Įkraunama...
Įkraunama...

Skėtukai

QUOTE(gitulia @ 2012 05 20, 19:38)
jei abiejuose taskuose yra po normalu vezima, tada taip - i kelione lengva sketuka reik imt. Bet as vis tiek uz 50 skurliuko ant remo neimciau  schmoll.gif  Tokis vezima galima imti vaikui nuo dvieju treju metu. O mazuliukui vis tiek reiktu patogesnio, kuriame galetu ir numigti - maclaren quest, peg perego pliko mini, ar is chicco ka nors paziuret, zodziu tik tokiam reikalui galima ir pigesni, naudota pasiimti, bet vis tiek ziureciau, kad butu galima nors kiek atlosti miegojimui.  g.gif 
Tokiu maclaren quest ir skelbimuose nebrangiai devetu buna, ir svoris nera didelis, bet jis funkciju siek tiek daugiau turi nei tik skurliuka ant remo, kuriame mazas leliukas sukumpes sedetu, o uzmigus dar ir galva i prieki nusvirus butu.

O koki is ABC turit?

Dėkui už patarimą, aš taip pat ieškau kuo lengvesnio skėtuko, bet su gulima padėtimi. Vaikinui 6 mėnesiai, turime gerą sunkų sportinį vežimą (sniegui,žolei, smėliui, žvyrui ir t.t.), dar norim lengvučio miestui
Atsakyti
O jus dar ir Peg perego SI paziurekit wink.gif Kiti randa uz ka pabarti peregus, bet man asmeniskai SI buvo pats fainiausias sketukas, paziurejus parduotuveje i ji dar ir dabar nuostalgija jauciu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvau po pardes palakstyt, pasimatuot vezimuku, tai vienas pastebejimas mano : tame paciame elementariausiame vezime, mano mazius svyra i sonus, jis dar labai tvirtai nesedi, o vezimelyje vaikas risasi tik tokiais dirzeliais, jis sedi negiliai, tad man pasukus, jis svyra i sona, zodziu, neisbalansuoja biggrin.gif , sedi toks sukukes, nes nei nugarele nekieta, nei sedyne unsure.gif .
mums dar teks paugeti, o siai kelionei issitraukiau nesiokle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 05 22, 07:43)
Vakar buvau po pardes palakstyt, pasimatuot vezimuku, tai vienas pastebejimas mano : tame paciame elementariausiame vezime, mano mazius svyra i sonus, jis dar labai tvirtai nesedi,

Va del to ir sakiau, kad tokiam mazam zmoguciui tas skurliukas ant remo tikrai netinkamas. Tie skurliukai skirti dideliems vaikams, kurie i skurliuka atsisede kojomis normaliai pasiekia vezimo pakoji (apie nuo 2 m. )
Atsakyti
Sveikos. Ir mes ren kames sketuka savo beveik 2m panelytei. Vaziavom jau pirkti Chicco multiway arba light way bet... pabandem su vyru ir nepatiko. Mes auksti tai kliuna kojos. O ir dukrytei neatrode labai patogu. Ir uzmatem naujiena Icoo Phoenix. Nu kaip suzavejo. Gulima padetis net 90cm o plotis lyg 40cm. Super stabilus ir tvirtas. Labiu patiko net uz Mclarenus. Bet sunkokas sad.gif
Ieskojau info www bet nerandu nes naujiena. O gal kas turit? Ar siaip ciupinejot ir susidaret nuomone?
Dabar dar apziurejau Peg perego SI. Nu irgi labai patiko tik ciut mazesnis ir gal ne toks tvirtas pasirode...
Kuri jus pasirinktumet? Vyras sako vokiska kokybe turetu but oatikimesne uz italu, bet gal nebutinai...?
Atsakyti
Peg peregu kokybe gera, galit neabejoti, cia tik paciupinejus pirmas ispudis toks. Icoo irgi turetu buti kokybiskas (ziurejau i ta naujiena internete, gyvai dar nemaciau), tik vokieciai eilini karta su savo visu vezimu esminiu minusiuku ir si karta nesusitvarke - didesniu svoriu nei kitu konkurentu vezimeliu.
SI ilgis irgi 90 cm, tik va plotis tai tikrai mazesnis uz Icoo. Jei vaikas stambus, gal is karto ieskoti platesni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 24 gegužės 2012 - 14:49
Dukryte auksta bet normali tai SI plicio uzteko... Idomu kaip ju tie galiniai ratukai. Gal vistik geriau kai gale po du ratukus?
Atsakyti
Kad kam nors nuluztu ratukai dar negirdejau. Bet, kad siek tiek palinksta i vidu vazinejant tai faktas. Mes patys vazinejom gal budami apie 12-13 kg, tai vaziavo normaliai. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi dabar 13kg. Na prasysiu kad vyras SI ivertintu nes dar gyvai jo nemate. O va Phoenix jam labai tvirtas pasirode. O as dabar vazinedama su maze pagalvojau... o kazi koki lengviau stumti sunku ir visiskai stabilu ar lengva bet ne tokio tvirtumo? Esme ta kad vazinejom visad su Bebe confort High treku o dabar giminaiciai tidave kazkoki Nino sketuka. Tipo kam jum reik naujo... tai keikiames nuo tokio sketuko kaskart vaziuodami. Mazei labai patogu jame nieko nesakau, bet ji valdyt tai tragedija! Stumimui reikia jegos, ant bordiuro as pakeliu tik kojos pagalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 24 gegužės 2012 - 17:51
tie stereotipai del vokisku, italisku ir pan, tai nieko nesako. pvz vokieciai turi hauck-tokiu nesamoningu turi modeliu kad baisiau uz china. del peg perego si, esu skaiciusi, kad po 2 metu naudojimo ant galiniu ratu guma "atsipalaiduoja", esu ir nuotraukas maciusi, na esme kad nusidevi.
del icoo, tai cia is tos hauck firmos kaip suprantu, gal icoo ir nieko, bet ciupinejant parduotuvej man labai nepatiko pakojis, na ta dalis kuri pasikeli kojytem-prakretnta labiau, negu maclarenu, iskart nurasiau visus icoo,nes daugumoj ju sketuku taip yra. ir dar neaiasku kaip ju amortizacija.
jeigu norit lengvai reidancio, tai maclarenas super. va gitulia tyli, sesako, bet naujas ju quest su gulima ir labai ilga padetim. ir dar plius, maclarenu ratukai tarnauja ir nenusitrina, na nemaciau ir negirdejau kad ratai nusidevetu taip, kad nebutu galima naudot.
o del stabilumo ir pan, tai stabilus jie visi, neluzta per puse. kai isisodini vaika, tai ir stabilu gaunas. vyrai paciupineja, sako va tvirtas geras. taip, tvirtas geras, bet lengvesnis ir gal but atrodantis iskleres gali ilgiau tarnauti ir but patvaresnis. beje, kuo labiau iskleres, tuo minksciau vaziuoja smile.gif))))))
imkit kuo lengvesni vezimeli, nes realiai naudojime jausit svori nesdama, o vaziuojant sakau, jie stabilus visi, vaikas neiskrenta ir pan. beje , geriausia amortizacija yra maclarenuose, patikrinta, isbandyta ir tiesu tiesa.(XT ir XLR modeliuose)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 24 gegužės 2012 - 19:01
Aciu uz nuomone. Na Quest neteko gyvai ciupineti tai negaliu komentuoti. Drauge turi XLR tai man nepatiko. Siaip simpatiskas ratukai gal nenusidevi bet barska lsbiau nei muziskis dabartinis Nino. Beja jie pirko nauja Maclarena. O aktualiausia kad gulima ir sedima padetis trumpa. Drauge specialiai vakar ismatavo tai pasirodo 78cm tik. Tai SI ir PHoenix 90cm. Kad sulus as nebijau bet butent domina tvirtumas ir ratuku nusidevejimas nes noretumem kad ir antra vaikuti atlaikytu. Ir butent atlaikyru vaikus nuo 2 metuku nes iki tol vistiek as uz rkmtus didelius vezimelius. Svoris mum sketuko neaktualus nes nezinau kur ji nesiot reikia. Gyvenam name tai vezima tkk i bagazine tenka ikelt bet cia problemu nematau.
Siaip kadangi pati neveziojiu dukrytes Maclarene bet susidarau vaizda kad jie del vardo daugiau giriami ir del zinomu zvaigzdiu zurnaluose. Bet manau ju pagrindinis pliusas yra svoris kuris siuo atveju neaktualus...
Atsakyti
Daug kas maclarenus giria, bet mano asmenine patirtis tokia, kad amortizacija pas juos zinoma kaip sketukams super, nu bet ju manevringumas mane zude (kalbu apie XT) po viengubu SI ratuku. Nu nesisuka jie man lengvai, nors tu ka. schmoll.gif
Sedynes maclarenu tikrai trumpesnes ir ne tokios gilios kaip peg peregu. Icoo nelyginu, nes ju gyvai nevazinejau, tik parduotuvej maciau ir atsiliepimu kazkiek skaiciau.
Tiesa ir ta, kad peregai su kuo sunkesniu vaiku ir rieda sunkiau. Ant saligatvio lengviausiai keliasi maclarenai, del remo tinkamo pasvirimo, bet ir virsta atgal tusti greiciau (questas (seno modelio) man net nuo vejo gusio sugebedavo apvirsti). Peg perego SI ant borteliu keliasi siek tiek sunkiau, bet pailginus rankenas viskas susireguliuoja ir tikrai normaliai uzsikelia, bent jau manes tas momentas neerzino kaip bugaboo.
Is kitos puses SI gana siaura sedyne, tai gi nepirkit gerai nesimatave, o ir 13 kg. vaikui gal jau velokai SI pirkti. Gal pabandykit PP pliko mini paziureti gyvai? Ju sedyne gili, paltesne uz SI, jis lengvesnis, gal sitas tiktu? g.gif

Agata, su maclarenu quest man isejo nesusipratimas, atsiunte senesni modeli, naujojo nebegavau, taigi negaliu objektyviai komentuoti. Rytoj manau galesiu pakomentuoti Baby jogger city mini 2012 m. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 24 gegužės 2012 - 21:26