasau is telefono tai buna kad susimaiso raides arba nepasispaudzia
Va ratukai labai aktualu. Ir as apie SI paskaiciau panasiu atsiliepimu uztat ir dvejoju. Beja butent si pakojukas labai laisvas pasirode. Vaiko kojytes taip lyv ikrito ji pakelus. o va to Icoo ti ziauriai tvirtas ir reguliuojasi keliomis padetimis kaip ir dideliu sportiniu vezimu. Pati apakau tai pamacius. Tik va nerandu ar pas ji guoliniai ratai. Ir uz ta pavia kaina kaip si jis be jokiu priedu... Nu vyras sake gal siandien ras laiko vezimu apziurai. As sodinau dukryte ir veziojau ti lyg abu gerai vaziavo bet tai juk parduotuves grindinys...
Papildyta:
Beja atsipeasau uz klaidas. Rasau is telefono tai buna kad susimaiso raides arba nepasispaudzia
Agata, sudrozti, apversti, sulauzyti galima bet ka. Palygink, kad ir elemetariai kaip zmones batus nesioja - vieni per pusmeti kelias poras nudrozia, kiti po 4-5 sezonu ismeta nesuplysusius, i del to, kad atsibodo. Man batai dazniausiai atsibosta O del virtimo - mano vaikas taip isilinguoja vezime, kad gali bet kuri apversti, cia ne rodiklis, reikia vaiku nepalikt be prieziuros ir tiek
As kaip isbandziusi abu, sakau, kad sedeti ir guleti vaikui nepatogiausia buvo maclarene, peregu sedynes kur kas gilesnes ir patogesnes vaikui, medziaga konkreciu atveju irgi buvo daug geresnes ir atsparesne demems ir murzinimui pas perega. Zoziu as pati asmeniskai juos naudojau ir rasau tai ka as pati isbandziau ir kas man patiko, nepatiko.
P.s. Bet cia ne rodiklis, abu vezimai yra tikrai geri ir kokybiski. Vieniems patinka vieni dalykai, kitiems kiti. Yra galybe mamau, kurios dievina maclarenus, o nemegsta peregu.
JEma, taip kazkodel siems sketukams pakojai minksti ir dumbantys, tas man irgi kliuvo po normalaus didelio vezimo. Pas maclarena pakojis dar skystesnis uz PP SI. Nesivargino gamintojai ten kokios nors konstrukcijos ideti, uztrauke medziaga ant dvieju sakalaiuku ir viskas. I SI pakojo medziaga as buvau ikisusi storesnio porolono gabala pagal pakojo forma, tai gana graziai laikesi, nebekabejo.
As kaip isbandziusi abu, sakau, kad sedeti ir guleti vaikui nepatogiausia buvo maclarene, peregu sedynes kur kas gilesnes ir patogesnes vaikui, medziaga konkreciu atveju irgi buvo daug geresnes ir atsparesne demems ir murzinimui pas perega. Zoziu as pati asmeniskai juos naudojau ir rasau tai ka as pati isbandziau ir kas man patiko, nepatiko.
P.s. Bet cia ne rodiklis, abu vezimai yra tikrai geri ir kokybiski. Vieniems patinka vieni dalykai, kitiems kiti. Yra galybe mamau, kurios dievina maclarenus, o nemegsta peregu.
JEma, taip kazkodel siems sketukams pakojai minksti ir dumbantys, tas man irgi kliuvo po normalaus didelio vezimo. Pas maclarena pakojis dar skystesnis uz PP SI. Nesivargino gamintojai ten kokios nors konstrukcijos ideti, uztrauke medziaga ant dvieju sakalaiuku ir viskas. I SI pakojo medziaga as buvau ikisusi storesnio porolono gabala pagal pakojo forma, tai gana graziai laikesi, nebekabejo.
Sveikos! Isikisiu i jusu diskusijas...Maclareno neturejau..Turiu PP Si, esu tikrai patenkinta.Maniskis sveria 11,5kg.Viskas patinka, vaziuoja gerai, pakojis kaip pakojis , kolkas niekas nekliuna.Prisikabinti visada galima, jei norisi.Tobulo vezimuko nera...Kas man patinka 100% -stogas.Labai geras, patogus stogas.Susideda vezimas puikiai , greitai ir patogiai.Pries kokius 9m, pirmam vaikui pirkom sketuka bet koki ,uzvaziavom i pard.,pakeliui i Palanga, paemem koks buvo tuo metu pard.ir puikiai juo naudojomes..Dabar pasirinkimas is tiesu labai didelis.....
jei rinktis pagal sedynes patoguma, tai bee plus sedyne yra patogiausia:) nei sakaliukai ten, nei ka...
o del macu sedynes, tai jeigu ji butu fiksuota, su 2 padetim, nuleistu pajoku ir pakeltu, tai sunkiau prisitaiko prie skirtingo amziaus. ta maclareno medziaga , jin nera kaip cia pasakyti, stacionari, ir prisiderina prie kiekvieno vaiko slaunu ilgio iki keliuko, ir vaikas gali atrasti sau patogia pozicija - BET tai yra aktualu maziems vaikiukams. na tikiuos aiskiai issireiskiau...
Papildyta:
na pvz jeiguvaikas neaukstas, ir isodinti maziuka 6men i gilia sedyne, tai jo kojytes gules tiesiai, nesuslenks net kai pakojis nuleistas. o mace prisitaiko ta sedyne BET yra tokiu, kurie kabo ant dirzu, nezinau nuo ko tai priklauso, bet buna ir visai netinka tokio tipo sedynes.
didesnianm vaikui kuo giliau tuo geriau.
o del macu sedynes, tai jeigu ji butu fiksuota, su 2 padetim, nuleistu pajoku ir pakeltu, tai sunkiau prisitaiko prie skirtingo amziaus. ta maclareno medziaga , jin nera kaip cia pasakyti, stacionari, ir prisiderina prie kiekvieno vaiko slaunu ilgio iki keliuko, ir vaikas gali atrasti sau patogia pozicija - BET tai yra aktualu maziems vaikiukams. na tikiuos aiskiai issireiskiau...
Papildyta:
na pvz jeiguvaikas neaukstas, ir isodinti maziuka 6men i gilia sedyne, tai jo kojytes gules tiesiai, nesuslenks net kai pakojis nuleistas. o mace prisitaiko ta sedyne BET yra tokiu, kurie kabo ant dirzu, nezinau nuo ko tai priklauso, bet buna ir visai netinka tokio tipo sedynes.
didesnianm vaikui kuo giliau tuo geriau.
Maclareno sedyne (nekabu apie senaji questa, nes ten gera ji) yra gana siaura ir nera uzversta i virsu, todel ir praktiskai 99 proc. vaiku, kurie nesiekia pastatyti koju ant pakojo kabo ant dirzu, arba tenka vazineti pailginus pakojuka, kad nebutu kur nuslysti.
O kokia patogi vaikui baby joggerio sedyne
O kokia patogi vaikui baby joggerio sedyne
Buvom siandien lauke, bet vyrai fotika issiveze i aviacijos svente buvo, tai fotoreportazo nera. Gal kita karta pasitaisysim